Ben işin içindeyim dedim siz anlayın detaya girersem başım yanar.bugun belki az düşer ama ileriki günlerde hızlı düşecek.
Printable View
Boeing 777 motor arızası bugun Boeing ve havacılık hisselerine ABD de vurdu gibi mesela Boeing yuzde 4 asagıda vadelide.Bize de yarın yansır mi bilemem YTD
sabah aşının bulaşa olumlu etkisi var dendiği anda iş bitmişti bana göre.
İngiltere Aşı Bakanı: Yapılan aşılar COVID-19'un bulaşmasını engelliyorİngiltere Aşı Bakanı aşıların COVID-19'un bulaşmasını engellemede etkili olduğunu söyledi.
https://www.medimagazin.com.tr/gunce...681-94313.html
short'tan fayda yok
soru : long hemen mi, sonra mı ?
GARAN_ sabahki aşağı hareketlerden sonra ufaktanda olsa yukarı yapması bence tepkidir ve seans sonuna doğru tekrar satışların devam edeceğini düşünüyorum.
GARAN_ destek 9.20.
Tesla' larin Elon, Starlink procesinde satış yaptığı ülkelerin maliyesiyle papaz olmamak için lisans alicamis ilgili ülkelerden. Bizde Ttkom satışta, TVF nin elinde de Tcell in yönetim hakkı var, hemi de nyse de kote. Yetmezmis gibi Superonline halka açma hazırlıkları vs vs Adam telefonla ayrı yüz yüze ayrı ayrı gorusuyo Kainat Reis ile 😜😜😜 Öffff senaryoya bak parasını geçtim böyle bir pr ı 5-10 milyar USD döksen yapamazsin. Tamamen hayal ürünüdür, asla yatırım tavsiyesi değildir.
Vaka düşüş haberini alan aldı Pegasus thyao yükselişte bu bilgiyi alamazsınız .detayı yazamıyorum basım yanar diye .
Bilgi kesin diyorum işin icindeyim diyorum vaka düşüşü hangi sektörleri etkiler hangi hisseleri etkiler siz kafa yorun ona göre pozisyonunuzu alın benden demesi.ytd.
Adamlar utanmasa pandeminin ortasında PGSUS a yeni zirve yaptıracaklar...
PGSUS geçen sene 86 ile zirve görüp, daha pandeminin p si ortada yokken 70 liralarda konsolide oluyordu...
Çok suni bir piyasamız var çok...
Tesekkurler Sn Sindoma Trade amacli almadim. 3 5 yil tutarim diye belirttim belki daha fazla . U30 1600 uzerinde kalici oldugu surece geriye kalan 4 parcanin 2 parcasinida alirim
uzun bir ara verdim trade icin elimiz biraz isinsin . Trade icin alimlari Bankalar haricinde pek yapmam zaten
Sasa şartlara elveda :) endeks only :)
Garanti olarak değil şuanda makina ağırlıklı oyun dönüyor .
Geçen cuma belirtmiştim görünümden haberi olan hazine üzerinden yancısı vs haberi olan kamu banka tahtalarına hareket yaptırdı.Cuma yonca da yabancı çıkışı olmasına rağmen Vakıf hareketi yoncaya da yukarı hareket yapmasını sağladı .
Bugun al gülüm ver gülüm .
https://www.linkpicture.com/q/1918_s..._flu_waves.gif
.
.
Günü gününe... hafta haftasına nasıl seyredecek tahmini paylaşmıştım ispanyol gribi davranışına göre. 1-2 Haftaya başlarız yine tırmanmaya ???
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/q38Sd0.png
Erdoğan: "Berat Bey'in ifa ettiği görevlerdeki en büyük talihsizliği 'damat' sıfatının, birikimi, gayreti ve başarısının önüne geçirilmiş olmasıdır." -AA
no comment :he:
Hadsiz burada millete ayar vereceğine iki verimli paylaşım yap da forumdaşlar istifade etsin senin engin bilgilerinden...
Geriye dönük iletilerinin tamamına baktım, millete şunu yaz, bunu yazma demekten başka bir meziyetin yok...
Kendin birşey üretemiyorsun belli ki, milletin ürettiğine çemkirmekle hayatta kalıyorsun...
Birini eleştirmeden önce, daha önceki yazdıklarına ettiklerine bak, yoksa seni ''efficient market hypothesis'' diye alıp okuyacak adama, şunu yaz bunu yazma diye tetikçi muamelesi yapmazsın...
Erdoğan: Şu anda "Merkez Bankası'nın döviz rezervi sıfırlandı" diyorlar, göreve geldiğimizde 27,5 milyar dolar döviz rezervi vardı, şimdi 95 milyar dolar döviz rezervimiz var
efficient market hypothesis, ne kadar afili bir kelime değil mi...
Genelde hayatı boyunca bir zerre kadar piyasa tecrübesi olmayan akademisyenler tarafından kullanılır bu tarz afili kelimeler...
Bu işin teorik kısmını bildiğini zanneden zevat' a 100k portföy versen, VİOP ta batırması 10 günü bulmaz...
Para kazanmayı zaten geçtim...
Sonra kendi vasıfsızlığı yetmezmiş gibi, gelip burda millete sen şunu yaz, sen bunu yazma diye tetikçi muamelesi yaparlar...
Bana bak hadsiz, senin karşında not kırmayla tehdit edebileceğin öğrencilerin yok...
Ne mal olduğunu yüzüne karşı çekinmeden söyleyebileceklerle dolu bir platformdasın, o yüzden birine/birilerine bulaşmadan önce dikkatli ol...
sasa noldu maça yemedi mi?
https://i.hizliresim.com/R3oe1A.jpg
Çirkefleşmeyin daha fazla engellediniz madem 5 mesajdır aynı şeyi yazıyorsunuz herkes istediğini yazabiliyor burada önemli olan hakaret etmemek.
Benim söylediğim bazı hisselere mantıklı bir yorum yapmak mümkün değil siz de bana engelle demişssiniz ama ben sizi de severek okuyorum fakat sasa konusu mantığı terk edeli çok oldu.
Kimseye de haketmediği bir şey yazmamışımdır, beğendiğimi de itibar olarak veririm hatta size bile dön dolaş diyor. Yine de istemeden kırdıysam özür dilerim ama borsada mantık kalmadı bunu bilin.
Sen aylarca bekle en güzel yerden şort yap ama trenden erken atla, gerçekten nasip öte köy yokmuş
PPT, uyuma uyuma... gidiyor dolar, asıl paçasından...