Sayfa 432/1000 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Demek bir uyanık ben değilim,deminden beri çalıştığım bankalar olan iş ve garantinin internet sitelerini didik didik ettim altın hesabı var gümüş hesabı yok ,cidden gümüş nasıl alınıyor ki)))))))
    Benim bankamda altin ve gümüş katilim hesabi var ama islem yaptırmıyor cok ilginç
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

2. Asgari ücrete yapılan zam oranı, enflasyon ve faizler hepsini beraber değerlendirirsek dolar kurunun bu seviyesi yerleşti ve alışıldı diye düşünüyorum. Bana göre artık dip görüldü (5.15), ani haberlerle vb. kısa düşüşler olabilir ama kalıcı olmaz, yani öyle bazılarının iddia ettiği gibi 5 liranın altı olmaz, düşüş trendi bitti dolarda.
    Mesele bundan sonra ne olacağı.
    Benim tahminim MB/hükümet kuru enflasyona bağlı olarak aynı reel değerde tutmaya çalışacak, yani yatay-yukarı seyir, aylık %1-2 artış olacak şekilde. Elbette elde olmayan sebeplerle her an yukarı kopma ihtimali de eskiden olduğu gibi mevcut.
    Ben seçime kadar her fırsatta dolar toplamayı planlıyorum..

Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Nasil bir oynaklik anlamadim
    Hocam o kısmı önemli değil,borsalardan bir cacık olmaz,dolar ve altın değerlenecek bence.Bunlar önemli değil,daha seans bitmeden amerikan borsalarına bir bakarsın göçmüş.Trend önemli.Misal şimdi TL güçlü dolar zayıf))))) Akıl var fikir var bu devran böyle devam edebilir mi hiç.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Demek bir uyanık ben değilim,deminden beri çalıştığım bankalar olan iş ve garantinin internet sitelerini didik didik ettim altın hesabı var gümüş hesabı yok ,cidden gümüş nasıl alınıyor ki)))))))
    Finansbankın bistte alıp satabileceğiniz bir borsa yatırım fonu var. Kodu GMSTR
    https://www.qnbfp.com/gumus

Alıntı Originally Posted by RUZE Yazıyı Oku
    Finansbankın bistte alıp satabileceğiniz bir borsa yatırım fonu var. Kodu GMSTR
    https://www.qnbfp.com/gumus
    Hocam ben fon almam.Bir ara eurobond bazlı fon aldım,altın bazlı fon aldım bir baktım dolar artıyor,altın artıyor fon o kadar artmıyor.Çok çakallıklar dönüyor fonlarda,yıllık kesinti oluyor falan.Ben fon almam.

Ha gümüş için başka yol yoksa o zaman düşünülebilir belki tabi.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
    kuveyt türk denizbank ve vakıfbank satıyor bildiğim

Hocam ben fon almam.Bir ara eurobond bazlı fon aldım,altın bazlı fon aldım bir baktım dolar artıyor,altın artıyor fon o kadar artmıyor.Çok çakallıklar dönüyor fonlarda,yıllık kesinti oluyor falan.Ben fon almam.
    Bu fon yatırım fonu değil, borsa yatırım fonu. yıllık yönetim ücreti %0.47. Bistte anlık olarak alınıp satılır. Kardan %10 stopaj ödersiniz. Tahtayı bir iki gün izleyin, belki aradığınız budur.

Sayfa 432/1000 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •