keko esasında yaş tahtaya basmaz vbtyz onuda terse yatırdılar demekki ...hoş piyasa bu ara dansöz gibi yukarı aşagı ne alsan elinde patlıyor......
Printable View
keko esasında yaş tahtaya basmaz vbtyz onuda terse yatırdılar demekki ...hoş piyasa bu ara dansöz gibi yukarı aşagı ne alsan elinde patlıyor......
Ah gücüm olsa kademeler böyle boşken artı yaktırır garibani mutlu ederdim. Kademer boş resmen 10 bin lot alınsa arti
dün gelen yasağa aslında kızsamda yukarı yaptığımız zamanla hep yasaklı idi :) sanki iyi de olacak gibi... geçmiş referans iyiydi yasağın..
ama bu gelen yasak çok anlamsızdı. anlamsız ise ben olumlu olarak algılıyorum. sabır sabır sabır
eskiden keko çok kullanırdı sabır sabır sabır :)
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1108029
Gazlamıyorum sadece haberı paylaşıyorum , yanlış anlaşılmasın:)
Gerçi eski kapmış !!
wah wah ne kotu ne kotu
gene ihale almisiz
20/01/2023 tarihinde Kamu Aydınlatma Platformu’nda
(KAP) yapmış olduğumuz bildirimde, şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower
Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş.'nin, TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından 20/01/2023
tarihinde gerçekleştirilen, 2022/1429972 ihale kayıt numaralı ‘’ İTM-435 Referanslı 154kV Diyadin TM (DAP) Yapım İşi’’ konulu
ihaleye katıldığını ve en avantajlı fiyat verilerek ihalede 1. olduğu
bildirilmişti.
Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. İhale Komisyonu, işin
Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş. uhdesinde kaldığına dair
kesinleşen karar 01/02/2023 tarihinde bildirmiştir.
İşin
bedeli KDV hariç 70.313.035, -TL’dir. (Yetmişmilyonüçyüzonüçbinotuzbeş,
Türk Lirası)
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
hep aynı şeyler bir şey çok konuşulmaya başlayınca uzaklaşacaksın :) yine degerlendiremedim kendi adıma..
bankof 30milyon lot akbank satıyor hala da satmaya devam ediyor.. 500milyonluk lot satt sadece akbankta..
gesanda ihale bize kalmış her zaman ki gibi ama yok piyasa saçma gerçekten
Bütün yazdıklarımın arkasındayım.
Burada kwon3 nikli arkadaşın "şahsi alım-satım bildirimlerinin" doğru olup olmadığını tartışıyoruz.
Bunu savunmasındaki gerekçe özetle;
(1) Samimi arkadaşlarla paylaşım
(2) Belki burayı okuyanların kendi alım-satım kararlarını uygulayıp, eğer isabetli karar ise karlı çıkmaları
Samimi arkadaşlarla paylaşım özelden yapılabilir.Buraya samimi samimi olunmayan kişiler de her zaman gelebilir.
Kendi alım-satım kararların her zaman isabetli olmayabilir.En azından sürekli isabetli olsaydı sanırım siz dünyanın en zenginlerinden olurdunuz.İsabetli olmadıysa, bu kararı örnek alan kişinin uğradığı zarar ne olacak? Bu etkilemenin vebalini düşünüyor musunuz?
dostum senin özlü söz yazdıgın yere yatırım tavsiyesi değildir yazılır.. yani adam aşağıya imzasını atmış o zaman tüm kurumlar ya da video yapanlar ceza yer herkes boşuna YTD yazmıyor herhalde..
o yüzden pek uzatmaya gerek yok bazı arkadaşlar kol keser gider adam hareket halinde işlem yapıyor. yani ben burada ooo kwon satmış gitmiş bende satayım demiyorum.
yani aslında olay imza oda aşağıda yazıyor.
ahan kendı malımı yıne zararına verdım...keyfımın kahyamısın..al sat demedıkten sonra herkeste aldığını sattıgını bal gıbı yazar buraya..bu yatırım tavsıyesı vermek değildır amma sen bunu anlamak ıstemıyorsan o benım sorunumn değil..madem efendılıkten anlamıyorsun..elınden gelenı ardına koyma..zaten bu forumda yoksun mıde bulandırma barı..bır ıkı faydalı paylaşım yapmazsınız hep ıvır zıvır ışlerle uğraşın aq,,başka bır iş yapmazkı bu tipler..
Savunmalar aynı minvalde.
"Kimse kimsenin alım-satımına göre işlem yapmıyor"
"Zaten yazılanların altında Yatırım tavsiyesi değildir" ibaresi var.
Anladım da, alım-satım bildiriminin neden yapıldığını biri bana anlatamadı bir türlü. Neden? Bu yapılmak zorunda mı? Bu belki de merak edenler için sorulunca söylenebilecek bir şey.
dostum akşama kadar takıpçılerıne aldım sattım,,yattım kaçtım dıyorlar twıtterda ..bız burada beş tane ky toplanmışız malımı sattım ,aldım demek suçmuş..etkılenıyorsan okuma kardeşim bas engelı geç ne tatava yapıyorsun..boş adamlar boş işlerle uğraşır..kapasıte bu..
kendı malımı satarım karına veya zarına sattığımıda ıstedığım yere yazarım..sen benım takıpçımmısın..hayırdır..bıldığın bırşey yok hep ıvır zıvır işlerle uğraşıyorsun..bak arada bır kez daha aldım tekrar sattım..haberın olsun..heryerde bu kırıntılardan var süpür süpür bıtmıyor..bır yerden duyuyorlar gelıp hısse alıyorlar..zarar edıncede ona buna sar..heryerde bunlardan var bıtmedıler..ama soz sende cevabını al sonra bırakacam bu işleri..gereksız stres senın gıbıler heryerden çıkıyor..
bu eleman ,,kekoyada teknosada sarmış,,dediğim gıbı hep aynı yontem..bilgı ,brıkım sıfır..süreklı ona buna saldır..hısselerı alırken kendı değerlendırmesını yapamayan..onun bunun yazdığına bakarak hısseyı alan..akabınde hısseyı bılıp tanıyan belkıde bır yerden kar aldı dıye ınsanları neden sattın dıye yargılayan tıpler bunlar..çunku kendı değerlendırmesı olmadığı ıçın..başkalarının hısseyı satmasından rahatsız olmuştur..muhtemelen kekoyu takıp edıyor..yarın keko dun maımı sattım dese gelır buraya oysa sen oncede böyle boyle demıştın der..bla bla bla durumları hep..
aslında alfas topiğinde kendısı açıklamış..vatandaş elınde olmayan senetle ılgılı beyanda bulunmuş buda nıye konuşuyorsun madem elınde yok dıyor..anladın mı şimdi neden yazdığımı..geçmışı sılemıyırsun değilmi şampıyon..
bunun karın ağrısı alfastan olabılır..çunku orada 330 da bak ben satıyorum dıkkatlı olun dedım dıye bana saldıran ekıpten..glu glu dansı yaptırıyorlar değilmi..:kahkah::kahkah:..ne oldu alfaslar..1000 tl olacaktı..ben o alfastan..1100 tl lık araba çektım altıma sen ne yaptın onu anlat..bla bla bla..bunu da yazıyorum bak..
haklısın dostum..tüm arkadaşlardan ben kendı adıma özür dılıyorum..hıc sevmedığım muhabbetler ışı şahsıleştırmek ..tekrar kusura bakmayın..malesef pıyasa artık zor..para kazanmak eskısı gıbı rahat olmayacak..paranın bır kısmını farklı enstrumanlarda tutmak lazım ..full borsa sıkıntı oluşturabılır..malesef ayı pıyasasına gırdık gıbı,,
Sayfalar dolusu yazı yazıp, hala şahsi alım-satımlarını neden bizimle paylaştığına dair ikna edici bir cümlen YOK.Kendini yorma bu kadar şampiyon.Sadece makul bir gerekçe söyle yeter.
Ben bjk lıyım ama fb li kardeşimi çok sevdim tüm eleştirilere ve maddi kayıplarına rağmen hoş görülü tavrı hep devam etti, ama şimdiye kadar hisleri hep ters çıktı o nedenle benim için ters indikatör oluyor. oluyor da sonuç değişmiyor zira satmaya elim gitmiyor.
Kwon arkadaşımızın ön görüleri çoğu doğru çıkıyor, alım satımlarının zamanlaması çok isabetli. yazıları için bu kadar eleştiriyi hak etmiyor. istemeyen okumaz yada engeller, bu kadar sahife bunun için meşgul edilmemeli,
ssss
Kaç zamandır bakamıyordum,bir de ne göreyim benim tahtıma aday yeni tipler ortalığı karıstırıyor🤣🤣🤣
Bu arada zarar arşa çıktı bende. Tepetaklak yuvarlaniyorum. Gesan Thy'den bile güvenli olmuş haberini olsun. Thy forumlarında kan gövdeyi götürüyor.
Hani bir dönem Gesan'in patronu şöyle,şirket bazi noktalarda palavra sıkıyor mu acaba gibileriden elştirmiş sonra Kwon,hissedar falan birbirimize girmiştik ya şimdi benim diğer forumlarda thy'nin kanadına toz konduran olursa bir kaşık suda boğacak kadar hiddetleniyorum🤣🤣🤣
Son günlerdeki endeks düşüşü hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istiyorum umarım yanılmam sizler ne dersiniz.
iktidar seçimlerde elbette oy kazanmak peşindedir- bunda hemfikiriz, fakat yatırımcılar için ayıracak kaynak ya bitti yada çok azaldı seçimlere yaklaştıkça borsanın artmasını isteyecektir, şimdi artsa o zamana kadar zirvede tutmak çok maliyetli olabilir. o nedenle şimdi düşüp seçime yakın zirve yapmasını isterler yani garibanın eşeğini önce kaybettirip (şimdi endeks düşüşü) sonra eşeğini buldurup sevindirecekler. bunlar benim fikirlerim elbette yanılıyor da olma ihtimalim yüksektir sizler ne dersiniz. Düne kadar viop tan şüpheleniyordum bu gün bu senaryoyu düşündüm.
ssss
Hep söylüyorum,bu forumun yeri bende ayrı. Hisseyi taşısam da taşımasam da hep bakınıyorum buralara.
Uzun uzun yazmiyor ayağına mesaji birkaç parçayla attım ki belki öyle yediririm dedim,idare edin.😇
ömür ıkıncı fb li dost hoş geldin. yazılarını özlemişiz