özetle diyorsunuz ki ;ülkemiz öle bir bokun içine battı ki içinden çıkılacak gibi değil..
çok haklısınız...
Printable View
Güzel sorular:
-Türkiye AB ye giriyor diye havai fişekle kutlama yapanlar bugün çıkarız ha diyenler AKP yönetimi yani 15 yıldır Ülkeyi istediği gibi yönetiyor Hayır veya Evet ilgisi yok...
-15 yıldır işsizliği azaltacağına çoğaltan, 4 milyon Suriyeliyi Ülkeye Refarandum yapmadan alan, vatandaşların hakkını (vatandaşların ödediği vergileri) keyfi olarak/ Bütçe dengelerini bozarak harcayan, Faturayı vatandaşlara çıkartanların Evet veya Hayırla ilgisi ne?
-Dost Esaddan, Esed gidecek 15 günde Şamda Cuma namazı kılınacak diyenler Şimdi ABD nin Esad kalacak açıklamasını duymayanların Evet ve Hayırla ne ilgisi var?
-Teröristlerle görüşmeyle sonuç alınmaz diyenlere inat...Analar ağlamayacak deyip;PKK ve 30 bin kişinin tescilli Katiliyle açık açık görüşüp Barış hayali kuranlar,PKK hendekleri kazıp şehirleri ele geçirmeye kalkınca faturayı halka kesip, büyüttükleri PKK yı yok edeceğiz hayali kuranlarla Evet veya Hayırın ne ilgisi var?
Somut olarak; Anayasa yani yönetim şeklini ve yetkileri oyluyoruz...
15 yıldır ülkeyi yönetenlere çok çok daha geniş hatta duayen Milli Görüşçü Anayasa Profesörü Sn Kamalakın tespitiyle Osmanlı Padişahlarında olmayan yetkileri verelimmi diye Refarandum yapılıyor... ölümlü insanlara nerdeyse insan üstü yetki verilirmi verilmezmi SORU BU?
Hadi şimdi siz bunu kendi kendinize sorun ve... kendi ilan ettiği vaadleri ve politikaları 15 yıldır ortada olan ve son zamanlarda başarıları sadece Reklam ve Laf üretimine odaklanan Siyasetçileri düşünün ve ister Evet deyin ister Hayır!
Ha birde şuna dikkat edin 4 yaverinden 3 ü ABD-İsrail-AB ülkeleri için faaliyet gösteren tescilli casus çıkan Sn CB nına sayısız Yaver/ Başkan yardımcıları Atama yetkisi verilirmi verilmezmi? Sn CB nın iyi niyetli olduğu kesin ancak bu sistemde Halkın kendisi ve Darbe karşıtı Askerler 15 Temmuzu önlediler... Evet derseniz Darbeye bile gerek kalmadan bir başkan yardımcısı 80 milyonun tapusunu ele geçirebiliyor!!! Bir de bu açıdan bakın!
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
https://scontent.fsaw1-3.fna.fbcdn.n...a3&oe=5955ED1F
Bir karar ver reis.
Müritler fırıldak oldu...
Şu yazılanlara bakınca 2002 öncesi ülke rehavet içinde yaşıyormuş hepimize rahatlık batmışda haberimiz yokmuş....ne güzel %80 faiz yiyorduk paramıza para katıyorduk
Ne güzel 6 sıfırlı paracıklarımız vardı cebimizde milyonlar taşıyorduk özgüvenimiz tavan yapmıştı
Ne güzel yağ ekmek kuyruklarında yeni arkadaşlar edinir çevremizi genişletirdik
Arkadaştan 1 dal Marlboro almak için 40 takla atardık
Evde su akmazdı cami lerde su kuyruklarına girer koca koca bidonlarla su taşırken pazularımızı geliştirirdik
Kapının önündeki çöpler haftalarca alınmaz yanlışlıkla çöpe attığımız eşyalarımızı tekrar bulma şansımız vardı
Erdoğan geldi bütün düzenimizi bozdu...
kardeşler zaman ilerledikçe teknoloji gelişiyor, siz istemeseniz de refah artıyor.
Sn.Omaha yazdıklarınız beni geçmişe götürdü. Özal dönemi...
Evlere telefon gelmişti, inanılır gibi değildi.
TRT'nin tekeli kırılmış özel kanallar gelmişti. Özal önlerini açacağız diyordu.
Cem Uzan ve Ahmet ÖZAL Magic Box (Star) renkli TV kanalını kurmuşlardı.
RENKLİ TV diyorum. :)
Uzatmayayım ben de o zamanlar Özal'ın mucizeleri sanıyordum.
Türkiye'ye çağ atlattık diyordu.
Sonradan gördüm ki o yıllarda aynı serencam Papua Yeni Gine de dahi olmuş.
Tabii oralarda da oğullar ticari başarı kazanmışlar mıydı bilemiyorum.
Ama o zamanlar da Özal'ın kerametlerini anlatan pek çoktu.
(Bilemiyorum, yaşınız yetiyorsa nostalji yapmak istedim)
Her şey Erdoğan dan mı sanıyorsunuz. Yazık yazık. Diğer g20 de veya diğer ülkelerde Erdoğan var mı? Katkıları muhakkak fazla Amma her şeyi ondan bilmek ayıp. Rakamlar bazı şeyleri gizleyemiyor. Siz köylüyü size kapılmışları ikna edersiniz. Azıcık aklını kullananları ZOR ve birader. Bana sorsan Bu ülkeyi Erdoğan dan daha iyi yönetecek yok. Ama çok eksik ve yanlışları var. Bu son derece net. Bunu bari görün.
Doğrudur abi.
24 ocak 1980 kararlarını alan hükümette Başbakanlık müsteşarı idi.
Askerler bile bir tek ona dokunamadılar ve Ulusu hükümetine alındı.
12 Eylül önünü çok açtı.
Sonra önü açılıdı ve yine açıldı. Sn. Erdoğan gibi. Göklerden gelen bir karar vardı adeta...
Örneğin şu anda Eset geleceği görebilse, Suriyeyi liberalleştirse tıpkı Özal gibi tarihe geçer. Hem de Amerikalılar kızmaz değil mi?
Ne dersiniz?
Yok abi, bilakis , ben borsacıyım.
1986 dan evvel neden Türkiye'de hisse borsası yok diye üzülürdüm.
Ben kapitalizme karşı değilim ancak sınıflı toplumlar dinselleşmeye çok önem verir. Komünistler gibi değildir.
Dindar insanlara çok büyük saygı ve sevgi duyarım. Ama dincilik farklı abi. Bu işten geçinmek, rant sağlamak...
İfade edebildim mi bilmem.
Samimiyet kalmadı yani.
Bebelere masal mı anlatıyorsun!
Ne teknolojisi ne zihniyeti getirmiş yahu..
Gavurun yaptığı bilgisayarı dizüstüne koyup getirince teknoloji mi getirdi?
General Dynamics F16 satıp gözboyama için de %15'ini yerli ürettirince uçak yapımcısı mı olduk?
Bu fabrika dışarıdan satın alma olmayınca niye çalışmaz hiç düşündün mü?
Dünyada Analog santrallardan dijitallere geçiş başlamıştı PTT de dijital santral satınaldı ve telefonlaşma kolaylaştı .
Teknoloji üretmedik aynı şimdiki gibi parası neyse verdik aldık..
"Kürtlerle federasyon konuşalım" diyerek ilk Kürtaçılımını başlatan hain o değilmiydi?
"Memurum işini bilir" diyerek rüşveti hırsızlığı yasallaştıran ahlaksız o değilmiydi?
ABD Suriye'yi vuruyor..
Biz evet hayırcılık oyunuyoruz..
Memleketin içinde ve dışında yüzlerce sorun varken... Daha yüzlercesi de olacakken...
Bu referandum belasını başımıza musallat edenleri hiddet ve şiddetle kınıyorum...
anladım derdini kafatasçı yaklaşım üzerindesin
özal kürttü ama hiçbir zaman kürtçü olmadı
yaptığı icraatlar ortada otoyollar barajlar ihracattaki ataklar vs saydırma şimdi bunları bana
gerçi saysamda gözlerin siyasi hınçla kör olmuş o kadar kör olmuş ki vefat etmiş bir devlet büyüğüne ahlaksız demeye kadar işi götürmüşsün
Bugün 200. Cuma.
Kabataş, başörtülü bacı, bandanalı 100 çıplak adam, Vs. Vs.
EMEKLİMİZ AÇ, GENÇLERİMİZ İŞSİZ.. SURİYELİLERE BAKIN..SURİYELİLERİN VATANDAŞLIK VERİLMEMESİ İÇİN #HAYIR DEMELİSİNİZ.!
ULUS PTT MERKEZİNDE SURİYELİLER 1500 TL.LİK MAAŞ KUYRUĞUNDA.
İÇLERİNDEN BİR ÇOĞU ÖZEL ARAÇLARIYLA GELMİŞ.
https://www.facebook.com/UluOnderimM...4646740567740/
Dalga mı geçiyon?
PKK'nın yükseliş yılları Özallı Yıllardır..
Tepedeki ihanet ne zaman yok oldu PKK o zaman ezilmeye başlandı..
Sen git de Almanyada veya herhangibir avrupa ülkesinde "Kafatasçı olmayın ey Almanlar, ben Almanyada Türkistan veya Kürdistan kuracağım." de bakalım sana ne yapıyorlar ...
Özal ve RTE büyük işler yaptı da niye hala 19.sırada ve dışborca batmış bir ülkeyiz?
Bilmiyorsan konuşma!!!
PKK ilk silahlı eylemini Özal zamanında yaptı 2 milyon ne olduğu belirsiz peşmerge leri bu zat zamanında sokuldu ülkeye !!
Zaten o 2 milyon eleman ülkenin içine etti ..
HUAWEI NXT-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al işte seçmenin İQ seviyesine basit bir örnek
Cuk oturmuş ya[emoji1] [emoji1]
hımm ne çok bilen varmış burada
özal aleyhine burada destan yazsanız boş
çünkü rahmetli türkiyeye yaptığı icraatlar ile çağ atlattı bu gerçeği değiştiremezsiniz
özgürlükler, çağdaş yatırımlar büyüme vs
sizin gibi zihniyetlere kalmış olsa türkiye iyi laf üretiridi ama hala stabilize yollarda çevirmeli telefonlarla birbirimizi yiyor olurduk
Ben toprak yola raziyim bilader çevirmeli telefonada raziyim hayatta bazı olgular kutsaldır vatan namus gibi keşke ülkemde 5-6 milyon Arap yerine kendi insanima hizmet verilseydi bakilsaydi sahip cikilsaydi. Hayır diyen vatan haini oldu hayır diyen ahireti yakmış zat i muhterem söylemiş. 3 günlük dünya bu hırs yazık sadece açıyorum
Anladığım ne biliyomusun bu fani olan zat in sınavı ve sınavı kaybetti!!!!!
Ozal'in hakkini yemeyelim, simdikilerle kiyaslaninca sut dokmus kedidir. Zaten simdikilerin yanina TC tarihinde kimse yanasamaz haram vs konularinda.
Ozal gercekten basarili isler yapmistir, liberal ekonomi, yabanci yatirim cekme, otoyollar vs (Yalniz bir ulkenin gelismisligini otoyollarla degerlendiren zihniyetinize birsey diyemiyorum), ama ahlak cokusu de Ozal'in zamaninda baslamistir. Ben O'nu suclamam cunku ne yazikki, isimize gelince dindar isimize gelince gayet de para icin herseyi yapan bir toplumuz.
Size sadece bir soru soracam, daha 3 sene oncesinde "Milliyetciligi ayaklarimiz altinda ezeriz" diyen bir siyasi gorus, bugun tam tersine milliyetcilige sirtini dayamiyor mu? Senelerce beraber yurudukleri Feto icin kandirildik diyenleri gercekten samimi buluyor musunuz? Buluyorsaniz ki olabilir, yine kandirilmayacaklarinin garantisi nerede?
Son olarak da 15 senedir ulkenin yonetimini tutanlar basariliysa, neden hala teror var? Neden hala can guvenligi yok? Neden ihracatin ithalati karsilama orani hala ayni yerlerde? Neden Turkiye Cari acik vermeden buyuyemiyor eskisi gibi? (Burada bunu gelistirmek icin herhangi bir adim reform yapildi mi sizce).
Ben demokrat bir insanim, Imam Hatiplere haksizlik yapilirken de karsiydim, simdi de her yerde Imam Hatip olup, parasi olmayanlarin mecburen cocuklarini gonderecek baska okul birakilmamasina da karsiyim.
Gayet ciddi ve saygili bir uslupla yazdim, ayni sekilde karsilik bekliyorum