Erdoğan: "Berat Bey'in ifa ettiği görevlerdeki en büyük talihsizliği 'damat' sıfatının, birikimi, gayreti ve başarısının önüne geçirilmiş olmasıdır." -AA
no comment![]()
Hadsiz burada millete ayar vereceğine iki verimli paylaşım yap da forumdaşlar istifade etsin senin engin bilgilerinden...
Geriye dönük iletilerinin tamamına baktım, millete şunu yaz, bunu yazma demekten başka bir meziyetin yok...
Kendin birşey üretemiyorsun belli ki, milletin ürettiğine çemkirmekle hayatta kalıyorsun...
Birini eleştirmeden önce, daha önceki yazdıklarına ettiklerine bak, yoksa seni ''efficient market hypothesis'' diye alıp okuyacak adama, şunu yaz bunu yazma diye tetikçi muamelesi yapmazsın...
Erdoğan: Şu anda "Merkez Bankası'nın döviz rezervi sıfırlandı" diyorlar, göreve geldiğimizde 27,5 milyar dolar döviz rezervi vardı, şimdi 95 milyar dolar döviz rezervimiz var
efficient market hypothesis, ne kadar afili bir kelime değil mi...
Genelde hayatı boyunca bir zerre kadar piyasa tecrübesi olmayan akademisyenler tarafından kullanılır bu tarz afili kelimeler...
Bu işin teorik kısmını bildiğini zanneden zevat' a 100k portföy versen, VİOP ta batırması 10 günü bulmaz...
Para kazanmayı zaten geçtim...
Sonra kendi vasıfsızlığı yetmezmiş gibi, gelip burda millete sen şunu yaz, sen bunu yazma diye tetikçi muamelesi yaparlar...
Bana bak hadsiz, senin karşında not kırmayla tehdit edebileceğin öğrencilerin yok...
Ne mal olduğunu yüzüne karşı çekinmeden söyleyebileceklerle dolu bir platformdasın, o yüzden birine/birilerine bulaşmadan önce dikkatli ol...
Yer İmleri