Bilmiyorum Sayýn Çýtak beni diðerleri deðil ama sen zarar edersen üzer. Diðerleri isterse batsýn.
Bilmiyorum Sayýn Çýtak beni diðerleri deðil ama sen zarar edersen üzer. Diðerleri isterse batsýn.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Ülkeyi bu durumlardan kurtaracak kiþi GAYe hanýmsa 7 sülalesine baksak ne olur? Bu þuna benziyor çalýþanýn var finans müdürün seni mln dolarlýk zarardan kurtarýyor 2 iþlemle. Sonra sen ona çýkartýp ona 10 bin usd bonus veremiyorsun öyle mi? Bizi ilgilendiren kýsmý iþi. Ýþini düzgün yapýyorsa gerisi magazin.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
912700 þorto
Þimþek gaye onlar paket halinde geldiler ZDX
Fark etmez iþte yeter ki durumu kurtarsýnlar 7 sülalelerine baksýn devlet. Yani bu iþin fayda kazanç durumu karþýlaþtýrýlmaz bana göre.
Esas benim ayar olduðum bizi bu durumlara düþüren akýllarý verenler hala ayný yerdeler ve zerre haber olmuyorlar. Bu faiz % 45 olabiliyordu madem e o zaman biz BERAT ý niye kovduk hadi onu kovduk yaw NAci yi niye kovduk.% 20 hadi bilemedim % 25 te maksimum halledilecek iþ geldi % 45 e. Yetecek mi o da henüz tam belli deðil.USD de bu kadar olmazdý o zaman KKM olmazdý herþey daha kontrol edilebilir olurdu.
O ara bu akýllarý kim verdi? Hiç konuþan yok.
Yer Ýmleri