Sayfa 417/1002 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. short'tan fayda yok

soru : long hemen mi, sonra mı ?

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Düşüremedin gitti akçay bugun 43-44 üzeri günlük kapanış yaparsa dikkat et
    Sayın bulut, Garanti ye beklediğiniz alışlar geliyor mu ....nasıl durum....teşekkürler....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku

Birde hisse net ana sayfasında her gün para girişi çıkışı olan hisseler yayınlanıyor..
    Dikkatimi çeken para girişi olan hisseyi ertesi gün gömüyorlar..
    Para çıkışı olan +2 +3 çoşuyor..
    Misal bugün THY..

BOFA dan sonra bir diğer alım satım kriterimiz de bu olabilir.
    görüntü basit :
    yabancıdan paket mal geliyor, birileri karşılıyor, ordino bitince yukarı yürüyor o birileri

GARAN_ sabahki aşağı hareketlerden sonra ufaktanda olsa yukarı yapması bence tepkidir ve seans sonuna doğru tekrar satışların devam edeceğini düşünüyorum.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    görüntü basit :
    yabancıdan paket mal geliyor, birileri karşılıyor, ordino bitince yukarı yürüyor o birileri
    Para girişinin olduğu günün ertesi gün gömen kim peki.?

GARAN_ destek 9.20.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

7. Tesla' larin Elon, Starlink procesinde satış yaptığı ülkelerin maliyesiyle papaz olmamak için lisans alicamis ilgili ülkelerden. Bizde Ttkom satışta, TVF nin elinde de Tcell in yönetim hakkı var, hemi de nyse de kote. Yetmezmis gibi Superonline halka açma hazırlıkları vs vs Adam telefonla ayrı yüz yüze ayrı ayrı gorusuyo Kainat Reis ile 😜😜😜 Öffff senaryoya bak parasını geçtim böyle bir pr ı 5-10 milyar USD döksen yapamazsin. Tamamen hayal ürünüdür, asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. Vaka düşüş haberini alan aldı Pegasus thyao yükselişte bu bilgiyi alamazsınız .detayı yazamıyorum basım yanar diye .

Sayfa 417/1002 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •