Borsa işleminden çekilen hisselere ilişkin MKK başvuruları genellikle kaç gun/ay da sonuçlanıyor.( onaylaniyor) Elimizde böyle bir istatistik var mi ortaklar..
Printable View
Borsa işleminden çekilen hisselere ilişkin MKK başvuruları genellikle kaç gun/ay da sonuçlanıyor.( onaylaniyor) Elimizde böyle bir istatistik var mi ortaklar..
Evet borsa arbitaj gereklilikleri sebebiyle böyle oldu.
10 lot polho ile 1 lot Adel kalemcilik alıyordum
Ama şimdi 10 lot polho ile 2 lot Adel kalemcilik alıyorum.
Adel kalemcilik ana hissem ve 150- 200 lira civarında olması gerektiğini düşündüğüm için polhoları satıp adel kalemcilik aldım ki
Polhoda daha hissem mevcut karın % 10 unu maliyetsiz olarak durmakta insallah onları 12 den 22 den veririz...
Gün gelir 1 lot adel ile 20 lot polho ederse geri alım yaparız.
Türkiyede kimya sektörü daha cok büyüyeyecek.
Bol kazanclar
Geçen hafta Polhodan (istemeyerekte olsa) çıkarak aldığım Karsn dan bugün itibariyle %26 kârı realize etmiş bulunmaktayım. Polho ise o günkü sattığım fiyatının %11 üstünde şuan. Birkaç gün tahtayı izlemeyi düşünüyorum umarım yakında tekrar aranızda olurum. (Bilanço açıklanmadan önce mutlaka hissede olacağım) Selametle kalın
F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kadar atraksiyondan sonra iki seçeneği var aslan parçasının
ya surecek yukari alacak almak istediği mali...
ya verecek aşağıya daha çok ky mal sahibi yapip onlarla bekleyecek te bekleyecek...
tahtacinin anlamadigi iğneden ipliğe fiyatlar katlamışken malini istedigi kisiler buradan istedigini vermez
Polisan Tutsakları ve Sevdalıları, paylaştığım son mesajı asla ukalalık ve megolamanlık olarak algılamayın ne olur. Ben sadece Neitzche'nin "Hiçlik" tezinin dibinde yaşayan bir faniyim. Bir kütüphane dolusu kitap okusam dahi bildiklerim okyanusta sadece bir damladır. Soğan cücüğü kadar olan aklıyla bana akıl vermeye çalışan bazı Homosapienslere sadece ufak bir ders vermek istedim. Trader tecrübeniz yoksa asla güvendiğiniz şirkette Sat-Al yapmayın. Doğru Hissedesiniz bunu bilin, ben Sat - Al yaparak Polisan da tekrar lotumu artırmaya çalışan bir garipim sadece. Dönüp dolaşıp geleceğim yer yine burası olacak. Teknik ve anlık konjonktür bilgisi olmayan (ve kısa vadede paraya ihtiyacı olmayan sabır sahipleri) sımsıkı sarılsın bu şirkete. İnanın gelecekte göreceğiniz fiyatları hayal bile edemeyeceksiniz. Ben bu gün itibariyle nakitte ve izlemedeyim lakin Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer yine Kürkçü dükkanı olacak. (Geleceğe Dönüşten Marty yazıyor hepiniz çok şanslısınız buna inanın)
Dünyanın en büyük problemi, akılsız ve fanatik kişilerin kendilerinden son derece emin olması, buna karşılık zeki insanların sürekli şüpheler içinde olmasıdır.Megolaman olmaya gerek yok akıllı insan İnsanlar konusunda daha az, fikirler konusunda daha çok meraklı olur.
Birisine ne soktuysam artık hala çıkarmakla uğraşıyor. Ne garip gureba tipler var
fiyatin organik ve saglikli yukselisi icin 4,36 ya bir pullback yapmasi normal gozukuyimor. sonrasinda yeni hedef eski zirve 6 küsur ler
Gel oğlum 4 altında bekliyoruz yeni alım için ******uuuu spek
Bist burdan 2250-2300 bölgesine düzeltmeye gireceğini düşünüyorum , polho ne yapar sizce ortaklar? Klasik polho gibi 4 altına mı süzülür yoksa bu sefer farklı mı olur?
Herzaman en güzel düzeltmeyi polican yapar. 3 gündür rallide bile düzeltti.
POLHO 0.31 dolardan 0.27 dolara çekildi. Yolun uzun bakalım ne entrikalar içine girecek. Ek 28675
HRY-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha önce de yazdım,burada ballandıra ballandıra anlatıp, yukarı hedef gösterip gelen her küçük yatırımcıya mal sattılar. her yukarı harekette aynısını yaptılar ve yapmaya devam edecekler. 3.50'ye kadar çekilme ihtimali çok yüksek.endeks düzeltme yaparsa daha da sert düzeltme yapacaktır.bana özelden bir çok mesaj geldi,ben öngörülerimi burada açıkça yazıyorum sürekli yazmama gerek yok.hoşça kalın sağlıcakla kalın.
Yüzde 12_14 den an itibariyle yüzde 20 ye gelmişim ağırlık olarak .Bu yaşdan sonra hırs mı yaptım ne?
y.t.d.
Sn albatros 2.50-2.80 bandında 1.60 hedef gosterenler 4 üzerinde ya kactılar yada utanmadan kıvırdılar siz oldukca iddialı bu hedef tutmazsa yazmaya devam edermisiniz ? Veya bu hedef sonucu yarın öbürgün biri satsa ardından bir haber düşse ve arkadan baksa zararını karşılarmısınız?
Albatros ne yapsın öyle bir tahtacı varki bugüne kadar hep kötümser olan kazandı satan üzülmedi iyi ki satmışım dedi. Albatrosta tahtacıya güveniyor nasılsa yapar kahpeliğini diyerek böyle konuşuyor. Tabii ki hissenin ederi bu değil fakat speğimiz tahtadaki balinaların peşinde 2 yıldır bilek güreşi devam ediyor. Açıkçası ben alıştım beklemeye 50 cente almışım malı acil bir ihtiyaçta yok. İstersen 2023 de istersen 2025 te hesabı görürüz. Bu fiyatlara ne alırsın burda söylemek istemiyorum. Boş tahtaya vere vere 512 den 4.39 a indirdin meraktayım en son kaça olur ? Benim için Ordan 1 yuzbin daha ayır bro
Desteklerimiz 4.21-4.07...Elimde olan hisseyi 1.32 den verdiğim an tekrar aranızdayım....Her ne kadar hep uzun vade "değer yatırımını" savunsamda bazen başkalarıyla kısa süreli yasak ilişkiler (Trade) yaşamak gerekiyor, tekrar eve döndüğünüzde isteğiniz ve heyecanınız hep diri kalmış oluyor. Tabi işin sonunda kucaktan kucağa gezip tekrar eve dönüp hatunun elinizden uçup gittiğini görmekte var lakin risk belli ölçüde iyidir
Sayın albatros hala cevap bekliyorum sattiysaniz nereden almayı düşünüyorsunuz okumak isterim.
teknik olarak 4.36 ya gelip bir pull bek yapmasi formasyon sagligi acisindan iyiydi. nitekim de oyle yapti. ordan tepki almasi cok iyi. siradaki hedef 6 lira ve uzeri.
Evet 5 üzeri yaptığı feykten sonra bir süre terste bırakır dedik. sonra bu haftayı artıda kapatır dediğimizde 4,80 idi. Tahminimiz yine tutacak inşallah.
Herkes teknik bişi yazmış 4,65 üstüne atarsa olumlu olabilir. Fakat 5,12 den 4,36 ya düşüşün tepkisi niteliğinde hareket görülüyor ve tahta güven vermiyor şuan için olumlu bir görüntü yok. Ytd
Ben de bi sallamasyon yapayım o zaman..
Sn Temel Analizci; soru sormayacaksan tabii ki..😅😅
Bence tahtacı ya hapse girdi, ya öldü, ya da Bodrumda tatilde..🤣🤣
Pull bek ne abi ya yarısı ingilizce yarısı Türkçe, Türkiye'de yapılan toplu konut projesi ismi gibi...
Sonrasına odaklanamadım. Neyse sen aldığın zaman hemen yaz ama marmaralı merak ettim sizlere aldıracak mi bank of america' nin robotik işlemlerine bedavadan lot ve para kaptıran acemi tahtacı..
Bi laf vardır bi işi yaparken inatlaşırsan olacaklara katlanırsın diye bunlarda dotüyle inatlastı durum bu polde şimdi nasıl bu pisliği temizleriz onla uğraşmaktalar .
2 sene hamallık yaptırdı aldığınız fiyata geri verin diyor. Alırsın ama biliyorsun neyi alırsın spekcim.
Dünden beri depişen bişi yok piyass hergün yeni rekor kırıyor polican boynu bükükleri oynuyor. Olmsuz teknik görüntü korunuyor. Hayırlısı bakalım