Değerli forum arkadaşlarım sayın Bozkurt ve sayın ENGRANDMASTER i .. real time online long pozisyonlarından dolayı bir kere daha can ı gönülden tebrik ederim ..iyi günlerde kullanmaları dileği ile İNŞALLAH :)
Printable View
Değerli forum arkadaşlarım sayın Bozkurt ve sayın ENGRANDMASTER i .. real time online long pozisyonlarından dolayı bir kere daha can ı gönülden tebrik ederim ..iyi günlerde kullanmaları dileği ile İNŞALLAH :)
Kalleş bademcuk çaktırmadan 3 tahtaya bizide soktu.:)
kolay gelsin.
Araplar en cabuk dost olunan ve en cabuk dusman olunan millettir.
Araplari iyi taniyan onlari iyi yolmasinida bilir.
Arabin karsisina bir elinde cicek diger elinde sopa ile cikacaksin. Karsiliksiz Cok iyilik yaparsan degerini kaybedersin...Hatta ihanete bile ugrayabilirsin. ....Guclu isen sana saygi gosterip boyun egerler....Hem guclu hemde iyiysen sana mutlak ittaat ederler.
Araplar ulkeleri ile Turkiye ilisikilerini cumhuriye tarihinin en iyi seviyesine getirende ve kotu seviyeye getirende yine bu hukumettir.
Simdi bakiyorum dis politikada irreyiz de pragmatizmi begenmeye baslamis....Gecenlerde Israile de bir el salladi.
Ben 2022 de istanbul islami finans merkezinin acilmasi ile Korfez ulkelerden onemli miktarlarda sermaye girisi olacagini tahmin ediuorum.
Ye kebabı
İç şarabı
Arapların parasını kim yönetiyor Kemal:)
1 trilyon dolar Arap parasına kim çöktü,
Araplara milyar dolarlık askeri araçlar satıp , bunları sonra çöle kim gömdürüyor,
sen arapları hiç tanımamışsın , geçen gelen 15 temmuz finansörü dedikleri Birleşik Arap emirlikleri ABD haberi olmadan sıçmaya gidemez , burayada ABD bilgisi ile geldi.
Kısaca olay şu yönetemezsen yönetilirsin,
Çıkar arapta sana para istemeye mi geldiniz der ,
onuda dedirten ABD ve İngilizler ,sende yukarda yazdığın gibi ABD den para değilde Araplardan aldığımızı düşünürsün , zaten hükümette onu göstermeye çalışıyor.Müslüman ya bunlar.
herkes dış politika uzmanı olmuş :)
aloo memleket duyun-u umumiyeden kötü duruma düştü farkında mısınız?
o arap şeyhleri bile çok profesyonel, dünyayı bilen danışmanlarla çalışıyor. kim kimi üter belli olmaz.
senin gibi güreşçiyi danışman yapmıyor.
yani olaylar şöyle gelişti. bi ara ab üyesi olacaktık. sonra arap çöllerinin osmanlı fatihi olduğumuzu hatırladık, sonra rabia ihvan iyi, darbeci sisi kötü evresine geçtik. değerli yalnızlık da dedik. sonra dostum trump, şimdi çin modeli ve de finalde yine araplar.
Dış politika uzmanı değilim ama araplardan borc aldığımızı amarika duyarsa kızabilür, niye benden istemediniz de araplardan aldınız diye ambargo koyabilir
Dış politikamız ya herkese şirinlik
Yada herkesi düşman ilan edip oyun dışı kalmak..
Şimdi şirinlik zamanı
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ülke olarak Pavyona düşmüş gibiyiz...
Birgün BAE birgün katar masa masa geziyoruz...
Fakirlik büüüle bişii akcay abi, bi gün şüüüle zengin bi ülke olup, bizden borc istemeye gelen olsada bizde görsek ölmeden önce, gözümüz açık gidecez bu gidişle... Her yıl bir önceki yıldan daha fakiriz.
Bugün bir arkadaş buraya Afrikalı çocuk fotosu koymuştu,gidişat oraya doğru ilerliyor.
https://i.hizliresim.com/7k3a64o.jpg
merkez bankası nasıl olsa şortsa da longsa da para basar açığı kapatır diyenlere gelsin. nasıl olsa amarığa da öyle yapıyor deel mi. çoğ möhüm bir analez.
ama küçücük bir fark var. abd 2. dünya savaşının bedelini (yani binlerce asker ve mühimmat harcayarak) rezerv para olarak dünyaya kabul ettirdi.
Okuttum, gelen kâr ile cigara aldım üç gün beleş cigara içecem :he:
Nerden lönklersen lönkle ertesi ki gün kazanıyorsun, ben bu kadar kolay para kazanamadım ömrüm de, enteresan geliyor bu durum ama yapcak bişii yok.
Tam zirvede tl bazlı rekor kırmış riski alıyon parayı kapıyon. Dönerse de ayvayı yersin orası kesin
Şimdilik para dağıtıyorlar, ne kadar kaparsan kap, büüüle fırsatlar kırkyılda bir olur
ÇOK EFSANELER buhar oldu.SELÇUK GÖN.; 1665 ÜZERİNDE HER FİYAT SATIŞ FIRSATIDIR ,DEDİ:bravo:
Taner trentin başında ayrıldı.Bir de forumda 1-2 yıl geçmişle palaya meydan okuyan ÖZGÜVENLİ gençlik var.Bazı başarılardan dolayı direk yüksek küçük yatırımcı güveniyle gelenler..onlarda 1600 den beri seyrediyor.
Bu soruyu ben bilemem başganım, tl bazlı rallinin belki de başındayız, yada ortasında belki de sonuna yaklaşıyoruz, kimbilebilü ki.
Biz bu duruma balonu şişirme hareketi diyoruz, etkili bir alıcı yada satıcı olmadan üçgen yaparak (sen ona, o ona oda sana takarak) tahtada ki sipekler anlaşmış fiyatı tl bazlı şişirme hareketi yapalım deye :he:
bunun sınırı olmaz ve sağlıklı bir yükseliş olmaz ama yükselir mi yükselir, nereye kadar, etkili bir alıcı gelene kadar,gelir mi bence gelmez.
hedef tl bazlı sürekli yükselecek ama ben uzun vade de dolar bazlı yeni dip bekliyorum. Tutar tutmaz bilemem
Genelde güven hatası oluyor.
Mesela kişi TIP ı dereceyle kazanmış,başarılı cerrah.Yıllarca bu alandaki güven onu GENEL BİR ÖZGÜVEN sarmalına sokuyor.
Oysa bilmiyor ki PALA ne ağa der ne efendi...:)
Hele ilk işlemlerde ağzına biraz bal çalar..sonra altın vuruş...veya VOB KUMARDIR TESBİTİ:)ile eski hobilere dönmek.
Veya teveccühe mazhar bir konumda yıllarca çalışmış..yine ÖZGÜVEN SARMALI...
VE herif ense traşı yapıp gönderir..
ooolum herkes herkesi biliyor ..burda fazla da artistiğie gerek yok ..lütfen gerlin düzgün yazın ..
Pes etmicez. Çıplak geldik çıplak gidene kadan uğraşacağız ABKA başkan.
Bu arada spot portföyü paylaşmıştım. Bakan faydalanan oldu mu? Ciddi kar yazmışım bugün, bozulma emaresi de yok. Ykb ve tupras hariç alsat dahi yapmıyorum kene gibi yapıştım mala bakalım nereye gidecek ocak sonuna kadar.
Bi de viop da başarılı olsaydık demek ki...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz once markete gittim teragina 5 tl zam gecirmisler.almadan geri donduim ,yumurtalari aycicek yagi ile yapacagiz artik
donuste beymen e ugradim marka bir don aldim :) zamlarda pantolonu cikarinca sekilli dotumuz olsun deyu
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...63#post5657963
Yazı bu mu?
Cevap verenler oldu ..sağ olsunlar ..amma ..ıvır zıvırlar da lütfen yanee ..lütfen yanee
bunama vs. olsa gerek..kendisi beni bizzat tebrik ettiği noktaları bana soruyor.
hobidik.2 tane yorumun yok.10 yıldır,milleti eleştiriyorsun..ha..polemikse polemik..hangi dilden anlıyorsan..her racon mevcuttur..
VOBu asla anlık yazmam.Bunu yapmak saflıktır.ha...sen faydalanman için bazı formasyon dikkat cekerim..o kadar..
işin garibi ne?
geç olsa bile işlem paylaşmayan birisinin takıntı halinde bunu istemesi..
TEKRAR İFADE EDEYİM: GERÇEK ZAMANLI VOB yazmak kendi pozisyonunu tehlikeye sokmaktır..SEN İŞLEM YAPMADIĞINDAN BİLEMEZSİN.
15 yıldır vobda işlem yaptığımdan bunu çok tecrübe ettim..
Mert ne duymak istiyorsun ben soyluyeyim
bugun gene short actim kapattim 10 point kazancli
kapanisa yakin 2097 den shortladim . eve geldim baktim iblis aliyor 2102.50 ve 75 den kapattik
kazancin 6 pointi buraya gitti geriside komisyona gitmistir, Banada kalan fasulye :)
neden buigun short actim neden islem yaptim cevabi yok grafige bile bakmadan
baktim all time high hemen basmistim shortu
https://www.hisse.net/topluluk/showt...78#post5657978
Delikanlı ol ..samimi ol ..