ama ben yatırım anlayışı olarak aşırı satım yemiş kağıt tercih etmiyom.
Benim kriterimde boğa olup tuzak atanları cci dan şöyle anlarım. -100 seviyesne gelipte aşağı kırmadan yukarı dönen benim için iyi boğadır. bende bu kriterle çok rally yakaladım.
ama ben yatırım anlayışı olarak aşırı satım yemiş kağıt tercih etmiyom.
Benim kriterimde boğa olup tuzak atanları cci dan şöyle anlarım. -100 seviyesne gelipte aşağı kırmadan yukarı dönen benim için iyi boğadır. bende bu kriterle çok rally yakaladım.
örneğin karel olması da çok manidarmış ben karel bilmem, bana gore cok hızlı hareket ediyor pek kazandırmadı simdiye kadar. sen 4'10 demiştin bugün bi deneme yaptım. az kazandım ama bereket versin. tesekkur edememiştim, hakkını helal et.
yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim
Hocam size daha önce sormuştum eski forumdan takip ettiğim akrep vardı temel analizciydi o kisimisiniz hatta stah hoca ile topiginde tartismistiniz.
düşüncelere kurşun işlemez.
bende eskiden beri nickim bu vede temelci değilim teknikçiyim stah la tartışmamız olmaz kendidi üstattır ve kzıp gitmiştir ama yeri herzaman baş üstüdür
Yer İmleri