Sayfa 485/917 ÝlkÝlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon
Arama sonucu : 7330 madde; 3,873 - 3,880 arasý.

Konu: DOLARDA YÜKSELÝÞ kaçýnýlMAZ xxv

DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

indiriyorlar indiriyorlar

Yok donu degil.

Benzin Benzin
    Motorin Motorin

2. domalt abi demiþki ben erdovaný seviom o da beni

abi bizi sevmeyin ya bi salýn

3.  Alýntý Originally Posted by EGEDUK Yazýyý Oku
    indiriyorlar indiriyorlar

Yok donu degil.

Benzin Benzin
    Motorin Motorin
    kalktýktan sonra inen biþey mi bu

Hasan Ýmamoðlu'nun Kazdaðlarýndaki yazlýðýnda arama yapýlmýþ, peki gerekçe ne yazdýnýz yahu?

Veya o yazlýkta ne gibi gibi suç delili bekleniyordu tonla para, cephanelik, örgütsel doküman?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alýntý Originally Posted by refaba Yazýyý Oku
    Ýbni Meserre'nin Mutezile mezhebine baðlanan görüþlerine göre, Tanrý her çeþit taným ve niteliðin üstünde, yüce bir varlýktýr. Tanrý, bütün bilgileri akýla vermiþtir; akýl, bu bilgileri nefs-i küll'e aktarýr. Doða, nefs-i küll'den doðar. Nefs-i küll ile doðanýn birleþmesiyse, cism-i küll'ü oluþturur. Ýnsan davranýþ ve eylemleri Tanrý'ya baðlanmaz; kendi isteðinin sonucudur. Her oluþ belli bir zaman içindedir ve Tanrý isteðinden baðýmsýzdýr. Ölümden sonra ödüllendirilme ya da cezalandýrýlma söz konusu deðildir. Ölüm, ruhun kaynaðýna dönüþüdür.
    refa sen de olaya biraz pragmatist yaklaþsana, ya varsa boþuna ateþte kavrulma
    nasýl olsa olasý bir yaradan senin yüreðinin güzelliðine deðil ya varsa diye yaklaþýmýna göre kanaat notu verecektir..!!

https://www.sondakika.com/dunya/habe...-cin-18499086/

Zelenskiy, Rus ordusunda savasan 2 Cin vatandasinin esir alindigini duyurdu

7.  Alýntý Originally Posted by Tinaz Yazýyý Oku
    Ben Ýsmail SAYMAZ için demedim Müdürüm, Ayasofya'nýn yazdýðýný dikkatle okursan, o adamý dedim.
     Alýntý Originally Posted by reha kaya Yazýyý Oku
    Ümit Özdaðý kast ediyorsanýz, o da tehlikeli adam falan deðil þovmenin teki...
     Alýntý Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazýyý Oku
    Adam tehlikeli ya da deðil böyle sudan sebeplerle tutuklanabiliyorsa bundan sonra yolda yürürken saða sola bakmaktan bile içeri girersiniz. Hukuðu bir kere deldin mi. Bu yol olur. Özal deldi bugüne geldik. Bundan sonra gelen de eski durumu temizlemek için delmek zorunda
    Biz adamý çok tehlikeli bulduðumuzu yazdýk, buradan çýkardýðý, onun tutuklanmasýna destek olduðumuz.

Ýnsan okuduðunu bi de anlasa var ya, çok þey deðiþecek.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,825
     Alýntý Originally Posted by realities Yazýyý Oku
    refa sen de olaya biraz pragmatist yaklaþsana, ya varsa boþuna ateþte kavrulma
    nasýl olsa olasý bir yaradan senin yüreðinin güzelliðine deðil ya varsa diye yaklaþýmýna göre kanaat notu verecektir..!!
    Varsýn versin,o zaman ömer hayyam ile beraber hesap veririz

Sayfa 485/917 ÝlkÝlk ... 385435475483484485486487495535585 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •