Sayfa 409/1006 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Viop LVIII

1. https://t24.com.tr/haber/macoglu-nun...aracak,1147667

maçoğlu kadıköy belediye seçimlerinde TKP adayı oldu, insan bi haber verir bize de diye sinirlenen TİP de kadıköyde aday çıkarma kararı almış.. cehape merkez komite için kupon yerlerin önde geleni kadıköy, tuvalet terliğini aday göstersek alırız havasındalar ama bu sefer çetin bi maç olacak kadıköyde, benim favorim maçoğlu

-mahir hüseyin ulaş, kurtuluşa kadar savaş

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    El turco abi sen yatırımcı olmuşsun,
    Mesela bi arsa aldın zırt pırt alıp satıyon mu, değer yatırımcısı olmuşsun
    ama emlakcı paso alıp satıyor komisyondan kazanıyor
    Borsa da aynı, alıp satanlar yatırımcı değil komisyondan kazananlar
    aslında sen de geçen mart iyi başlamıştın. tamam bu sefer çok kazanacak diye düşünmüştüm ama devamı gelmedi. çabuk elendin

niye sattığını da hiç anlayamadım.

3. Belki önce Türkiye sonra dünyayı gezmek süper olabilir...
    Benim şimdiki hedefim bu...
    Bunun için ara ara para çıkartıyorum sistemden...
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ev zaten oturduğum bir tane var. henüz hiç para çıkarmadım dışarı. erken olduğunu düşünüyorum. maliyet fiyatın yanında cücük kadar gözüküyor. satsam ne alacağım psikolojisi var
    CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    aslında sen de geçen mart iyi başlamıştın. tamam bu sefer çok kazanacak diye düşünmüştüm ama devamı gelmedi. çabuk elendin

niye sattığını da hiç anlayamadım.
    Heralde benim yatırımcı profiline uygun bir kişiliğim yok yada çabucanak fakirlikten kurtulup zengin olmak istedim heriflerde bana tuzak kurdu
    Neyise artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bu grafiğe bakıp bugün long açmak da ayrı bir cesaret...Kazanan teknik ile değil şansı ile kazanır sadece...

YERLİLER şuna oynuyor bugün

FDOW illaki teper diyerekten

906000 üstünde kalıp 909 u aşırabilirlerse

şu 920 bingi yakmanın peşindeler...

yanlız FDAX bırakmıyor

6. Benim oğlan pert. Bize araba bakan amcaoğlu pert. Yeğenlerim yatıyor. Bu hiç hayra alamet değil. Bunun önü alınmazsa çok zararla çıkarız. Çok sert tedbirler almak zorunda kalabiliriz

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Aptal sindo.....sana borcum mu var.... hayalî poz yazacam....sen gerçekten hasta ruhlu bir kişilisin....sana aslında üzülüyorum....güvensiz bir kişilik yapısından dolayı,dostlarını bile üzen bir yapın var.... dostun da yoktur gerçek hayatta....sana tavsiyem insanlar ile iyi geçin....
    Aptalın ağ babası sensin çakma ekonomist
    pozisyon yazan adam kapattığınıda yazacak düdüklendinmi buraya gelip ben KAPAT mıştım dersen hayali çizgi film kahramanı olursunsen bana üzülme benim asıl işim değil bu iş takılıyorum sen kendine üzül bu heyecanla yakında sıkıntı yaşarsın yavrucum dost işinede girmişin akıl küpüsün tanımadığın bir insana bunu demen burada yaptığın gibi şuradan şort buradan long deyip palavra hikayene dönmüş harbiden komedisin
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

dünkü uzlaşma 911500
    spot30... 1500 puan aşağıda
    vadeli... 5500

4000 puan var... yukarı dönerse piyasa fazladan bu 4000 i de alabilirler, haberiniz olsun, şortçuların aklında bulunsun

Sayfa 409/1006 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459509909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •