Originally Posted by
DeliKAN
Zevzek..
Hayır çıkınca turist artmaz..
Turist niye azaldı önce onu bir düşün.. Niye azaldıysa tersini yaparsan artar...
Ötekiler de aynı yöntemle çözülür..
Koy diyorsunuz.. Koyuyoruz SOMUT SOMUT..
Bön bön bakıyorsunuz..
Daha ne koyalım... TUİK verilerini koyduk.. TCMB verilerini koyduk...
sinirlenmek yoook be seviyesiz, ne zaman bu kadar samimi oldukda bana zevzek diyebiliyosun ? ne cürretle hangi yetkiyle ?
biriniz izmirden denize döküyosunuz diğeriniz forumlarda önüne gelene hakaret
fena alıştınız milleti azarlamaya !
ama dur 16 nisanda fena çuvallayacaksınız millete bu hoyrat davranışlar küçümsemeler anadoluyu yok saymalar sandıkta çok pahalıya patlayacak size
ne biliyim valla kendinizi ne sanıyosanız, bu seçim son şansızınız ama bunuda heba ettiniz
turist gelmiyo diyemi üzülüyosun ?
rusun uçağını indirdik evet bi daha olsa yine indiririz, cehenneme gitsinler
hollandadaki konsolosluğumuzun toprağına sokulmadık, gelmesin hollandalılar
pkk sempatizanı almanyada yurttaşlarımızla konuşmak istedik coplandık ama pkk sevici almanya pkk mitingini polis eskortuyla korudu, gelmesin almanlar yalakalık yapacak eyyam edecek durumda değiliz
burada güney sınırımızda arap baharıyla başlayıp suriyeye sıçrayan 8 yıldır bir savaş süregelirken ortadoğuda haritalar yeninden çizilirken neyin turistini bekliyosun aymaz !
benim derdim değil turist döviz, ben önce ekmeğimin derdindeyim
iyi ya 7 yıldızlı otellerde birazda benim vatandaşım tatil yapsın düşsün o fiyatlar
kelimelerini dikkatli kullan tipik saldırgan muhalefet davranışları sergiliyosun seviye yerlerde, sen konya milletvekiline özenme
bu kafayla bu üslupla hiçbişey olmaz sizden
beni ve milletimi denize dökecek adam anasından doğmadı haddinizi bileceksiniz
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer İmleri