Sayfa 436/892 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. keko esasında yaş tahtaya basmaz vbtyz onuda terse yatırdılar demekki ...hoş piyasa bu ara dansöz gibi yukarı aşagı ne alsan elinde patlıyor......
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bu memlekette bakanlık koridorlarında lobiciler dolaşır. Tarikatlar cirit atar. Sağlık bakanının koridorları özel hastane lobicileri ve ilaç şirketi lobileri Kaynar. Bir önceki SPK başkanı zaten herkesin malumu. Toplu bir temizlik lazım arınma gecesi gibi bir şey. Memleketim iliklerine kadar sizan riya, hırsızlık adaletsizlik ya bir şekilde temizlenecek ya bizi de yutacak.

O yüzden Emin olun ki şirketler hakkındaki ve devletin ekonomiyi ilgilendiren bütün bilgileri en son bize gelir o da yanlış gelir.

Hayat böyle yapacak bir şey yok. Spk'daki bir namussuz haberi sizdırıp cebini dolduruyor. Onu tespit etmek hiç de zor değil ama asla dokunmazlar zira hepsinin açığı var.

Bu dünyada adalet yok, diğer tarafta var mı yok mu onu bilemem. O yüzden cebimizdeki paraları çalmaya çalışan Bu vadilere karşı bir stratejimiz olmalı. Yoksa paramparça ederler bizi.
    First Solar
    Sun Run
    Next Era

yurt disindan bu hisseleri alin bitti gitti
    hem paran dolar olarak kaliyor hemde bunlar durust yonetilen seffaf sirketler hemde Nasdaq
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    dostum şuan çok hıse dıp yaptı kekonun bıle 57 tl lerden malıyet yaptğı kı satmadıysa(forumunda yazmıştı yanlış olmasın )vbtyz şuan 50 tl ..gesan mutlaka alacağım; ama şuan mantıklı olan üç beş senetten oluşan portfoy yapmak gıbı..gesan bu düşüşte çok düşmedı ..diğerlerı sağlam döküldü..naçızhane takıpteyım saat 16 dan sonra yön bellı olur..umarım toparlar bıran once ky nın buyuk bolumunun zararı oldukça fazla..herşey endekse bağlı..
    yapıyorsun bu sporu 16.00 dan sonra margin call mı yoksa endeks 4 saatlikte 200 lük ortalamadan dönüş mü

bende 16.00 dan sonra yukarı bekliyorum ama ne varsa gödüler niyetleri kötü
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. Ah gücüm olsa kademeler böyle boşken artı yaktırır garibani mutlu ederdim. Kademer boş resmen 10 bin lot alınsa arti

5.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Ah gücüm olsa kademeler böyle boşken artı yaktırır garibani mutlu ederdim. Kademer boş resmen 10 bin lot alınsa arti
    dostum o dediğın kadrını ben aldım..aldıktan sonra satışa koyuyorlar tekrar
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Ah gücüm olsa kademeler böyle boşken artı yaktırır garibani mutlu ederdim. Kademer boş resmen 10 bin lot alınsa arti
    dün gelen yasağa aslında kızsamda yukarı yaptığımız zamanla hep yasaklı idi sanki iyi de olacak gibi... geçmiş referans iyiydi yasağın..

ama bu gelen yasak çok anlamsızdı. anlamsız ise ben olumlu olarak algılıyorum. sabır sabır sabır

eskiden keko çok kullanırdı sabır sabır sabır

7.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    yapıyorsun bu sporu 16.00 dan sonra margin call mı yoksa endeks 4 saatlikte 200 lük ortalamadan dönüş mü

bende 16.00 dan sonra yukarı bekliyorum ama ne varsa gödüler niyetleri kötü
    o iş tamam gibi
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    o iş tamam gibi
    bankalar destek atmıyor az biraz atsalar hemen olacak o iş.. umarım olur bakalım 16 dan sonra neler olacak

yıldırdılar ya güzelim kaplar haberler hepsi yalan oldu..

Sayfa 436/892 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •