Sayfa 405/1200 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by Yorgun57 Yazıyı Oku
    Sakro hocam fmizip in pistonları bozuldu. Borsada 1 ileri 1 geri giden tek hisse. Şirket güzel kar iyi, her şey iyi lakin hisse yerinde sayıyor. Ben bir zamanların egeenine benzetiyordum. Ama egeen 30 lardan 58 lere ordan 28 lere düştü ve bi topukladı 300 lere. Pistonları ne zaman yağlayacak fmizp.
    piston borsa aşağı düşerken yukarı gidecek. :D

daha zamanı var.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    çok güzel grafikler iyi yakalamışsın dostum.

kozal konusuna bende katılıyorum şimdi baktım bu kozal 22 geçilmeden girilmez.
    Hocam analizleri yapan kişi arkadaşım.al veren hisseleri ara ara yayinliyor.

düşüncelere kurşun işlemez.

3. Aylık Ditaş Grafik

Ditaş ,çok kısa vadeli:

[/QUOTE]
    Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

4.  Alıntı Originally Posted by erdals Yazıyı Oku
    Sayın freesky,
    Ali Koyuncu denilen şahış Türkiyedeki referandumun onları hiç ilgilendirmediği halde,referandum öncesi almanya,hollanda,belçika,isviçre de çıkan olayları ve o ülkeyi yönetenlerin Türkiye ye karşı takındıkları olumsuz tavır ve propagandaların neden kaynaklandığını da o yarım yamalak bilgisiyle açıklasın.
    O şahıs açıklayamazsa sen açıkla...

Sayin Forumdasim,

Bu sahsi tanimiyorum, videolarini begendim o ayri. Ver Mehteri diye arama yaparken denk geldi, guzel de oldu sanki. Sorunuza gunluk hayatimizdan bir soru ile cevap vermek istiyorum musadeniz olursa, hadi iki olsun:

1. Siz hic misafirlige gelebilirmiyiz diye telefon ettiginiz ev sahibi, "Su anda musait degiliz, daha sonra gelin" denildiginde, "Ben sizin eve bir geleyim de, delikanliysan beni alma" seklinde cevap verdiniz mi omru hayatinizda?

2. 40 tane bakani olan bir kabinede, basortulu bayan bakanin gitmesine bakisiniz nasil? Gelmeyin dedigi halde gitmesine?

Hadi bu da bonus olsun, son sorum:

3. Esad'in ESED oldugu gunlerde, "Benim sizin ulkenizde 3 milyon vatandasim var. Gelip Kazlicesme Meydaninda kendilerine hitap etmek istiyorum" dedigini dusunun. Bizimkiler de izin vermiyorlar hakli olarak...ESED diyor ki, "Ben bakanimi gonderiyorum, delikanliysan alma ulkene"....

Boyle bir uslup karsisinda siz olsaydiniz ne yapardiniz?

Baska sorum yok, aslinda bunlari cevaplamasaniz da olur. Yorulmayin, siz gidin mehterinizi dinleyin aslanlar gibi. Sesini de biraz fazlaca acin ki, dosta cesaret, dusmana kaygi versin. Butun Avrupa, Amerika, Cin, Orta Dogu, Balkanlar korkudan titresinler, Turk'un gucunu gorsunler....

Ver mehteri haci, veeer!!!

PS: A Haber'de bunu bulamazsinizmuhtemelen. Nijerya'da bir gemi dolusu silah ele gecirilmis hukumet tarafindan ve geminin ilk hareket noktasi Turkiye'ymis. Simdilik kimse kaale almaz, ama zamani geldiginde cok guzel duzeltme ve yamultma bahanesi olur bunlar BIST'te...

5. sacro hocam sasa hatırlarsan 4.5 lerdeykende burdan döner demiştin hatırlarsan ama sasada artık para tekniği çiziyor yataş gibi yataş 3 liradan 11 liraya gelmiş sasada 1,35 lerden 7,80 lere düzeltme illaki olacak ama bana göre o kadar çok ciddi olmayacak dikkat ettiysen o kadar mal çıkıldı ama buna rağmen tahtayı çok bozmadılar ama şunuda söylemek gerek bu dakikadan sonra neden gelir tepede alır ky bunuda anlamak imkansız prim yapmamış bu kadar tahta varken neden gider bu kadar primli tahta alır o da ayrı bir konu
    ytd deli saçmasıdır

6. Konya icin destek direncler nedir? Tskrlr simdiden?

VIA_V8C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Sayin Forumdasim,

Bu sahsi tanimiyorum, videolarini begendim o ayri. Ver Mehteri diye arama yaparken denk geldi, guzel de oldu sanki. Sorunuza gunluk hayatimizdan bir soru ile cevap vermek istiyorum musadeniz olursa, hadi iki olsun:

1. Siz hic misafirlige gelebilirmiyiz diye telefon ettiginiz ev sahibi, "Su anda musait degiliz, daha sonra gelin" denildiginde, "Ben sizin eve bir geleyim de, delikanliysan beni alma" seklinde cevap verdiniz mi omru hayatinizda?

2. 40 tane bakani olan bir kabinede, basortulu bayan bakanin gitmesine bakisiniz nasil? Gelmeyin dedigi halde gitmesine?

Hadi bu da bonus olsun, son sorum:

3. Esad'in ESED oldugu gunlerde, "Benim sizin ulkenizde 3 milyon vatandasim var. Gelip Kazlicesme Meydaninda kendilerine hitap etmek istiyorum" dedigini dusunun. Bizimkiler de izin vermiyorlar hakli olarak...ESED diyor ki, "Ben bakanimi gonderiyorum, delikanliysan alma ulkene"....

Boyle bir uslup karsisinda siz olsaydiniz ne yapardiniz?

Baska sorum yok, aslinda bunlari cevaplamasaniz da olur. Yorulmayin, siz gidin mehterinizi dinleyin aslanlar gibi. Sesini de biraz fazlaca acin ki, dosta cesaret, dusmana kaygi versin. Butun Avrupa, Amerika, Cin, Orta Dogu, Balkanlar korkudan titresinler, Turk'un gucunu gorsunler....

Ver mehteri haci, veeer!!!

PS: A Haber'de bunu bulamazsinizmuhtemelen. Nijerya'da bir gemi dolusu silah ele gecirilmis hukumet tarafindan ve geminin ilk hareket noktasi Turkiye'ymis. Simdilik kimse kaale almaz, ama zamani geldiginde cok guzel duzeltme ve yamultma bahanesi olur bunlar BIST'te...
    bu topiği ltf siyaset söylemleriyle kirletmeyin paylaşmak istediğiniz veya ky faydalı olacağını düşündüğünüz bir şey varsa paylaşın gersinide başka yerlerde paylaşın
    ytd deli saçmasıdır

8.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Anladım.

Valla dostum kimse bilemez ne olacağını.

Sana bunu kim söyledi ise ona sor.

ben çok bilse idim bu kağıdı 2 liralarda satmazdım :D

Küfür yok.

Ben bi tane ettim. Sonra fark ettim yaptığım yanlış. :D

3.23 22 trend desteğine çekilirse ben ek yaparım. trendi biraz ağır 3.50 üstüne kalıcı olursa ancak güzelleşiyor. buralar toplama bölgesi.

3.60 üzeri durmaz. şimdilik kendi halinde takılıyor.
    haklısın. takip eden bayanlar da vardır.
    yanlış yaptık kusura bakmayın.
    ben çok bekleyemicem gibi bu kağıtta.çünkü almak istediğim bi kağıt var.emniyet kemeri gibi benim için
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Sayfa 405/1200 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •