Sayfa 429/1000 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Aman ha başgan siz cevap yazınca küfre gidiyorsunuz. adamlar yalana yalana şap şup yarabbi şükür modunda yine geliyorlar
    adam kalkıp bu ülkenin kurucuları ölmüş parti liderlerine dua okuyacağına sadece chp nin liderliğini yapmışlar diye sövmeye başlıyorlar. yetmiyor musul ve kerküğü inönü verdi diyorlar. okumuyorsunuz yazmıyorsunuz sonra gelip karşınızdakileride okumuyor varsayıp yazıyorsunuz buna cevap veremem ancak
    ben can yüceli çok okurum helede
    Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz..

diye başlayan dizeleri var ya işte ona ve bu memlekette döte döt derler diye savunması var ya

onları kullanmak farz oluyor.
    ya yaz şurda adam gibi dolar yazısı koy grafiği olmadı düzgün cümlelerle ve ekonomik gerekçelerle doların düşeceğini yaz katılmasamda okuyayım
    yok adam gelecek la conciler la doalrcılar bu dolardan bi bok olmaz nasıl kodu oturttular modunda benim para kaybetmemle dalga geçecekler
    hadi gidip hisse topiklerinde de yazsa ya aynılarını
    la aselsancılar nasıl kaktırdılar aselsanları siz ehalkb cile rkodu oturdular deseler ya bakalım benim cümlelerimin kaç yüz katıyla karşılık cevap alacakalr
    burası dalga geçme yeri değil ben paramı doalra yatırmışım nisan mayıs ayına kadarda hiç kıpraşmayı düşünmüyorum isterse dedikelri gibi 4.80 e kadar insin
    2016 mayıs ayından beri doalrdayım hiç tamamen tl ye dönemdim aldım sattım hiç zararda yazmadım son sat alımda ise doalr olarak doalrlarımı arttırdım ama tl olarak tl lerim azaldı
    umrumdada değil gelsinler düzgün yazsınlar düzgün cevaplayalım
    bu ülkenin kurucularına sırf parti lideri gözüyle bakan adamlar her türlü kötü sözü hak eder.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Çok sıkıcı oldu burası (topik)
    böyle gayet güzel viopa gelsin biraz yada tupraşa ansıl koydılar eregliyi kıç üstü oturtular muhabbetine gelsin
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    arkadaslar

dolar.cad 1.4060 gozukuyor xe.com websitsinde. ama brokerler websitesinde 1.36 hepsinde. hatta bankalar bile.
    neden oyle gozukuyor?
    sizce kanada dolar alim zamanimi?
    hee [emoji28]
    her kuşu çüktük bi leylek kaldıydı ..

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bir zamanlar borsada en güzel paraları ekran ve ekonomi kanallarını haftalarca takip etmediğimde kazanmıştım.

Aynı taktiği dolarda yapıyorum. Eğer uzun vadeli dolar yatırımcısıysanız özellikle böyle günlerde ekranlardan uzaklaşın, farklı hobiler edinin. İnanın çok daha karlı yatırımlarınız olur...
    2019 sene sonu yıl ici asansörü geçtik 6.45 diyo hesap kitap .(normal durumda )
    Anormali mi 8 -10 .... 16 Güzide ülkemde her an her şey olabilir [emoji28]

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    arkadaslar

dolar.cad 1.4060 gozukuyor xe.com websitsinde. ama brokerler websitesinde 1.36 hepsinde. hatta bankalar bile.
    neden oyle gozukuyor?
    sizce kanada dolar alim zamanimi?
    Pariteler konusunda uzman değilim..ancak bildiğim Kanada'nın net emtia ihracaatcısı olması..

Dolayısıyla globalde küçülme ile birlikte emtia fiyatları aşağıya doğru ivmelenmişken kanada dolarına girmek pek mantıklı olmaz diye düşünüyorum..selamlar..

6. Gümüş zincirini koparmış,

Dow/Gold 16,99......

7.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Gümüş zincirini koparmış,

Dow/Gold 16,99......
    kopsun diye 3 aydır bekliyoruz abi...

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    kopsun diye 3 aydır bekliyoruz abi...
    Sabırlı adamım, 3 yıldır beklerim..

Sayfa 429/1000 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri