mevduat oranı bakmaya girdim ama burası fonlarla ilgili geyik muhabbetine dönmüş o zmaan bir zahmet başlığı değiştirinde insnaları yanlış yönlendirmeyin
TEFAS Üzerinde İşlem Gördüğü İçin Tüm Bankalardan Alabilirsiniz, Bugün Düşmüş Karı başka fona geçerim, Günlük Takip Etmek Lazım Fonları Bugünde Ing fonu %29,80 civarı yazmış.
mevduat oranı bakmaya girdim ama burası fonlarla ilgili geyik muhabbetine dönmüş o zmaan bir zahmet başlığı değiştirinde insnaları yanlış yönlendirmeyin
En azından patates soğan, şunu aldım bunu sattım muhabbeti yapmıyoruz şuan kar getirecek şeyleri yazıyoruz.
aynen kardeşim...ya araba konuşurlar,ya kiradaki evlerini yada fonları
Napsın millet fonlar daha yüksek getiri getiriyor. Zarar mı etsin insanlar? Yarın mevduat daha yüksek getirsin onu yazarız...
Yer İmleri