Usta mepet demek galip demek galip demek şeytanın avukatına çarpılmak demek. Benim bir arkadaşım nerde metro yazısı görse galibi anıyor...
Printable View
Sn Akrep,
Aslinda cevap yazamayacaktim da, arkadasimizi yoksaymak istemedigim icin yazmistim o yaziyi. Size kismen katilmakla beraber (bu vesileyle sizden ve rahatsizlik verdigim diger forumdaslardan ozur dilerim samimi olarak), bu yazdiklarimin ekonomiden tamamen uzak ve alakasiz olduguna katilmiyorum. Bazen benim analizlerim ve chozumlemelerim azcik geriden geliyor. :party: Ama, genelde gelir, cok bosa atisim olmamistir simdiye kadar. Zamanlamada azcik problem olsa da, bir sekilde tutuyor gibi. Bakalim bu defa da tutacak mi, bekleyelim, gorelim insallah... :kahkah:
Deli mehter, deli rally, deli semsiye!!!
Kalin saglicakla,
freesky
yarın ne alıyoz :D
bak sana çok basit metroyu anlatayım.
Galibi bana sor.
bak iyi dinle. bende her yol var. :D
şimdi bu metro 0.90 dan 1.60 a rally attı ya 2 ayda.
bu metro 1.25 üzeri atıp tutunursa 2 ay vadede 1.70 1.80 e rally atar. galip bu kadar basit yani. zorlaştıran bizleriz.
galipte paçal yapılmaz.rakam belirlenir geçince izlenir alınır.
kilit rakam 1.25. nasıl olsa 1.25 geçilecek diye mal alırsan galip öper. kural bu. pahalıdan alacan ama galiple birlikte alacan hepsi bu.
2.87 egkyo ve tavhl devam
Bu doas salmıştı yine atak başladı
Vestel atak gelebilir
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Benim için ne alacağımı haftalikta cci eksi 200 den eksi 100 yukarı kesen kağıttir hocam her zaman ise yaradı bende.
Geçen gün bantas diye bir hisse var baktım yukarda yazdığım koşullar var,bir arkadaşım var sürekli ekran takip eder yanıp sönen ne varsa alır 5 krs yukardan verir neyse buna dedim bak bunu al elbet bir tepki yapacak diye...aldı 5 krs zararla sattı...aynı gün bende aldım 20 kuruş yukardan verdim vermez olaydım 80 krs gitti :))
Metroyu geçen size sormuştum...1.25 üstünde her türlü dalarim abii.en kötü 2.20...
düşüncelere kurşun işlemez.
yarının kağıdını buldum ama arkadaş paylaşma dedi.
benim bu sayfayı okuyor.
her hisseyi paylaşma diyor çok kişi takip ediyor burayı.
Bazı tahtalar etkileniyor.
Onun için hisse paylaşırken artık dikkatli yorum yapacağım.
Yalnız gusgr da fenaaa patlayacak gibi.maktk in yaptığını yapacak bana göre.
mantıklı öyle cci kullanmak.
ama ben yatırım anlayışı olarak aşırı satım yemiş kağıt tercih etmiyom.
Benim kriterimde boğa olup tuzak atanları cci dan şöyle anlarım. -100 seviyesne gelipte aşağı kırmadan yukarı dönen benim için iyi boğadır. bende bu kriterle çok rally yakaladım.
anele olabilirmi
Odaş da iyi gidiyor çakdırmadan. İzmir demir çelikte çakılı kaldı...
Daha yolun başındayız hocam ogrenecegimiz çok şey var.formasyonculugun gostergecilik takibinden daha iyi olduğunu daha yeni yeni kavriyorum.daha kama nedir takoz nedir bilmiyorum ama ogrenecem.rsi macd ve cci yorumlamayı az çok öğrendim.
Yarının hissesi adese olabilir ben dün 84 den aldım.
Geçen hafta43 den ozgyo almıştım erken 63 den sattım galibin aldığını göre göre dün cesaret edemedim 67 den bugün tırstım 90 dan sonuç hisse 2. 25
Bntası da pazartesi 2.06 dan aldım salı 2.43 den verdim oysa ölü kedi sıçrayışı en az %40 bile bile lades
2016 sonunda bi yazı yazmıştım.
2017 de hep bu topic konuşulacak diye.
Efsaneler yazacaz dedik.
hepsi bir bir oluyor.
Allahıma şükür.
İyi geceler.
Kareli de geçen sacro hocadan takip edip 4.07 den aldım yanlış yerden tabi ki Allahtan 4.03 den stop koymuştum 3.90 a kadar düştü onu stıp bntas geçmiştim
Bugün dışarda olmasam 4.10 üzeri dalardım karele ama nasip değilmiş
Bundan sonra teknik analiz yaparken mehter marjını dinleyeceğim.
Accayip iyi geliyor.
Deli motivasyon oluyor.
https://www.youtube.com/watch?v=aMzQhNvus8U