Sayfa 483/931 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon
Arama sonucu : 7448 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,869
    Guya kuranda lanet okunmaz deniliyor,oradada işine geldiği gibi anlatılıyor örnek

Bu âyetlerde Allah'ın kâfirlere, münafıklara, zalimlere, dinî konularda yalan söyleyenlere, kasten adam öldürenlere, akrabalık bağlarını koparanlara, iftiracılara ve bozgunculuk yapanlara lânet ettiği, onlara kötü bir varış yeri olarak cehennemi hazırladığı (el-Feth 48/6) bildirilir.

Bu lahana turşusu,ben sistemselciyim dinlen bağımı 15 sene önce kestim,olaya enerjisel boyuttan bakarım,sistem bir bütün olduğundan herşeylen bağlantılıdır,her canlının hareketi sistemlen ilgilidir,mesela kötülük yaptın bu sistemi etkiler,çünkü herşey bir denge üzerine kurulu olduğunda sistemi bozana karşı enerji dalgaları o şahısa yönelir,bir müddet beklenir olmuyorsa gereği yapılır olay bundan ibarettir.

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Pes doğrusu okadarda olmazki,gözü dömüş bunların en fazlada zatın,acaba bunlar hiç çavuşeskulardan ders almıyorlarmı...
    O ihtimal sıfır adamın öp öz sadık 150 bin silahlı militanı var. Diğer kolluk kuvvetlerini saymıyorum 2027-2028 de kolay bir seçim süreci geçireceğimizi düşünmüyorum çok sinsi uyanık aday belirlemeden güncel sorunları dile getirerek seçim dönemine kadar gelmesi lazım yoksa harcarlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,869
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O ihtimal sıfır adamın öp öz sadık 150 bin silahlı militanı var. Diğer kolluk kuvvetlerini saymıyorum 2027-2028 de kolay bir seçim süreci geçireceğimizi düşünmüyorum çok sinsi uyanık aday belirlemeden güncel sorunları dile getirerek seçim dönemine kadar gelmesi lazım yoksa harcarlar
    Peki bu adam hiç ölümü düşünmüyormu ?

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Guya kuranda lanet okunmaz deniliyor,oradada işine geldiği gibi anlatılıyor örnek

Bu âyetlerde Allah'ın kâfirlere, münafıklara, zalimlere, dinî konularda yalan söyleyenlere, kasten adam öldürenlere, akrabalık bağlarını koparanlara, iftiracılara ve bozgunculuk yapanlara lânet ettiği, onlara kötü bir varış yeri olarak cehennemi hazırladığı (el-Feth 48/6) bildirilir.

Bu lahana turşusu,ben sistemselciyim dinlen bağımı 15 sene önce kestim,olaya enerjisel boyuttan bakarım,sistem bir bütün olduğundan herşeylen bağlantılıdır,her canlının hareketi sistemlen ilgilidir,mesela kötülük yaptın bu sistemi etkiler,çünkü herşey bir denge üzerine kurulu olduğunda sistemi bozana karşı enerji dalgaları o şahısa yönelir,bir müddet beklenir olmuyorsa gereği yapılır olay bundan ibarettir.
    Çok kötü yapmışsın kardeş.Din konusunda da bilgili görünüyorsun.O zaman cehennemin nasıl bir yer olduğunu biliyorsunuz.
    Hz. Ömer'in söylemiyle söylemek isterim eğer ki din yok haşa allah yok cehennem cennet yok ise var gibi yaşayan ne kaybeder hiçbir şey mesela senin yaptığın herşeyi yapabiliyor yemek içmek gezmek.
    Ama ya varsa ebedi bir azap ve Ateş ki Ereğli Demir Çeliğin fırınları rüzgar esintisi gelir.Dayanabilir mi insan sonu yok ölmek yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,869
     Alıntı Originally Posted by Force Yazıyı Oku
    Çok kötü yapmışsın kardeş.Din konusunda da bilgili görünüyorsun.O zaman cehennemin nasıl bir yer olduğunu biliyorsunuz.
    Hz. Ömer'in söylemiyle söylemek isterim eğer ki din yok haşa allah yok cehennem cennet yok ise var gibi yaşayan ne kaybeder hiçbir şey mesela senin yaptığın herşeyi yapabiliyor yemek içmek gezmek.
    Ama ya varsa ebedi bir azap ve Ateş ki Ereğli Demir Çeliğin fırınları rüzgar esintisi gelir.Dayanabilir mi insan sonu yok ölmek yok.
    Anlamadığın konulara hakim değilsen okuma cevapta verme.

6. Aman dikkat diyeyim,din tartışması açılırsa yöneticilerden biri topuğa sıkarım dedi, yakın zamanda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,869
    İbni Meserre'nin Mutezile mezhebine bağlanan görüşlerine göre, Tanrı her çeşit tanım ve niteliğin üstünde, yüce bir varlıktır. Tanrı, bütün bilgileri akıla vermiştir; akıl, bu bilgileri nefs-i küll'e aktarır. Doğa, nefs-i küll'den doğar. Nefs-i küll ile doğanın birleşmesiyse, cism-i küll'ü oluşturur. İnsan davranış ve eylemleri Tanrı'ya bağlanmaz; kendi isteğinin sonucudur. Her oluş belli bir zaman içindedir ve Tanrı isteğinden bağımsızdır. Ölümden sonra ödüllendirilme ya da cezalandırılma söz konusu değildir. Ölüm, ruhun kaynağına dönüşüdür.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,869
     Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Aman dikkat diyeyim,din tartışması açılırsa yöneticilerden biri topuğa sıkarım dedi, yakın zamanda.
    evet doğru,son günlerde ülkeye kötülük hakim olduğundan bende zamanlan görüşümü yazıyorum.

Sayfa 483/931 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •