Sayfa 406/614 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Borsa işleminden çekilen hisselere ilişkin MKK başvuruları genellikle kaç gun/ay da sonuçlanıyor.( onaylaniyor) Elimizde böyle bir istatistik var mi ortaklar..

2.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Ustad thyshine ne dediysen tersi çıktı buna rağmen burada birsey olmamış gibi yazıyorsunyaa sana şapka çıkarıyorum
    4 tahminde bulundum sadece 1 i tutmadı 3 ü tuttu. Gerçekler acıtmasın. Terse kalanlar darılmasın.

3.  Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Daha çift hane bile olmadan kaçmışsınız pardon satmışsınız?
    Evet borsa arbitaj gereklilikleri sebebiyle böyle oldu.
    10 lot polho ile 1 lot Adel kalemcilik alıyordum
    Ama şimdi 10 lot polho ile 2 lot Adel kalemcilik alıyorum.

Adel kalemcilik ana hissem ve 150- 200 lira civarında olması gerektiğini düşündüğüm için polhoları satıp adel kalemcilik aldım ki
    Polhoda daha hissem mevcut karın % 10 unu maliyetsiz olarak durmakta insallah onları 12 den 22 den veririz...
    Gün gelir 1 lot adel ile 20 lot polho ederse geri alım yaparız.
    Türkiyede kimya sektörü daha cok büyüyeyecek.

Bol kazanclar
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Sayın değerli Polho yatırımcıları

Bi kaç ay önce 2.65 ortalama ile portföyüme aldığım polhodan yaklaşık % 80 kazanç ile az bir hatıra hissede bırakarak istemeyerekte olsa ana hissen Adel Kalemciliğe destek olmak adına ayrılmış bulunmaktayım.

Polhonun gercek ederinin daha bir kac misli olduğunu da biliyorum. Polhoda gercek borsa emekcisi değerli kardeşleride tanımaktan son derece memnun oldum.
    Son bir teşekkürüde tahtacı beylere bana kısa sürede %80 gibi hiç fena olmayan bir kazanç fırsatını sundaklarından dolayı müteşekkürüm Saygılarımı sunarım.

Yolunuz ve bahtınız acık, kazançlarınız bereketli olsun inşallah.!
    Benden daha hayırlı şekilde harcayacak herkesin kazancı benden daha bol olsun .saygılar.

y.t.d.

5.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    5 üstü güzel bir feyk attı. Bir süre terste kalır tahminim
    Bugün dinlen bakalım. Bu hafta yeniden şahlanır tahminim

6.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Bugün dinlen bakalım. Bu hafta yeniden şahlanır tahminim
    Sallamaya devam ediyon düşen hisse nasıl dinleniyo boş konuşuyon yine

7.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Sallamaya devam ediyon düşen hisse nasıl dinleniyo boş konuşuyon yine
    Sen dinlenmeden ne anlıon? Tabiki düşecek, düzeltmesini yapacak. Ama bu haftayı yine artıda kapayacak gör bak.

8. Geçen hafta Polhodan (istemeyerekte olsa) çıkarak aldığım Karsn dan bugün itibariyle %26 kârı realize etmiş bulunmaktayım. Polho ise o günkü sattığım fiyatının %11 üstünde şuan. Birkaç gün tahtayı izlemeyi düşünüyorum umarım yakında tekrar aranızda olurum. (Bilanço açıklanmadan önce mutlaka hissede olacağım) Selametle kalın

F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 406/614 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •