Pariteler konusunda uzman değilim..ancak bildiğim Kanada'nın net emtia ihracaatcısı olması..
Dolayısıyla globalde küçülme ile birlikte emtia fiyatları aşağıya doğru ivmelenmişken kanada dolarına girmek pek mantıklı olmaz diye düşünüyorum..selamlar..
Hoş geldiniz sayın Enki,kaliteli yorum açığını kapatmanız dileğiyle,ayrıca başkana,forumun konusundan sapıp başka mecralara çekilmek istenmesine karşı vermiş olduğu çabalar için teşekkürler...
2019 sene sonu yıl ici asansörü geçtik 6.45 diyo hesap kitap .(normal durumda )
Anormali mi 8 -10 .... 16 Güzide ülkemde her an her şey olabilir [emoji28]
Yo ben hesap ettim 11.25 olmalı dolar.Bunlar tabi ince hesaplar olduğundan baya vakit alıyor.Ben şeettim o konuyu 11.25 olmalı dolar.O değil de onsa dikkat ettiniz mi arkadaşlar ))))
adam kalkıp bu ülkenin kurucuları ölmüş parti liderlerine dua okuyacağına sadece chp nin liderliğini yapmışlar diye sövmeye başlıyorlar. yetmiyor musul ve kerküğü inönü verdi diyorlar.
ben can yüceli çok okurum helede
Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz..
diye başlayan dizeleri var ya işte ona ve bu memlekette döte döt derler diye savunması var ya
Ayhan abi bir de ''Çıkar Ağzındaki Baklayı '' hikayesi var .
Senden iyi olmasın bizim mahallede bir abiye sordum ben , hakedene sövmenin bir günahı yokmuş zaten.
Yo ben hesap ettim 11.25 olmalı dolar.Bunlar tabi ince hesaplar olduğundan baya vakit alıyor.Ben şeettim o konuyu 11.25 olmalı dolar.O değil de onsa dikkat ettiniz mi arkadaşlar ))))
Ordan 8 e kadar bir düzeltme, forumlarda trol türetme yaptıktan sonra 17. 68 'e gider .
YTD
Yer İmleri