Sayfa 810/810 İlkİlk ... 310710760800808809810
Arama sonucu : 6480 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. Puuuuu suratınıza.

2.  Alıntı Originally Posted by kartalyasar Yazıyı Oku
    Puuuuu suratınıza.
    Rahmetli sakıp ağa ile sabancılar bitti de biz anlamak istemiyoruz... Yöneticiler kim bilir hangi cehennemde şampanya patlatıyorlardır...

2-3 sene önce Kordsa alan bir yatırımcının maliyeti 120’ler. Ama gercek maliyeti herhalde 240 tl falan.

Hisse şu an 65 tl. Şimdi bu hisse 300 tl falan olacak daaa hepsinin zararı azcık çıksın.

4.  Alıntı Originally Posted by Kanarya Yazıyı Oku
    2-3 sene önce Kordsa alan bir yatırımcının maliyeti 120’ler. Ama gercek maliyeti herhalde 240 tl falan.

Hisse şu an 65 tl. Şimdi bu hisse 300 tl falan olacak daaa hepsinin zararı azcık çıksın.
    aslında 300 olması bile yetmiyor artık..

5. Hayret endeks %5 yukarı bu % 4,5 aşagı,en çok düşen firma,Kimbilir neler oluyor.

yüksek bedelli açıkladı. sabah - 8 civarıydı.

7.  Alıntı Originally Posted by Antalyaspor Yazıyı Oku
    yüksek bedelli açıkladı. sabah - 8 civarıydı.
    Çok Teşekkür ederim,umarım hayırlı olur.

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Rahatladin mı 😊 çok sabirsizsin.. hiç birşey kolay olmuyor 9 yılı doldurdum. Zamanı gelen gidiyor bu dünyada 😂😂😂 ytd
    malsız çulsuz geziyordum uğradım... spenc hc bu senette 9 yılı doldurduysan seni kutlarım.. ben bir senette 9 gün kalamıyorum.. neyse..
    haftalıkta 1.07 2024 tarihinde kulyutmaz ile kavgalı duruma düşen senet, bu son hareket ile kulyutmaza al sinyali verdirmiş ve düzeltmeye girmiş.. haftalıkta 55 günlük pembe 66.32 de.. üzeri kapanışlara daha olumlu bir görüntü çizebilir... sanırım bedelli açıklamış.. bedellisi bittiği zaman haberleşiriz.. bu bayanı walse kaldırmak keyifli olabilir..
    kazncınız bol ve daim olsun..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 810/810 İlkİlk ... 310710760800808809810

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •