Hayirli olsun sayın ünsüz dusunur
Hayirli olsun sayın ünsüz dusunur
Vakitsiz öten horozun başını keserler...
şahsım adına sıfır ile sonsuz arası her değere şaşırmam hisselerde . Kumar oynamam ama ömer şerife de saygı duyarım.Benim olduğum tahtada tahtacı tersde kalmışdır !
Herkes özgüven tavan konuşuyor. Ben de bir kez olsun konuşayım ne çıkar demi Bahmet ustam
y.t.d
Sayın değerli Polho yatırımcıları
Bi kaç ay önce 2.65 ortalama ile portföyüme aldığım polhodan yaklaşık % 80 kazanç ile az bir hatıra hissede bırakarak istemeyerekte olsa ana hissen Adel Kalemciliğe destek olmak adına ayrılmış bulunmaktayım.
Polhonun gercek ederinin daha bir kac misli olduğunu da biliyorum. Polhoda gercek borsa emekcisi değerli kardeşleride tanımaktan son derece memnun oldum.
Son bir teşekkürüde tahtacı beylere bana kısa sürede %80 gibi hiç fena olmayan bir kazanç fırsatını sundaklarından dolayı müteşekkürüm Saygılarımı sunarım.
Yolunuz ve bahtınız acık, kazançlarınız bereketli olsun inşallah.!
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Ustad thyshine ne dediysen tersi çıktı buna rağmen burada birsey olmamış gibi yazıyorsunyaa sana şapka çıkarıyorum![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Dipten alan %100 para kazandı , kimseyi sattı diye eleştirmem. Satan bereketini görsün parasını yesin. Ölümlü Dünya bakın keyfinize hayat kısa.
Yer İmleri