adam kalkıp bu ülkenin kurucuları ölmüş parti liderlerine dua okuyacağına sadece chp nin liderliğini yapmışlar diye sövmeye başlıyorlar. yetmiyor musul ve kerküğü inönü verdi diyorlar. okumuyorsunuz yazmıyorsunuz sonra gelip karşınızdakileride okumuyor varsayıp yazıyorsunuz buna cevap veremem ancak
ben can yüceli çok okurum helede
Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz..
diye başlayan dizeleri var ya işte ona ve bu memlekette döte döt derler diye savunması var ya
onları kullanmak farz oluyor.
ya yaz şurda adam gibi dolar yazısı koy grafiği olmadı düzgün cümlelerle ve ekonomik gerekçelerle doların düşeceğini yaz katılmasamda okuyayım
yok adam gelecek la conciler la doalrcılar bu dolardan bi bok olmaz nasıl kodu oturttular modunda benim para kaybetmemle dalga geçecekler
hadi gidip hisse topiklerinde de yazsa ya aynılarını
la aselsancılar nasıl kaktırdılar aselsanları siz ehalkb cile rkodu oturdular deseler ya bakalım benim cümlelerimin kaç yüz katıyla karşılık cevap alacakalr
burası dalga geçme yeri değil ben paramı doalra yatırmışım nisan mayıs ayına kadarda hiç kıpraşmayı düşünmüyorum isterse dedikelri gibi 4.80 e kadar insin
2016 mayıs ayından beri doalrdayım hiç tamamen tl ye dönemdim aldım sattım hiç zararda yazmadım son sat alımda ise doalr olarak doalrlarımı arttırdım ama tl olarak tl lerim azaldı
umrumdada değil gelsinler düzgün yazsınlar düzgün cevaplayalım
bu ülkenin kurucularına sırf parti lideri gözüyle bakan adamlar her türlü kötü sözü hak eder.
Yer İmleri