Sn.playmaker, sizce basiretsiz bir iş insanı hem büyük bir yatırıma imza atıp hemde şirketin finansal yapısını bozmadan kar ederek yatırımcılarına gayet makul sayılabilecek bir oranda nakit temettü dağıtabilir mi?
Printable View
Şirket çok iyi bir şirket ve daha iyi yönetilebilir.
Neden bile bile zarar etsin ki, ben de bunu sorguluyorum
Sadece son iki yılda sadece gübre faaliyetlerinden 570 milyon faaliyet zararı ettirilmiş şirket
Yani hiç gübre ticareti yapması 570 milyon ilave kar açıklayacaktı şirket.
Buradaki durum açıklamaya muhtaç bir durum
https://i.hizliresim.com/5oenioq.png
Bunun açıklamasını her toplantıda açıklıyor kendisi haklı yada haksız; biz bu yatırımları yaparken bankalardan çok uygun şartlarda kullandığımız kredileri gübre faaliyetleri sayesinde aldık diyor. Şu durumda da şartlar düzelene kadar gübre faaliyetleri yapmaya hiç niyetli gözükmüyor. Ben ikna olduğum için ve şirketin karlılığının zamanla artarak devam edeceğini umduğumdan şimdilik paylarımı tutuyorum, zaman ne gösterir bakacağız.
Genel kurulda sormak istediğimiz soruları Kemal bey yönetime sormuş, cevaplar verilmiştir, hiç bir olumsuz durum da yokken tahtaya basmaya devam ediyor her nedense, 50'lye yaklsştık yine, 3 gün önce 73 değil miydi, kumarhaneciler kralı eggub tahtacısı.
Altın değerinde bir şirket ama hep hak etmediği muamelelere maruz kalıyor maalesef, tahta sahibi bu tablodan rahatsız olsaydı yapanlara bedelini ödetirdi, mallarını alıp tavan tavan götürürdü, arkasından baka kalırlardı. Bu sene şirket için bir dönüm noktası olabilir.