Sayfa 419/1002 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,345 - 3,352 arası.

Konu: Viop-XXXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,177
    Blog Entries
    1

.
    .
    Günü gününe... hafta haftasına nasıl seyredecek tahmini paylaşmıştım ispanyol gribi davranışına göre. 1-2 Haftaya başlarız yine tırmanmaya ???

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Düşüremedin gitti akçay bugun 43-44 üzeri günlük kapanış yaparsa dikkat et
    o benden 7,000 kopardı ben ondan 27,000 koparmadan bırakmam...

2 güne hedefe gelir...
    Son düzenleme : akcay; 22-02-2021 saat: 14:50.

Taşınan Açıklar

4. Erdoğan: "Berat Bey'in ifa ettiği görevlerdeki en büyük talihsizliği 'damat' sıfatının, birikimi, gayreti ve başarısının önüne geçirilmiş olmasıdır." -AA

no comment

5. Hadsiz burada millete ayar vereceğine iki verimli paylaşım yap da forumdaşlar istifade etsin senin engin bilgilerinden...

Geriye dönük iletilerinin tamamına baktım, millete şunu yaz, bunu yazma demekten başka bir meziyetin yok...

Kendin birşey üretemiyorsun belli ki, milletin ürettiğine çemkirmekle hayatta kalıyorsun...

Birini eleştirmeden önce, daha önceki yazdıklarına ettiklerine bak, yoksa seni ''efficient market hypothesis'' diye alıp okuyacak adama, şunu yaz bunu yazma diye tetikçi muamelesi yapmazsın...

6. Erdoğan: Şu anda "Merkez Bankası'nın döviz rezervi sıfırlandı" diyorlar, göreve geldiğimizde 27,5 milyar dolar döviz rezervi vardı, şimdi 95 milyar dolar döviz rezervimiz var

7.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Hadsiz burada millete ayar vereceğine iki verimli paylaşım yap da forumdaşlar istifade etsin senin engin bilgilerinden...

Geriye dönük iletilerinin tamamına baktım, millete şunu yaz, bunu yazma demekten başka bir meziyetin yok...

Kendin birşey üretemiyorsun belli ki, milletin ürettiğine çemkirmekle hayatta kalıyorsun...

Birini eleştirmeden önce, daha önceki yazdıklarına ettiklerine bak, yoksa seni ''efficient market hypothesis'' diye alıp okuyacak adama, şunu yaz bunu yazma diye tetikçi muamelesi yapmazsın...
    Gerek yok dostum,
    Kendi adıma acaba ne yorum yapmış diye girip okuduğum en önemli kişilerin başında sen varsın açıkçası...
    Altı dolu olmayan yorumunu görmedim bugüne kadar, emeğine sağlık her paylaşımın için...

8. efficient market hypothesis, ne kadar afili bir kelime değil mi...

Genelde hayatı boyunca bir zerre kadar piyasa tecrübesi olmayan akademisyenler tarafından kullanılır bu tarz afili kelimeler...

Bu işin teorik kısmını bildiğini zanneden zevat' a 100k portföy versen, VİOP ta batırması 10 günü bulmaz...

Para kazanmayı zaten geçtim...

Sonra kendi vasıfsızlığı yetmezmiş gibi, gelip burda millete sen şunu yaz, sen bunu yazma diye tetikçi muamelesi yaparlar...

Bana bak hadsiz, senin karşında not kırmayla tehdit edebileceğin öğrencilerin yok...

Ne mal olduğunu yüzüne karşı çekinmeden söyleyebileceklerle dolu bir platformdasın, o yüzden birine/birilerine bulaşmadan önce dikkatli ol...

Sayfa 419/1002 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519919 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •