Sayfa 448/1006 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Bilmiyorum Sayın Çıtak beni diğerleri değil ama sen zarar edersen üzer. Diğerleri isterse batsın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Şimşeğin Gayenin getirilişi sadece teknoğrat başarıları dolu cv leri becerileri için değil elbet yurtdışı ilişkileri etkileri siyasi sayikler

netice alınamazsa hiç kimse vazgeçilmez değildir

zor fakat imkansız değil
    Ülkeyi bu durumlardan kurtaracak kişi GAYe hanımsa 7 sülalesine baksak ne olur? Bu şuna benziyor çalışanın var finans müdürün seni mln dolarlık zarardan kurtarıyor 2 işlemle. Sonra sen ona çıkartıp ona 10 bin usd bonus veremiyorsun öyle mi? Bizi ilgilendiren kısmı işi. İşini düzgün yapıyorsa gerisi magazin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    İkinci inisinde al dedim 3 bin ,41 civarı,çok tereddüt ettim.
    Risk yoksa kazanç ta yok
    sen başkalarının d.tünün emniyetiyle fazla ilgilisin amma ve lakin seninki kabak gibi açıkta
    tehlikeli sulardasın

döşeyiverirler boruyu farkında olmadan aman diyeyim

912700 şorto

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    Pimco: Türkiye yatırım yapılabilir seviyede kredi notunu geri kazanma yolunda
    kaç sene sonra dersiniz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Şimşek gaye onlar paket halinde geldiler ZDX

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    kaç sene sonra dersiniz?
    Bu sene sonu hadi bilemedim gelecek sene sonu. Zaten o notun düşüş kısmının çoğu yalan siyasi olduğu için dert değil.

8.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Şimşek gaye onlar paket halinde geldiler ZDX
    Fark etmez işte yeter ki durumu kurtarsınlar 7 sülalelerine baksın devlet. Yani bu işin fayda kazanç durumu karşılaştırılmaz bana göre.

Esas benim ayar olduğum bizi bu durumlara düşüren akılları verenler hala aynı yerdeler ve zerre haber olmuyorlar. Bu faiz % 45 olabiliyordu madem e o zaman biz BERAT ı niye kovduk hadi onu kovduk yaw NAci yi niye kovduk.% 20 hadi bilemedim % 25 te maksimum halledilecek iş geldi % 45 e. Yetecek mi o da henüz tam belli değil.USD de bu kadar olmazdı o zaman KKM olmazdı herşey daha kontrol edilebilir olurdu.

O ara bu akılları kim verdi? Hiç konuşan yok.

Sayfa 448/1006 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •