Sayfa 438/774 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    İftira atmıyoruz arşivlerde kayıtlı tarihi anlatıyoruz....
    Bu Kürtçüyü her ne pahasına sevmenin mantıklı bir nedeni var mı?
    Yoksa yalnızca tarikat bağları mı?
    anladım derdini kafatasçı yaklaşım üzerindesin
    özal kürttü ama hiçbir zaman kürtçü olmadı
    yaptığı icraatlar ortada otoyollar barajlar ihracattaki ataklar vs saydırma şimdi bunları bana
    gerçi saysamda gözlerin siyasi hınçla kör olmuş o kadar kör olmuş ki vefat etmiş bir devlet büyüğüne ahlaksız demeye kadar işi götürmüşsün

2. Bugün 200. Cuma.
    Kabataş, başörtülü bacı, bandanalı 100 çıplak adam, Vs. Vs.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. EMEKLİMİZ AÇ, GENÇLERİMİZ İŞSİZ.. SURİYELİLERE BAKIN..SURİYELİLERİN VATANDAŞLIK VERİLMEMESİ İÇİN #HAYIR DEMELİSİNİZ.!
    ULUS PTT MERKEZİNDE SURİYELİLER 1500 TL.LİK MAAŞ KUYRUĞUNDA.
    İÇLERİNDEN BİR ÇOĞU ÖZEL ARAÇLARIYLA GELMİŞ.

https://www.facebook.com/UluOnderimM...4646740567740/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    anladım derdini kafatasçı yaklaşım üzerindesin
    özal kürttü ama hiçbir zaman kürtçü olmadı
    yaptığı icraatlar ortada otoyollar barajlar ihracattaki ataklar vs saydırma şimdi bunları bana
    gerçi saysamda gözlerin siyasi hınçla kör olmuş o kadar kör olmuş ki vefat etmiş bir devlet büyüğüne ahlaksız demeye kadar işi götürmüşsün
    Dalga mı geçiyon?
    PKK'nın yükseliş yılları Özallı Yıllardır..
    Tepedeki ihanet ne zaman yok oldu PKK o zaman ezilmeye başlandı..

Sen git de Almanyada veya herhangibir avrupa ülkesinde "Kafatasçı olmayın ey Almanlar, ben Almanyada Türkistan veya Kürdistan kuracağım." de bakalım sana ne yapıyorlar ...

Özal ve RTE büyük işler yaptı da niye hala 19.sırada ve dışborca batmış bir ülkeyiz?

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 438/774 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •