Sayfa 489/997 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,905 - 3,912 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. memeur maasları bes fonları ıle hep aynyı numara cak malı ama guzel gectı dırenclerı dolar bazlı ucuzuzuda mayısın 2. yarısı kurtarırsa daha dusmez bu borsa......aylık 7 k oldu vob ......bıst 6 k oldu .....yolun yarısı gıttı dıger yarısı onemlı
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2. dolar bazlı onemlı dırence yaklastı 800p var sımdı....çok onemlı bıyer
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    El turco ,

Kimsenin çalıştığı ürettiği yok ABD bol bol dolares basıyor ,
    Avrupa bol bol euro basıp dağıtıyor.
    Biz ne yapıyoruz ucuz olan piyasada bilanço ile gelen hech fon ve tredar larla piyasayı yukarı taşıyoruz.
    sadece apple'ın piyasa değeri 2 trilyon doların üstündeyken bu konuyu tartışmayı abes bulurum.

abd ve avrupa hükümetleri, vatandaşları ve merkez bankaları böyle dönemlerde bol bol para basıp ekonomilerini rahatlatmak için on yıllardır eşşek gibi çalışmış olabilirler mi?

2. dünya savaşında nazilere karşı zar atıp, tonlarca dolar harcayıp tüm avrupayı kurtarıp, devamında bretton woods'u tüm dünyaya dayatmış olabilirler mi?
    audentes Fortuna iuvat

4. Mini ralli olabilir diye düşünüyordum...
    Biraz fazla abartmaya başladılar sanki...
    1460-1480 üst limit bence, ondan sonra işin rengi ciddi anlamda değişir.

Açıkca mevcut konjektörde üstünü pek olası görmüyorum, en azından bir süre için.

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    memeur maasları bes fonları ıle hep aynyı numara cak malı ama guzel gectı dırenclerı dolar bazlı ucuzuzuda mayısın 2. yarısı kurtarırsa daha dusmez bu borsa......aylık 7 k oldu vob ......bıst 6 k oldu .....yolun yarısı gıttı dıger yarısı onemlı
    ABD borsaları 5.3.3 yukarı dalgası yapıyor Sn Lambent. Biz de negatif uyumsuzluk ile ayak uyduruyoruz. Bundan sonra biraz daha yukarı savrulduktan sonra (Dow'da en fazla 36 bin civarı) 5.3.4 ve 5.3.5 ile büyük zigzaglar gelmeli (32-40 bin arası). Yani aslında mal dağıtımı başladı ya da başlamak üzere. En geç Ekim-Kasım gibi büyük realizasyon bekliyorum. O zamana kadar kademeli short açıyorum. Cesareti olan bu son yükselişe long ile de katılabilir ama ben bu saatten sonra long açmam, var olan longları eritirim.
    Şu anda toplamda 9 short oldu (Sonuncusunu 1546 da açtım) Her 11 puanda bir long eritiyorum. Bir sonraki 1557 de.
    Aralık vade 33 short Haziran vade 24 long devam.

Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Mini ralli olabilir diye düşünüyordum...
    Biraz fazla abartmaya başladılar sanki...
    1460-1480 üst limit bence, ondan sonra işin rengi ciddi anlamda değişir.

Açıkca mevcut konjektörde üstünü pek olası görmüyorum, en azından bir süre için.
    Düşüncem işin rengi değişmez. Ya zirvenin biraz üstünde 5 zirvesi yaparız ve düşüşe başlarız, ya da yaşadığımız B dalgasıdır, yeni zirveye gidemeden yurtdışı ile birlikte yeni dibe ineriz. Yani sonuç çok fazla değişmez teminatı sağlam olan için.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    çünkü o ülkelerin mb başkanları bir gecede görevden alınmıyor, zaten mb rezervi gibi bir sıkıntıları yok. ben mb rezervi ne kadar şimdi bilmiyorum. anca dedikodu dinliyorum.

batı çalışıyor, üretiyor. salgın aşı vs süreçleri zaten ortada.

1403'ten aldığım longları bunları tutmak delilik diyerek 1423'ten vermiş adamım.

şimdi de böyle düşünmem çok normal.
    Yani normalde 1200 lerde olunması lazım, buralar pozitif ayrışma noktası gibi diyorsunuz...anladım
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

8. duşecek sebep bulamıyor şu an.

Sayfa 489/997 İlkİlk ... 389439479487488489490491499539589989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •