Sayfa 406/1200 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,241 - 3,248 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by fiestaciboo Yazıyı Oku

. Son resim kozal biri sorup duruyordu bunu analizi yapan kişi şimdilik uzak durun deyor.

düşüncelere kurşun işlemez.
    Usta mepet demek galip demek galip demek şeytanın avukatına çarpılmak demek. Benim bir arkadaşım nerde metro yazısı görse galibi anıyor...

Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Aylık Ditaş Grafik

Ditaş ,çok kısa vadeli:

[/QUOTE]

bu ditaşta rally atar.

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    sacro hocam sasa hatırlarsan 4.5 lerdeykende burdan döner demiştin hatırlarsan ama sasada artık para tekniği çiziyor yataş gibi yataş 3 liradan 11 liraya gelmiş sasada 1,35 lerden 7,80 lere düzeltme illaki olacak ama bana göre o kadar çok ciddi olmayacak dikkat ettiysen o kadar mal çıkıldı ama buna rağmen tahtayı çok bozmadılar ama şunuda söylemek gerek bu dakikadan sonra neden gelir tepede alır ky bunuda anlamak imkansız prim yapmamış bu kadar tahta varken neden gider bu kadar primli tahta alır o da ayrı bir konu
    aynen hocam.

Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    haklısın. takip eden bayanlar da vardır.
    yanlış yaptık kusura bakmayın.
    ben çok bekleyemicem gibi bu kağıtta.çünkü almak istediğim bi kağıt var.emniyet kemeri gibi benim için
    aynen
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by Yorgun57 Yazıyı Oku
    Usta mepet demek galip demek galip demek şeytanın avukatına çarpılmak demek. Benim bir arkadaşım nerde metro yazısı görse galibi anıyor...
    metroda gidecek. :D

ozgyo nun 1.40 halinde şuan metro.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

bu ditaşta rally atar.

aynen hocam.

aynen
    RSI'yı yorumlamanın farklı bir boyutunu sizden öğrendim.Saygılarımı sunarım...
    Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

5.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    bu topiği ltf siyaset söylemleriyle kirletmeyin paylaşmak istediğiniz veya ky faydalı olacağını düşündüğünüz bir şey varsa paylaşın gersinide başka yerlerde paylaşın

Sn Akrep,

Aslinda cevap yazamayacaktim da, arkadasimizi yoksaymak istemedigim icin yazmistim o yaziyi. Size kismen katilmakla beraber (bu vesileyle sizden ve rahatsizlik verdigim diger forumdaslardan ozur dilerim samimi olarak), bu yazdiklarimin ekonomiden tamamen uzak ve alakasiz olduguna katilmiyorum. Bazen benim analizlerim ve chozumlemelerim azcik geriden geliyor. Ama, genelde gelir, cok bosa atisim olmamistir simdiye kadar. Zamanlamada azcik problem olsa da, bir sekilde tutuyor gibi. Bakalim bu defa da tutacak mi, bekleyelim, gorelim insallah...

Deli mehter, deli rally, deli semsiye!!!

Kalin saglicakla,

freesky

6.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Sn Akrep,

Aslinda cevap yazamayacaktim da, arkadasimizi yoksaymak istemedigim icin yazmistim o yaziyi. Size kismen katilmakla beraber (bu vesileyle sizden ve rahatsizlik verdigim diger forumdaslardan ozur dilerim samimi olarak), bu yazdiklarimin ekonomiden tamamen uzak ve alakasiz olduguna katilmiyorum. Bazen benim analizlerim ve chozumlemelerim azcik geriden geliyor. Ama, genelde gelir, cok bosa atisim olmamistir simdiye kadar. Zamanlamada azcik problem olsa da, bir sekilde tutuyor gibi. Bakalim bu defa da tutacak mi, bekleyelim, gorelim insallah...

Deli mehter, deli rally, deli semsiye!!!

Kalin saglicakla,

freesky
    kibarlığıız ve anlayışınız için teşekkürler
    ytd deli saçmasıdır

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    metroda gidecek. :D

ozgyo nun 1.40 halinde şuan metro.
    Usta galip şu an metro ve mepette mal topluyor takipteyim. Ama arkadaşın o halini görünce cesaret edemiyorum. Gerçi arkadaş peşime takıldı. Cusan ve gerelde kazandı.

yarın ne alıyoz :D

Sayfa 406/1200 İlkİlk ... 306356396404405406407408416456506906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •