arkadaslar
dolar.cad 1.4060 gozukuyor xe.com websitsinde. ama brokerler websitesinde 1.36 hepsinde. hatta bankalar bile.
neden oyle gozukuyor?
sizce kanada dolar alim zamanimi?
bugünki, yada dünki gibi Atatürke Ýnönüye ve Ecevite laf sokarak particilik yaptýðýný sanan dolara giydirerek doalrý düþürdüðünü sanan adamlar gelmesinler. Adam gibi koy grafiði koy altýna yorumunu neden düþecek nereye kadar düþecek anlat yok gelip oradan buradan kopyaladýðýn þeylerle çoðuda siyasetçilerin söyledikleriyle dolarý düþürmeye çalýþmak elinde dolar olanlarla dalga geçmek bu topiði uymuyor ben yazmasam bile okuyorum asabým bozuluyor
birde burada onlara saf saf laf anlatan veya açýklama yapanlar yok mu delirtiyorlar beni.
alýntý yaptýlar mý onlarýn yazýlarýnýda görüyorum çýldýrýyorum. herkesi red listemden çýakrdým ne yazýyorlarsa okuyacaðým ve cevabýný vereceðim.
bir halt olacaðý yok.
investingdede 1.3601 sanýrým xe dediðin site noel tatiline girmeden önceki rakamý gösteriyor tatili bitirince piyasaya uyar
þurada yorumlarý okuyunca 1.40 mýþ zaten pazartesi
https://tr.investing.com/currencies/usd-cad
bir halt olacaðý yok.
Bir zamanlar borsada en güzel paralarý ekran ve ekonomi kanallarýný haftalarca takip etmediðimde kazanmýþtým.
Ayný taktiði dolarda yapýyorum. Eðer uzun vadeli dolar yatýrýmcýsýysanýz özellikle böyle günlerde ekranlardan uzaklaþýn, farklý hobiler edinin. Ýnanýn çok daha karlý yatýrýmlarýnýz olur...
Baðlantý için teþekkürler. Türkçe sitede, ABN-AMRO raporuna doðrudan bir baðlantý verilmiþ.
Ýlgili bölümün aslý þöyle:
A well-structured fiscal package focused on structural reforms would create upside potential. A transparent plan to target Turkey’s rigid labour market and tax reforms to increase its total tax base would strengthen trust in policymakers and would probably also be well-received by the markets. Rumours have it that the IMF is assisting Turkey to navigate through its crisis, and this increases the prospects of structural reform.
Bir tercüme taslaðý da þöyle:
Yapýsal reformlara odaklanan iyi yapýlandýrýlmýþ bir mali paket, [büyüme hýzýnda] potansiyel bir artýþa neden olacaktýr. Türkiye'nin katý iþgücü piyasasýný [yumuþatmayý] ve toplam vergi tabanýný artýrmayý hedefleyen þeffaf bir plan, politika yapýcýlara olan güveni artýracak ve muhtemelen piyasalar tarafýndan da iyi karþýlanacaktýr. Söylentilere göre IMF, Türkiye'nin krizinden çýkma çabalarýna yardým ediyor ve bu da yapýsal reform beklentilerini artýrýyor.
Adamlar kafaya koymuþ. Türkiye'nin katý iþ gücü piyasasýný yumuþatacaklar!Yapýsal reformlar...
Çok sýkýcý oldu burasý (topik)![]()
Yer Ýmleri