Tehlikesi nedir bilmem de, ev erkeði mi oldu þimdi Ýsmail Saymaz?:he:
Printable View
Ons altýnda sert düþüþ,sebebi yatýrýmcýlar altýn cinsinden fon ve birikimlerini bozmalarý þu sýralar 2980,sabah açýlýþ 3040 cývarýydý,3150 baz alýnýrsa 170 dolar düþmüþ,temennim 3000 altýný görmemesiydi ama ne yazýkki gördü,esasýnda düþüþler deðerlenmeli,geçen hafta likit fonlar düþmüþtü bunu altýn dengelemiþti,þimdi ise tersi oldu :notr:
Korku endexsi vix bir ara 60 dolar olmuþtu,bu rakam 2008 cývarýndaydý, þu aralar 38 cývarý burada biz fazla etkilenmedik,sebebi içeride fazla yabancý olmayýþý,yen hareketli,elimde fiziki dolar ve fonu yatay gidiyor,yen alýþým geçen haftaydý orada iþler fena deðil,borsa ise limoni bu aralar,akþama doðru borsa toparladý,sanýrým yarýna yansýr bu durum...
ula her gun þerro yeþil ama hala 38.00 nasýl oluyor bu
davud copperfield vardý bi ara
bu yeni sistemde bakanlar iþine gücüne bakacak siyaset yapacaktý o yüzden MV lere dahil deðillerdi ne güzel sistem
ABD Baþkaný Donald Trump ile Beyaz Saray'da görüþen Ýsrail Baþbakaný Binyamin Netanyahu, ortak basýn toplantýsýnda, "Türkiye'nin Suriye'yi, Ýsrail'e saldýrý üssü olarak kullanmasýný istemediklerini" söyledi.
Netanyahu, "çatýþmayý engellemek" için Trump ile neler yapýlabileceðinin konuþulduðunu da kaydetti.
Ýsrail - Türkiye iliþkileri, Ankara'nýn yeni Suriye yönetimi ile iliþkileri üzerinden de yeni bir gerilim hattýna girdi.
Ýsrail ordusu, 2 Nisan'da Suriye'de bazý askeri ve altyapý tesislerini vurdu.
Ýsrail basýnýna konuþan yetkililer, askeri tesislerden birine yapýlan saldýrýnýn Türkiye'ye "mesaj" olduðunu söylemiþti.
Oval Ofis'teki basýn toplantýsýnda Netanyahu, Trump ile "Türkiye ile bu çatýþmanýn nasýl önlenebileceðini" konuþtuklarýný söyledi ve ABD liderinin bu doðrultuda arabulucu olabileceðini iþaret etti.
Netanyahu, "Türkiye ile iyi iliþkilerimiz vardý ama aramýz kötüleþti. Suriye'nin, Türkiye de dahil kimse tarafýndan Ýsrail'e saldýrý için bir üs olarak kullanýlmasýný istemiyoruz" dedi.
Trump ise soru cevap kýsmýnda Cumhurbaþkaný Erdoðan ile "harika bir iliþkisi olduðunu" söyledi ve "BEN ONU SEVERÝM, O DA BENI SEVER" dedi.
ABD Baþkaný, Erdoðan ile yaptýðý bir görüþmeyi de anlattý.
Þam'ýn düþmesi sonrasý yapýlan görüþmede, Trump, Erdoðan'ý "Suriye'yi aldýðý için tebrik ettiðini" söyledi ve "O iki bin yýldýr kimsenin yapamadýðý bir þeyi yaptý" dedi.
Erdoðan'ýn görüþmenin bu noktasýnda, "Hayýr, biz deðildik" diye kendisine yanýt verdiðini aktaran Trump, "Ben biliyorum, sizdiniz" dediðini ve "Evet, belki de bizdik" karþýlýðý aldýðýný da anlattý.
Ardýndan Erdoðan'ýn "zeki birisi" olduðunu söyleyen Trump, Netanyahu'ya dönerek, "Onunla yaþayacaðýnýz herhangi bir sorunu BEN çözebilirim ancak makul olmanýz þartýyla" dedi.
Trump 'dan övgüler..
Adam tehlikeli ya da deðil böyle sudan sebeplerle tutuklanabiliyorsa bundan sonra yolda yürürken saða sola bakmaktan bile içeri girersiniz. Hukuðu bir kere deldin mi. Bu yol olur. Özal deldi bugüne geldik. Bundan sonra gelen de eski durumu temizlemek için delmek zorunda
Reha baþkan parti kurdu. Onu seçtik diyelim. 20 yýldan fazla devletin her kademesinde kadrolaþan yuvarlanan her türlü örgüt cemaat eþ dost emmi dayý çocuðu var. Onlarý temizlemeden liyakatli kadrolarý temin etmeden nasýl düzelecek bir de 20 yýl yemiþ içmiþ s.cmýþ adama tazminat mi verecen. Bana býraksýnlar siyasete bulaþmýþ tek kiþi býrakmam.
ÝBB Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu'nun babasý Hasan Ýmamoðlu'na ait Balýkesir'de bulunan yazlýk evde jandarma ekipleri tarafýndan arama yapýldý. Evde kimsenin olmamasý üzerine kapý çilingirle kýrýlarak içeri girildi.
Adalet olmayan yerde herþey olur,ben zamanýnda hýrsýza hýrsýz dediðim için ceza bile aldým hakimden,mahkemem iktidarýn merkez konumda olan kartal anadolu adliyesi,bir mok bulamadýlar geçmiþimde ceza bulamadýklarý için yargýtaya ana yasa mahkemeye gitmemi engellemek için cezamý geri býrakarak beni eve postaladýlar,guya hakkýmý aðýr ceza mahkemesinde aramam lazýmmýþ,verdim sonuç ayni,avukatým CHP'nin avukatýydý,abi dedi hiç þansýmýz yok dedi,yinede baþvuralým dedi,kimi kime þikayet ediyorsunuzki,avukatlarý oradanda sonuç çýkmayýnca anýnda avukatlýk parasýný tahsil etmem için beni icraya verdi 5100 tl ödedim çaðlayan adliyesine,çünkü ödemesem bütün mal varlýðým ipotekli etmiþler,mecbur ödedim,yani böyle gevurlar,baþýmýzda göstermelik bir adalet baksaný tunç var,utanmadanda yargýmýz baðýmsýz zýrvasý yapýyor,valla öyle dedikçe boðasým geliyor,avukatlar asgari ücret üzerinden çalýþýr,o zaman fiat öyleydi,þimdi 22.000+vs 25.000 yapýyor,bana tazminat davasýda açarlardý yapamadýlar çünkü lanet okudum,bundan fahrettin nasibini aldý kanser oldu,neyse.
Motorinde 2,64 TL , benzinde 2,15 TL indirim bekleniyor.
https://www.foreks.com/haber/detay/6...iyor-08-04-25/
Guya kuranda lanet okunmaz deniliyor,oradada iþine geldiði gibi anlatýlýyor örnek :one:
Bu âyetlerde Allah'ýn kâfirlere, münafýklara, zalimlere, dinî konularda yalan söyleyenlere, kasten adam öldürenlere, akrabalýk baðlarýný koparanlara, iftiracýlara ve bozgunculuk yapanlara lânet ettiði, onlara kötü bir varýþ yeri olarak cehennemi hazýrladýðý (el-Feth 48/6) bildirilir.
Bu lahana turþusu,ben sistemselciyim dinlen baðýmý 15 sene önce kestim,olaya enerjisel boyuttan bakarým,sistem bir bütün olduðundan herþeylen baðlantýlýdýr,her canlýnýn hareketi sistemlen ilgilidir,mesela kötülük yaptýn bu sistemi etkiler,çünkü herþey bir denge üzerine kurulu olduðunda sistemi bozana karþý enerji dalgalarý o þahýsa yönelir,bir müddet beklenir olmuyorsa gereði yapýlýr olay bundan ibarettir.
O ihtimal sýfýr adamýn öp öz sadýk 150 bin silahlý militaný var. Diðer kolluk kuvvetlerini saymýyorum 2027-2028 de kolay bir seçim süreci geçireceðimizi düþünmüyorum çok sinsi uyanýk aday belirlemeden güncel sorunlarý dile getirerek seçim dönemine kadar gelmesi lazým yoksa harcarlar
Çok kötü yapmýþsýn kardeþ.Din konusunda da bilgili görünüyorsun.O zaman cehennemin nasýl bir yer olduðunu biliyorsunuz.
Hz. Ömer'in söylemiyle söylemek isterim eðer ki din yok haþa allah yok cehennem cennet yok ise var gibi yaþayan ne kaybeder hiçbir þey mesela senin yaptýðýn herþeyi yapabiliyor yemek içmek gezmek.
Ama ya varsa ebedi bir azap ve Ateþ ki Ereðli Demir Çeliðin fýrýnlarý rüzgar esintisi gelir.Dayanabilir mi insan sonu yok ölmek yok.
Aman dikkat diyeyim,din tartýþmasý açýlýrsa yöneticilerden biri topuða sýkarým dedi, yakýn zamanda.
Ýbni Meserre'nin Mutezile mezhebine baðlanan görüþlerine göre, Tanrý her çeþit taným ve niteliðin üstünde, yüce bir varlýktýr. Tanrý, bütün bilgileri akýla vermiþtir; akýl, bu bilgileri nefs-i küll'e aktarýr. Doða, nefs-i küll'den doðar. Nefs-i küll ile doðanýn birleþmesiyse, cism-i küll'ü oluþturur. Ýnsan davranýþ ve eylemleri Tanrý'ya baðlanmaz; kendi isteðinin sonucudur. Her oluþ belli bir zaman içindedir ve Tanrý isteðinden baðýmsýzdýr. Ölümden sonra ödüllendirilme ya da cezalandýrýlma söz konusu deðildir. Ölüm, ruhun kaynaðýna dönüþüdür.
Bazen bende bir fýrt nefes alabilmek için biþeyler karalýyorum diðer topikte.Ama Nasrettin hoca demiþ ya ,bana damdan düþeni getirin diye.Misal senin az yukarda bir adliye hikayen var.Yolu adliye ( yargý) ile kesiþmemiþ herkese senin ,benim ,ötekinin hikayesi ninni/ masal tadýnda hoþ bir uyku hali verir sadece..
Trump’tan Fed’e çarpýcý çaðrý! 'Enflasyon yok, faizler hýzla düþürülmeli'
https://www.hisse.net/haber/trump-ta...surulmeli-7646
Al faize karþý bir adam daha,ama adam haklý,çünkü ülkesinde enflasyon çok az %3 altýnda,fedin faizi 4 üstünde,yani 1.5 puan daha inmeli...bizde olay ne,herþey hallaç pamuðu gibi savrulmuþ iktidar yemiþ içmiþ çalmýþ çýrpmýþ karþý çýkanlarýda evet ireisim sana evet oyuylan yargýyýda teslim ediyorum demiþler oda bu güvenlen vur abalýya diyor nasýlsa yargý benim emrinde diyerek,bizdeki durumda bundan ibaret.
indiriyorlar indiriyorlar
Yok donu degil.
Benzin Benzin
Motorin Motorin
domalt abi demiþki ben erdovaný seviom o da beni
abi bizi sevmeyin ya bi salýn
Hasan Ýmamoðlu'nun Kazdaðlarýndaki yazlýðýnda arama yapýlmýþ, peki gerekçe ne yazdýnýz yahu?
Veya o yazlýkta ne gibi gibi suç delili bekleniyordu tonla para, cephanelik, örgütsel doküman?
https://www.sondakika.com/dunya/habe...-cin-18499086/
Zelenskiy, Rus ordusunda savasan 2 Cin vatandasinin esir alindigini duyurdu