Bunlarý yayýnlayanlar dolardan deðil YouTube dan kendine inanlardan para kazanýyorlar. Dolar artýnca peynir et fiyatý daha da artacak çok daha iyi biliyorlar .
Printable View
Kboru spegjnde ne para varmýþ arkadaþ, maþallah maþallah
oh ne ala memleket aqua :vk:
910850 flat
önce yüklüce hisseyi al... sýkýþýnca akþam haber bas
gel tahtayý sabah maliyet yerinde aç... s2mi çýkarsýn o tahtadan unlu
biraz kývama gelsin bakalým tahtalar
Foreks Haber
@ForeksTurkey
Pimco: Türkiye yatýrým yapýlabilir seviyede kredi notunu geri kazanma yolunda
906000 geçildiði için, haber ile þununla bununla illaki hedefe doðru kaldýrýldý tahta
bunda ise dün tüm gün KAHVERENGÝ (7990 ) üstünde oynadýðý için
https://i.hizliresim.com/cpg7nio.jpg
hedefi direk vurdu
SAYIN Çýtak bu aralar kendine ekstra dikkat et. Teknik tamam ama bu iþ buralarda artýk birinin karþý tarafý koparmasý üzerine yani haberdi þuydu buydu normal geliþmeler olmaz bu zamanlarda. Mesela þu an bist100 endeks günlüklerde de gap kaldý ama amaç shortcularý bitirmekse o gap kapanmaz.Bundan önceki 3 gün bir þekilde düþenin üstünde kaldý herþeye raðmen bugün ki hareketin bence sebebi bu. Diyeceðim o ki terste kalýp çok ýsrar etme stop loss un olsun.
Adamlar iþlerine gelince SASA nýn onayýna kadar ayarlýyorlar bir þekilde.
valla dün 906000 den 15.000 dene þort furmuþlar... halk yatýrýmamý para verecekler
bugün þortçuya biþiy olmaz, deli para bile kazanabilürler
https://i.hizliresim.com/4x19ory.jpg
bunlara zarar yazdýracak deðiller heralde
912450 ye yazýldým þort üçün
Bilmiyorum Sayýn Çýtak beni diðerleri deðil ama sen zarar edersen üzer. Diðerleri isterse batsýn.
Ülkeyi bu durumlardan kurtaracak kiþi GAYe hanýmsa 7 sülalesine baksak ne olur? Bu þuna benziyor çalýþanýn var finans müdürün seni mln dolarlýk zarardan kurtarýyor 2 iþlemle. Sonra sen ona çýkartýp ona 10 bin usd bonus veremiyorsun öyle mi? Bizi ilgilendiren kýsmý iþi. Ýþini düzgün yapýyorsa gerisi magazin.
912700 þorto
Þimþek gaye onlar paket halinde geldiler ZDX
Fark etmez iþte yeter ki durumu kurtarsýnlar 7 sülalelerine baksýn devlet. Yani bu iþin fayda kazanç durumu karþýlaþtýrýlmaz bana göre.
Esas benim ayar olduðum bizi bu durumlara düþüren akýllarý verenler hala ayný yerdeler ve zerre haber olmuyorlar. Bu faiz % 45 olabiliyordu madem e o zaman biz BERAT ý niye kovduk hadi onu kovduk yaw NAci yi niye kovduk.% 20 hadi bilemedim % 25 te maksimum halledilecek iþ geldi % 45 e. Yetecek mi o da henüz tam belli deðil.USD de bu kadar olmazdý o zaman KKM olmazdý herþey daha kontrol edilebilir olurdu.
O ara bu akýllarý kim verdi? Hiç konuþan yok.
Herkes çorbasýný içti mi, açýyorum barajýn kapaaný :drunk:
Hakan Kara
Yakýn dönemde kuru tutmak için TCMB'nin döviz satmaya baþladýðý sýkça yazýlmýþtý. Geçen hafta yeniden alým yapmýþ görünüyor.
https://twitter.com/ali_hakan_kara/s...uWJ31haFg&s=19
Neyse ..genel olarak toplumda ya tarafsýn ya bertaraf hastalýklý bir hal almýþ artýk
hangi taraf eliyle bi haber paylaþýlsa fazla sorup soruþturmadan araþtýrmadan sen de gömmüyorsan eðer ..bertarafsýn
Dün kapanýþta aldýðým kaðýtlardan iþçi abinin eþek hariç hepsi bugün çok iyi ben okuttum hepsini. Ýþçi abinin sevmediði benim ilgim olan eþek bugün daha iyi.
9.060 küsürere long yazýldým gelirse stopu 9.029 kar alý 9.200 üstü abeyler
Emlak bugünlerde ortalýkta pek gezinmiyor. Gerçi Ariston abi ile emlag yan yana gelince çok tehlikeli oluyor. Evrim teorisinden konuyu Ayþe Hatuna baðlýyorlar. Konu çiçek böcek ile devam edip yemek tarifleri malzemeler ile bitiyor.