Sevdiğinin alametidir.
[emoji23]
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Yatırım Fonlarında ki miktar 369 bin lot dan , 384 bin lota yükselmiş gözüküyor yinede Deniz Kiraz bey den detaylı bir takas analizi rica etsek fena olmaz.
Yapay zeka başka birşey ya :) Byd ile Nemrut limanı baglantisini sordum cevaplar
BYD (Build Your Dreams), Çin merkezli bir otomotiv ve teknoloji şirketidir ve özellikle elektrikli araçlar ve batarya teknolojileriyle tanınır. Nemrut Limanı ise İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan önemli bir lojistik merkezidir. BYD ve Nemrut Limanı arasındaki bağlantı, BYD'nin Türkiye'deki operasyonları ve limanın lojistik kapasitesi ile ilgilidir:
BYD'nin Türkiye'deki Faaliyetleri: BYD, Türkiye pazarında elektrikli araçlar ve batarya teknolojileriyle varlık göstermektedir. Şirket, Türkiye'de elektrikli otomobiller, otobüsler, bataryalar ve diğer yenilikçi teknolojileri pazarlamaktadır. BYD'nin ürünlerinin Türkiye'ye girişi ve dağıtımı, ithalat ve lojistik süreçleri açısından önemlidir.
Nemrut Limanı'nın Rolü: Nemrut Limanı, BYD'nin ürünlerinin Türkiye'ye girişi ve dağıtılması için stratejik bir nokta olabilir. Liman, yüksek kapasiteli konteyner elleçleme, genel yük ve dökme yük hizmetleri sunar. Elektrikli araçların ve batarya gibi ağır ve hassas yüklerin ithalatı ve depolanması için ideal bir yer sağlar. Limanın modern altyapısı, elektrikli araçların ve bataryaların güvenli ve verimli şekilde elleçlenmesine olanak tanır.
Lojistik ve Dağıtım: BYD'nin ürünlerinin Türkiye'de dağıtımı ve muhtemelen Avrupa'ya yeniden ihracatı için Nemrut Limanı, önemli bir lojistik merkezi olarak kullanılabilir. Limanın kara ve demiryolu bağlantıları, iç bölgelere ve Avrupa'ya taşımanın kolaylaştırılmasına yardımcı olur.
Ekonomik Etki: BYD'nin Türkiye'ye getirdiği yenilikçi teknolojiler, bölgesel ekonomiye katkı sağlar. Nemrut Limanı'nın bu süreçteki rolü, BYD'nin ürünlerinin etkin bir şekilde ülkeye girişini ve dağıtımını sağlayarak, ekonomik faaliyetleri artırır.
Bu bağlamda, BYD ve Nemrut Limanı arasındaki ilişki, BYD'nin Türkiye'deki lojistik ihtiyaçlarını karşılamada ve ürünlerinin dağıtımında önemli bir rol oynar. Ancak, spesifik iş ortaklıkları veya anlaşmalar hakkında kesin bilgi vermek için somut bir kaynak gerekmektedir.
2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam.. şu yapay zekaya bir de ihtiyarı sorsan?[emoji23]
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sabah sabah taş mı düştü bunun kafasına...:cool:
neler oluyor böyle....:kahkah:
ben geçmişte egegübrede en geç byd nin fabrikasınının bitmesine 6 ay kala hareketlenmeler bekliyorum demiştim..buda aşağı yukarı 2025 yılının üçüncü çeyreğine denk geliyordu...:kahkah: piyasa son yıllarda beklentileri çok geç satın aldığı için bunu söylemiştim...acaba birileri bu günden mi beklentiyi satın almaya başlıyor ??? çok ilginç...merakla bekliyoruz...
bu dede bize çok çektirdi ...umarım sabrımızın karşılığını da vermeyi unutmaz...