Originally Posted by
DeliKAN
Zevzek..
Hayýr çýkýnca turist artmaz..
Turist niye azaldý önce onu bir düþün.. Niye azaldýysa tersini yaparsan artar...
Ötekiler de ayný yöntemle çözülür..
Koy diyorsunuz.. Koyuyoruz SOMUT SOMUT..
Bön bön bakýyorsunuz..
Daha ne koyalým... TUÝK verilerini koyduk.. TCMB verilerini koyduk...
sinirlenmek yoook be seviyesiz, ne zaman bu kadar samimi oldukda bana zevzek diyebiliyosun ? ne cürretle hangi yetkiyle ?
biriniz izmirden denize döküyosunuz diðeriniz forumlarda önüne gelene hakaret
fena alýþtýnýz milleti azarlamaya !
ama dur 16 nisanda fena çuvallayacaksýnýz millete bu hoyrat davranýþlar küçümsemeler anadoluyu yok saymalar sandýkta çok pahalýya patlayacak size
ne biliyim valla kendinizi ne sanýyosanýz, bu seçim son þansýzýnýz ama bunuda heba ettiniz
turist gelmiyo diyemi üzülüyosun ?
rusun uçaðýný indirdik evet bi daha olsa yine indiririz, cehenneme gitsinler
hollandadaki konsolosluðumuzun topraðýna sokulmadýk, gelmesin hollandalýlar
pkk sempatizaný almanyada yurttaþlarýmýzla konuþmak istedik coplandýk ama pkk sevici almanya pkk mitingini polis eskortuyla korudu, gelmesin almanlar yalakalýk yapacak eyyam edecek durumda deðiliz
burada güney sýnýrýmýzda arap baharýyla baþlayýp suriyeye sýçrayan 8 yýldýr bir savaþ süregelirken ortadoðuda haritalar yeninden çizilirken neyin turistini bekliyosun aymaz !
benim derdim deðil turist döviz, ben önce ekmeðimin derdindeyim
iyi ya 7 yýldýzlý otellerde birazda benim vatandaþým tatil yapsýn düþsün o fiyatlar
kelimelerini dikkatli kullan tipik saldýrgan muhalefet davranýþlarý sergiliyosun seviye yerlerde, sen konya milletvekiline özenme
bu kafayla bu üslupla hiçbiþey olmaz sizden
beni ve milletimi denize dökecek adam anasýndan doðmadý haddinizi bileceksiniz
“Kalbimizde Tanrý'nýn ýþýðý vardýr, onun adý da vicdandýr." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Yer Ýmleri