Zepevenkler, bana bulasmiyorlardi bir türlü sağlamca geciremedim!
Printable View
Gümüş nasıl alınıyor
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
danıld dak altınları istifleyip piyasa manipülasyonuyla malı götürüyor. bakalım orası da dingonun ahırı mı, bu yaptıklarına karşı çıkabilecek olmayacak mı göreceğiz...
Asgari ücrete yapılan zam oranı, enflasyon ve faizler hepsini beraber değerlendirirsek dolar kurunun bu seviyesi yerleşti ve alışıldı diye düşünüyorum. Bana göre artık dip görüldü (5.15), ani haberlerle vb. kısa düşüşler olabilir ama kalıcı olmaz, yani öyle bazılarının iddia ettiği gibi 5 liranın altı olmaz, düşüş trendi bitti dolarda.
Mesele bundan sonra ne olacağı.
Benim tahminim MB/hükümet kuru enflasyona bağlı olarak aynı reel değerde tutmaya çalışacak, yani yatay-yukarı seyir, aylık %1-2 artış olacak şekilde. Elbette elde olmayan sebeplerle her an yukarı kopma ihtimali de eskiden olduğu gibi mevcut.
Ben seçime kadar her fırsatta dolar toplamayı planlıyorum..
Hocam o kısmı önemli değil,borsalardan bir cacık olmaz,dolar ve altın değerlenecek bence.Bunlar önemli değil,daha seans bitmeden amerikan borsalarına bir bakarsın göçmüş.Trend önemli.Misal şimdi TL güçlü dolar zayıf:)))))) Akıl var fikir var bu devran böyle devam edebilir mi hiç.
Finansbankın bistte alıp satabileceğiniz bir borsa yatırım fonu var. Kodu GMSTR
https://www.qnbfp.com/gumus
Ha gümüş için başka yol yoksa o zaman düşünülebilir belki tabi.
Bakayım hocam bilgi için teşekkürler,bu ara aklımı çok borsaya veremiyorum,pek gelecek görmediğimden,o nedenle bu yatırım enstrumanını bilmiyorum,araştırayım bir bakalım.Yalnız gümüş aldım ,altın aldım kar gelince sattım vergi olmaz ki,bu fon o açıdan aslında bizim alım mantığımıza direk uymaz.
hocam,kuvettürk 1 gramdan 100 grama kadar fiziki altın satıyor, gümüş satışıda var, fiziki veriyormu sormak lazım, ben gümüşün altından daha çok getiri sağlayacağnı düşünüyorum, şöyleki her ikiside 2011 yılından düştükleri yere yükselseler[çanaklarını tamamlasalar] gümüş 16 dan yanılmıyorsam 50 ye gider altın ise 1270 ten 1950.. buarada iş bankası 5 kilo altın alırsan fiziki teslim ediyomuş, biz çokkkk aşar
Fiziki değil de altın hesabı gibi gümüş hesabı açılabilen bir banka var mı acaba.Sizin dediğiniz olayı farkettim cidden gümüşün tepe noktası altına göre çok yüksekte ,bugünkü yüzde 3 artılı görünce hemen banka internet sitelerine ondan baktım.Ama işbankta ve garantide gümüş hesabı yok.
Yanılmıyorsunuz gümüşün tepesi 50.Şimdi 15 değeri.E baya marj var cidden :))))))))
ilginç dow ve brent birlikte ralli yapıyor
http://www.paraanaliz.com/wp-content...endeksleri.jpg
TÜİK, aralık ayına ilişkin sektörel güven endeksi verilerini açıkladı. İnşaat sektörü güven endeksindeki düşüşün endişe verici bir tablo çizdiği görülüyor.
http://www.paraanaliz.com/2018/gunce...nsizlik-29033/
Ekonomimizin lokomotifi inşaat sektöründen ümit de kalmamış...
İşler baya kötü.
şu anda 0.98 yutturmacısıyla verildiği söylenen krediyi kullanan tek kişinin olmadığı söyleniyor rakamlar açıklanınca göreceğiz.
Türkiye finans katılımda gümüş hesabı var. Targetfx şifresi alırsanız oradan dolar ile de gümüş ve altın alabiliyorsunuz. Ayrıca altını gram olarak fiziki çekebiliyorsunuz, bir ihtimal gümüş için de bu tür bir işlem mümkündür.
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akçomarlar uzayınca başlık eski keyifli zamanlarına dönmüş. güzel..
Haklısınız demiştiniz zamanında ,o yüzden ilgimi çekti de bu mereti sanırım bankadan alıp orda tutamıyorum,en azından benim bankalardan o iş olmuyor.Ben evde değerli bir şey tutamıyorum,insan korkuyor,sanki belaya davet olur gibime geliyor.Zaten gümüş kuyumcudan nasıl alınır onu bile bilmiyorum,altında çeyreği var yarımı var tamı var varoğlu var.:)))))))) Gümüş nasıl alınır onun bile cahiliyim,bankada gümüş hesabı olsaydı valla alırdım aklıma yatmıştı gümüş.
https://i.hizliresim.com/Gm2XdV.png dolar üzmez, altın hiç üzmez, gümüş ikisinide katlar
Altin/ons 1300 e kafa atcak gibi [emoji848]
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hiç kullanmadım ancak kuyeyttürk ATM dende altın veriyor galiba