Sayfa 409/614 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by ALBATROS07 Yazıyı Oku
    daha önce de yazdım,burada ballandıra ballandıra anlatıp, yukarı hedef gösterip gelen her küçük yatırımcıya mal sattılar. her yukarı harekette aynısını yaptılar ve yapmaya devam edecekler. 3.50'ye kadar çekilme ihtimali çok yüksek.endeks düzeltme yaparsa daha da sert düzeltme yapacaktır.bana özelden bir çok mesaj geldi,ben öngörülerimi burada açıkça yazıyorum sürekli yazmama gerek yok.hoşça kalın sağlıcakla kalın.
    Sayın albatros sizi önemsiyorum muhtemelen sattınız kaçtan geri almayı düşünüyorsunuz? 3.60 veya 3.70 ideal mi?

2. Albatros ne yapsın öyle bir tahtacı varki bugüne kadar hep kötümser olan kazandı satan üzülmedi iyi ki satmışım dedi. Albatrosta tahtacıya güveniyor nasılsa yapar kahpeliğini diyerek böyle konuşuyor. Tabii ki hissenin ederi bu değil fakat speğimiz tahtadaki balinaların peşinde 2 yıldır bilek güreşi devam ediyor. Açıkçası ben alıştım beklemeye 50 cente almışım malı acil bir ihtiyaçta yok. İstersen 2023 de istersen 2025 te hesabı görürüz. Bu fiyatlara ne alırsın burda söylemek istemiyorum. Boş tahtaya vere vere 512 den 4.39 a indirdin meraktayım en son kaça olur ? Benim için Ordan 1 yuzbin daha ayır bro

3. Desteklerimiz 4.21-4.07...Elimde olan hisseyi 1.32 den verdiğim an tekrar aranızdayım....Her ne kadar hep uzun vade "değer yatırımını" savunsamda bazen başkalarıyla kısa süreli yasak ilişkiler (Trade) yaşamak gerekiyor, tekrar eve döndüğünüzde isteğiniz ve heyecanınız hep diri kalmış oluyor. Tabi işin sonunda kucaktan kucağa gezip tekrar eve dönüp hatunun elinizden uçup gittiğini görmekte var lakin risk belli ölçüde iyidir

F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : Ünsüz Düşünür; 01-06-2022 saat: 21:39.

4. Sayın albatros hala cevap bekliyorum sattiysaniz nereden almayı düşünüyorsunuz okumak isterim.

5.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Sayın albatros hala cevap bekliyorum sattiysaniz nereden almayı düşünüyorsunuz okumak isterim.
    sattım, yazdığım yerleri.

6.  Alıntı Originally Posted by ALBATROS07 Yazıyı Oku
    sattım, yazdığım yerleri.
    Almayı nereden düşünüyorsunuz yada almayı düşünüyor musunuz tekrar?

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Almayı nereden düşünüyorsunuz yada almayı düşünüyor musunuz tekrar?
    sayın Temel analizci

Adana ya gelmeyi düşünüyor musunuz?Çilekler Temmuz a kalmaz.

s.t.d (seyahat tavsiyesi değildir )

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    sayın Temel analizci

Adana ya gelmeyi düşünüyor musunuz?Çilekler Temmuz a kalmaz.

s.t.d (seyahat tavsiyesi değildir )
    Bir başka Haziran'da gelirim abi benim yerime bol bol tüketin [emoji3]

Sayfa 409/614 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •