Sayfa 482/912 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon
Arama sonucu : 7293 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. ABD Başkanı Donald Trump ile Beyaz Saray'da görüşen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ortak basın toplantısında, "Türkiye'nin Suriye'yi, İsrail'e saldırı üssü olarak kullanmasını istemediklerini" söyledi.

Netanyahu, "çatışmayı engellemek" için Trump ile neler yapılabileceğinin konuşulduğunu da kaydetti.

İsrail - Türkiye ilişkileri, Ankara'nın yeni Suriye yönetimi ile ilişkileri üzerinden de yeni bir gerilim hattına girdi.

İsrail ordusu, 2 Nisan'da Suriye'de bazı askeri ve altyapı tesislerini vurdu.

İsrail basınına konuşan yetkililer, askeri tesislerden birine yapılan saldırının Türkiye'ye "mesaj" olduğunu söylemişti.

Oval Ofis'teki basın toplantısında Netanyahu, Trump ile "Türkiye ile bu çatışmanın nasıl önlenebileceğini" konuştuklarını söyledi ve ABD liderinin bu doğrultuda arabulucu olabileceğini işaret etti.

Netanyahu, "Türkiye ile iyi ilişkilerimiz vardı ama aramız kötüleşti. Suriye'nin, Türkiye de dahil kimse tarafından İsrail'e saldırı için bir üs olarak kullanılmasını istemiyoruz" dedi.

Trump ise soru cevap kısmında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile "harika bir ilişkisi olduğunu" söyledi ve "BEN ONU SEVERİM, O DA BENI SEVER" dedi.

ABD Başkanı, Erdoğan ile yaptığı bir görüşmeyi de anlattı.

Şam'ın düşmesi sonrası yapılan görüşmede, Trump, Erdoğan'ı "Suriye'yi aldığı için tebrik ettiğini" söyledi ve "O iki bin yıldır kimsenin yapamadığı bir şeyi yaptı" dedi.

Erdoğan'ın görüşmenin bu noktasında, "Hayır, biz değildik" diye kendisine yanıt verdiğini aktaran Trump, "Ben biliyorum, sizdiniz" dediğini ve "Evet, belki de bizdik" karşılığı aldığını da anlattı.

Ardından Erdoğan'ın "zeki birisi" olduğunu söyleyen Trump, Netanyahu'ya dönerek, "Onunla yaşayacağınız herhangi bir sorunu BEN çözebilirim ancak makul olmanız şartıyla" dedi.
    Trump 'dan övgüler..

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ümit Özdağı kast ediyorsanız, o da tehlikeli adam falan değil şovmenin teki...
    Adam tehlikeli ya da değil böyle sudan sebeplerle tutuklanabiliyorsa bundan sonra yolda yürürken sağa sola bakmaktan bile içeri girersiniz. Hukuğu bir kere deldin mi. Bu yol olur. Özal deldi bugüne geldik. Bundan sonra gelen de eski durumu temizlemek için delmek zorunda

3. Reha başkan parti kurdu. Onu seçtik diyelim. 20 yıldan fazla devletin her kademesinde kadrolaşan yuvarlanan her türlü örgüt cemaat eş dost emmi dayı çocuğu var. Onları temizlemeden liyakatli kadroları temin etmeden nasıl düzelecek bir de 20 yıl yemiş içmiş s.cmış adama tazminat mi verecen. Bana bıraksınlar siyasete bulaşmış tek kişi bırakmam.

4. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'na ait Balıkesir'de bulunan yazlık evde jandarma ekipleri tarafından arama yapıldı. Evde kimsenin olmaması üzerine kapı çilingirle kırılarak içeri girildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,807
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Adam tehlikeli ya da değil böyle sudan sebeplerle tutuklanabiliyorsa bundan sonra yolda yürürken sağa sola bakmaktan bile içeri girersiniz. Hukuğu bir kere deldin mi. Bu yol olur. Özal deldi bugüne geldik. Bundan sonra gelen de eski durumu temizlemek için delmek zorunda
    Adalet olmayan yerde herşey olur,ben zamanında hırsıza hırsız dediğim için ceza bile aldım hakimden,mahkemem iktidarın merkez konumda olan kartal anadolu adliyesi,bir mok bulamadılar geçmişimde ceza bulamadıkları için yargıtaya ana yasa mahkemeye gitmemi engellemek için cezamı geri bırakarak beni eve postaladılar,guya hakkımı ağır ceza mahkemesinde aramam lazımmış,verdim sonuç ayni,avukatım CHP'nin avukatıydı,abi dedi hiç şansımız yok dedi,yinede başvuralım dedi,kimi kime şikayet ediyorsunuzki,avukatları oradanda sonuç çıkmayınca anında avukatlık parasını tahsil etmem için beni icraya verdi 5100 tl ödedim çağlayan adliyesine,çünkü ödemesem bütün mal varlığım ipotekli etmişler,mecbur ödedim,yani böyle gevurlar,başımızda göstermelik bir adalet baksanı tunç var,utanmadanda yargımız bağımsız zırvası yapıyor,valla öyle dedikçe boğasım geliyor,avukatlar asgari ücret üzerinden çalışır,o zaman fiat öyleydi,şimdi 22.000+vs 25.000 yapıyor,bana tazminat davasıda açarlardı yapamadılar çünkü lanet okudum,bundan fahrettin nasibini aldı kanser oldu,neyse.

6. Motorinde 2,64 TL , benzinde 2,15 TL indirim bekleniyor.

https://www.foreks.com/haber/detay/6...iyor-08-04-25/
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,807
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'na ait Balıkesir'de bulunan yazlık evde jandarma ekipleri tarafından arama yapıldı. Evde kimsenin olmaması üzerine kapı çilingirle kırılarak içeri girildi.
    Pes doğrusu okadarda olmazki,gözü dömüş bunların en fazlada zatın,acaba bunlar hiç çavuşeskulardan ders almıyorlarmı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,807
     Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Motorinde 2,64 TL , benzinde 2,15 TL indirim bekleniyor.

https://www.foreks.com/haber/detay/6...iyor-08-04-25/
    Yani 45 cıvarı olacak,peki petrolde %5-10 arası düşüş var,doları 38 cıvarına sabitlediler

Sayfa 482/912 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •