Sayfa 435/1000 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by bigmaster Yazıyı Oku
    hocam ,işbankta yok kuveytte kesin var biliyorum, denizbank ve vakıfı duydum,bilmem hatırlarmısınız,geçmişte size gümüşün daha fazla kazandıracağından bahsetmiştim
    Haklısınız demiştiniz zamanında ,o yüzden ilgimi çekti de bu mereti sanırım bankadan alıp orda tutamıyorum,en azından benim bankalardan o iş olmuyor.Ben evde değerli bir şey tutamıyorum,insan korkuyor,sanki belaya davet olur gibime geliyor.Zaten gümüş kuyumcudan nasıl alınır onu bile bilmiyorum,altında çeyreği var yarımı var tamı var varoğlu var.))))))) Gümüş nasıl alınır onun bile cahiliyim,bankada gümüş hesabı olsaydı valla alırdım aklıma yatmıştı gümüş.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Haklısınız demiştiniz zamanında ,o yüzden ilgimi çekti de bu mereti sanırım bankadan alıp orda tutamıyorum,en azından benim bankalardan o iş olmuyor.Ben evde değerli bir şey tutamıyorum,insan korkuyor,sanki belaya davet olur gibime geliyor.Zaten gümüş kuyumcudan nasıl alınır onu bile bilmiyorum,altında çeyreği var yarımı var tamı var varoğlu var.))))))) Gümüş nasıl alınır onun bile cahiliyim,bankada gümüş hesabı olsaydı valla alırdım aklıma yatmıştı gümüş.
    hocam,araştırmak lazım ben bi ara kuveyte sorayım, hem bankadan.sertifikalı filan olur fizik, istenmiyorsa hesap olur, kasa olur, gümüşte 3 yıllık mükemmel bir çift dip formasyonu var, 2002- 2003 yıllarındada benzer hareket sonrası 6 dolardan 50 dolara gitmiş

Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Türkiye finans katılımda gümüş hesabı var. Targetfx şifresi alırsanız oradan dolar ile de gümüş ve altın alabiliyorsunuz. Ayrıca altını gram olarak fiziki çekebiliyorsunuz, bir ihtimal gümüş için de bu tür bir işlem mümkündür.

Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn bıgmaster enfarktus arkadaş bir yol göstermiş zaten.Finans katılımda dediğim olay varmış.Demek ki bu konularda bizim bankalar tırt.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
    dolar üzmez, altın hiç üzmez, gümüş ikisinide katlar

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yanılmıyorsunuz gümüşün tepesi 50.Şimdi 15 değeri.E baya marj var cidden )))))))
    Altin/ons 1300 e kafa atcak gibi [emoji848]

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Eyözgürlük Yazıyı Oku
    Altin/ons 1300 e kafa atcak gibi [emoji848]

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

bu sene çok yükseliş bekliyorum trump fede saldırdıkça ekonomiler göçtükçe dünya altına saldıracak
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
    hiç kullanmadım ancak kuyeyttürk ATM dende altın veriyor galiba

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    ons 1282 de tepe yapmış olabilü,
    malesef ons culari zor günler bekliyo
    Hamdım Piştim Yandım