Nereye kdr yukarı sürecek göstergeler şişiyor.
Printable View
Nereye kdr yukarı sürecek göstergeler şişiyor.
Bankalar geberik bist 30 un 25 i geberik 3 5 hisse ile ancak bukdr heralde herkes toboya ikma olmus yok direkmi yoks sağ omuzmu işine girmişse zamanıda gelmiş olabilir. Bakalım
ben senden bir şey beklemedim üzerine alınma
zaten burada yazılanlar ile işlem yapacak da değilim.
mesajımı güzel okusaydın paylaşım için teşekkür ettiğimi de görürdün
ama bizde kafalar hep olumsuza gittiği için olumluyu bir türlü yakalayamıyoruz.
psikolojiler de bozulmuş belli.
Yonca 7.77 üstünde bara başladığı an 8.00 hedef li formasyon mevcut.
kchol 19.23 üzerinde 20.00 hedefli formasyonu mevcut.
Binance para çekmeyi durdurmuş sanırım.
Çekebilen var mı?
SPOT da satıcı A1 açık mı yapıyor acaba!
https://i.hizliresim.com/d7xs48x.PNG
short pozisyonu olanlar, maliyet yapmaya çalışanlar yada düşünenler dikkatli olunuz! geçen hafta bu yazıyı paylaştığımda endex 1410 du şimdi 1460, oluşmaya başlayan şartlar devam ederse bu pala ve grubu sat ve git olan mayıs ayında xu30 hisselerini daha da götürmek isteyebilirler! ytd!
Taşınan Açıklarda hayli azalış var!
https://i.hizliresim.com/lrrryh5.PNG
GÜNLÜK-SAATLİK, 15 DAKLIK longta.
2 saat sonra ne olur bilinmez..günlük değişmez ama diğerleri bilinmez.
FLAT olarak hayatı yaşamaya devam..
önemli olan her haftayı kar ile kapatmaktır..en azından işlem yapmayıp zarar etmemek.
dur bakalım haftalık bir plan yaptım..herif tuzağa düşecek mi?:)
14xx maliyetli longlar, 1549 reverse short oldu. Bugün yarın bist30 un 1515 kapatması gerek diye dusunuyorum.
abd kötü açılış yaptı dax da hafif ekside ama artık ben oralara bakmıyorum. ne biçim süper ekonomimiz olduğu için biz pozitif ayrıştık. kim takar amerika kaymakamını. :28:
çünkü o ülkelerin mb başkanları bir gecede görevden alınmıyor, zaten mb rezervi gibi bir sıkıntıları yok. ben mb rezervi ne kadar şimdi bilmiyorum. anca dedikodu dinliyorum.
batı çalışıyor, üretiyor. salgın aşı vs süreçleri zaten ortada.
1403'ten aldığım longları bunları tutmak delilik diyerek 1423'ten vermiş adamım.
şimdi de böyle düşünmem çok normal.
memeur maasları bes fonları ıle hep aynyı numara cak malı ama guzel gectı dırenclerı dolar bazlı ucuzuzuda mayısın 2. yarısı kurtarırsa daha dusmez bu borsa......aylık 7 k oldu vob ......bıst 6 k oldu .....yolun yarısı gıttı dıger yarısı onemlı
dolar bazlı onemlı dırence yaklastı 800p var sımdı....çok onemlı bıyer
sadece apple'ın piyasa değeri 2 trilyon doların üstündeyken bu konuyu tartışmayı abes bulurum.
abd ve avrupa hükümetleri, vatandaşları ve merkez bankaları böyle dönemlerde bol bol para basıp ekonomilerini rahatlatmak için on yıllardır eşşek gibi çalışmış olabilirler mi?
2. dünya savaşında nazilere karşı zar atıp, tonlarca dolar harcayıp tüm avrupayı kurtarıp, devamında bretton woods'u tüm dünyaya dayatmış olabilirler mi?
Mini ralli olabilir diye düşünüyordum...
Biraz fazla abartmaya başladılar sanki...
1460-1480 üst limit bence, ondan sonra işin rengi ciddi anlamda değişir.
Açıkca mevcut konjektörde üstünü pek olası görmüyorum, en azından bir süre için.
ABD borsaları 5.3.3 yukarı dalgası yapıyor Sn Lambent. Biz de negatif uyumsuzluk ile ayak uyduruyoruz. Bundan sonra biraz daha yukarı savrulduktan sonra (Dow'da en fazla 36 bin civarı) 5.3.4 ve 5.3.5 ile büyük zigzaglar gelmeli (32-40 bin arası). Yani aslında mal dağıtımı başladı ya da başlamak üzere. En geç Ekim-Kasım gibi büyük realizasyon bekliyorum. O zamana kadar kademeli short açıyorum. Cesareti olan bu son yükselişe long ile de katılabilir ama ben bu saatten sonra long açmam, var olan longları eritirim.
Şu anda toplamda 9 short oldu (Sonuncusunu 1546 da açtım) Her 11 puanda bir long eritiyorum. Bir sonraki 1557 de.
Aralık vade 33 short Haziran vade 24 long devam.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...919ba9b35a.jpg
Düşüncem işin rengi değişmez. Ya zirvenin biraz üstünde 5 zirvesi yaparız ve düşüşe başlarız, ya da yaşadığımız B dalgasıdır, yeni zirveye gidemeden yurtdışı ile birlikte yeni dibe ineriz. Yani sonuç çok fazla değişmez teminatı sağlam olan için.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
duşecek sebep bulamıyor şu an.
Forumlarda , kuş da ne yazacak höstadlar şimdi hepsi long dur,
hele bir , iki tane var fırıldaklı long :)
Ah ulen hisse net ne adamlar gönderdin KUŞ a:wave: çoktan beri analiz yapmamıştım bu tipler yüzünden
bugun analiz yapalım dedik , kuşta arkamdan sallamışlar yine .
Sizler hisse net okulundan çıkmış öğrencilersiniz , ama çoğunuz kopye ve bütünlemelere kalarak geçti sınıfı.
Bakıyorum veya bazen dostlar özelden yazıyor seninkiler yine kopye çekiyor diye :)
Emek hırsızı olmayın altına yazın hisse nette Buluttan çalınmıştır graflar diye.
hepinizi gözlerinizden öpüyorum .
nasıl olsa bir gözünüz burada.
Kısa ve orta vade için dikkatli olmak gerekiyor...
Şu son mini ralliyle düşüşün %60'ını geri aldılar.
Aylık bazda endeks grafiği felaket bana göre...Onu nasıl düzeltirler bilmiyorum.
Asıl dibi gördüğümüzü düşünmüyorum, ama bir süre daha erteleyebilirler..
Şayet Dow 40 binlere kadar uzatırsa dalga boyunu, ve bizde de hazirandaki görüşme iyi geçerse dibi görmeden önce eski zirveyi tekrar ziyaret edebiliriz..
Ve malum dava küçük bir sıyrıkla atlatılırsa..
Tom gap lı açtı ve duruyor...
Canım onu bu gece gömmek istiyor...
SPOT kapanış (eşleştirmeye 120 mlyn ile en iyi alıcı giren BOFA 45 mlyn ile çıktı, -151 mlyn ile en iyi satıcı giren QNB -138 mlyn ile çıktı!)
https://i.hizliresim.com/namk9me.PNG
hocam yıgıdın hakkını vermek lazım.forumda sızın gıbı bılgelere ıhtıyac var.takılmayın kımselere belkı farkında olmadan sayenızde dogru pozda olabılır formdaslar.sahsen ben trendın yukarı oldugunu gormeme rahmen pozda duramıyorum borsa eskı borsa olmaması sebebıyle bıst badems anında tokatgıl teknıgı olur kaygısı ıle sızde enazından yurek saglam durmakta dolayıyle yureklı bılgeler her daım lazım
Benimde istiyor emme
Sanki bizi gömecekler gibi[emoji1787][emoji35]
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.