Bilmiyorum Sayın Çıtak beni diğerleri değil ama sen zarar edersen üzer. Diğerleri isterse batsın.
Bilmiyorum Sayın Çıtak beni diğerleri değil ama sen zarar edersen üzer. Diğerleri isterse batsın.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Ülkeyi bu durumlardan kurtaracak kişi GAYe hanımsa 7 sülalesine baksak ne olur? Bu şuna benziyor çalışanın var finans müdürün seni mln dolarlık zarardan kurtarıyor 2 işlemle. Sonra sen ona çıkartıp ona 10 bin usd bonus veremiyorsun öyle mi? Bizi ilgilendiren kısmı işi. İşini düzgün yapıyorsa gerisi magazin.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
912700 şorto
Şimşek gaye onlar paket halinde geldiler ZDX
Fark etmez işte yeter ki durumu kurtarsınlar 7 sülalelerine baksın devlet. Yani bu işin fayda kazanç durumu karşılaştırılmaz bana göre.
Esas benim ayar olduğum bizi bu durumlara düşüren akılları verenler hala aynı yerdeler ve zerre haber olmuyorlar. Bu faiz % 45 olabiliyordu madem e o zaman biz BERAT ı niye kovduk hadi onu kovduk yaw NAci yi niye kovduk.% 20 hadi bilemedim % 25 te maksimum halledilecek iş geldi % 45 e. Yetecek mi o da henüz tam belli değil.USD de bu kadar olmazdı o zaman KKM olmazdı herşey daha kontrol edilebilir olurdu.
O ara bu akılları kim verdi? Hiç konuşan yok.
Yer İmleri