-
Senin Bankan (Kuveyt Türk)
32 gün
Temdit
10k+ avro
2,41% (önceki 2,46)
-

Originally Posted by
memorex
Ppf ler günlük mk lığı brüt 23.50-24.00 arası getiriyor bugünlerde ve alt limit yok 1 payı 50 krş olan da var 20.00 tl olan da.Gönlünce bandıra bandıra al-sat.
Getiriyi vakif ta gorebiliyor musunuz yoksa hesapliyor musunuz?? Yillik mk ini hergun veriyor mu sitesinde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Nkolay bono da uygunluk testu var bunu doldurursak farkli ürünler mi ( likitfon gibi)sunuyorlar anlamadim uygulamasinda sadece bono Al sat var formalite mi yoksa?
-

Originally Posted by
NewsTR
çok iyimiş. nerden alabiliriz bunu?
-

Originally Posted by
memorex
Ppf ler günlük mk lığı brüt 23.50-24.00 arası getiriyor bugünlerde ve alt limit yok 1 payı 50 krş olan da var 20.00 tl olan da.Gönlünce bandıra bandıra al-sat.
Ppf dediğiniz nedir anlamadım.Bu benim yukarda bahsettiğinimin oranımı iyi sizinkimi ? hangisi daha avantajlı ne dersiniz ?
-
PPF = Para Piyasası Fonları

Originally Posted by
Omega0607
Ppf dediğiniz nedir anlamadım.Bu benim yukarda bahsettiğinimin oranımı iyi sizinkimi ? hangisi daha avantajlı ne dersiniz ?
-
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Originally Posted by
paramanya
Nkolay bono da uygunluk testu var bunu doldurursak farkli ürünler mi ( likitfon gibi)sunuyorlar anlamadim uygulamasinda sadece bono Al sat var formalite mi yoksa?
Sizin paylasimdan sonra bende hesap actim bugun farkli bir urun onerse faizi de farkli olmali istastiki bilgi gibi geldi bana baska hizmetleri de olabilir ben yeni katildigi icin inceleyemedim
-
Garantiden reklam geldi. Hosgeldin faizi 32 gun 25bin uzeri %21.25 ve 90 gun 21.35
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri