Sayfa 505/505 İlkİlk ... 5405455495503504505
Arama sonucu : 4039 madde; 4,033 - 4,039 arası.

Konu: KFEIN Kafein Yazılım Hizmetleri Ticaret A.Ş.

Bankalar çok satıldı 4 büyük özel banka o yüzden XU100 belki 6 ay yada 12 ay daha patinaj çekme olasılığı yüksektir.aşağıda 9000 civarları yukarıda 1000 civarları lakin yüksek enflasyonda erime devam ediyor 8000 civarlarına xu100 düşüş yaşamasına gerek yok hisseler zaten daha fazla satılıyor düşüş yaşıyor...Gelelim Kafein yazılıma yan tahta küçük hisse belki xu100 den olumlu ayrışabilme ihtimali var kısmet diyelim ytd...Pislik yapmazlarsa yarın kafein yazılım seansı yeşil kapatır ytd...XU100 ne yaptığının bir önemi yok ytd...

Yanıldım normalde stop çalışırdı lakin şans verelim dedim kafein yazılıma neyse sağlık olsun diyelim ytd...

Şu ortamda borsa 1 sene üzeri kendine gelemez borsa profesyonelleri varlık fonu alım yapıyor diyorlar gücü nereye kadar yeter o yüzden borsanın 1 yıl üzeri karanlık durumda yüksek enflasyonda olmasına rağmen durumlar kötü merkez bankasının siyasi irade den bağımsız olması gerekir sakatlık buradan çıkıyor zaten merkez bankası başkanı özgür olmalı sıkıntı burada bunun muhalefet partileri ile chp alakası yok zihniyet değişmediği sürece uzun soluklu borsada ralli beklemek hayalciliktir ytd...

Hareketlerini beğenmedim stop çalıştı kafein yazılım da ytd..Yolu umarım açık olur...

Vay be seansı tavan kapattı.sağlık olsun önemli olan görebilmek umarım yükseliş trendine başlamıştır.

6. 360 : KAP *** KAFEİN YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş. *** KFEIN *** Özel Durum Açıklaması (Genel)

Amazon Web Servisleri (AWS) Ürünlerine İlişkin İş Ortaklığı Çerçeve Sözleşmesi İmzalanması

Özel Durum Açıklaması (Genel)
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama
    12.06.2025 tarihinde, bulut altyapısı, yazılım servisleri, veri çözümleri ve yapay zeka gibi çeşitli teknolojiler sunan
    globalteknoloji sağlayıcısı Amazon Web Servisleri (AWS)'ne ait ürün ve hizmetlerin son kullanıcılara tanıtımı,
    pazarlanması,satışı ile birlikte kurulum ve benzeri teknik hizmetlerin sunulmasına ilişkin faaliyetlerin yürütülmesi
    amacıyla,Şirketimiz ile Redington Turkey Teknoloji Anonim Şirketi arasında süresiz olarak geçerli olmak üzere İş
    OrtaklığıÇerçeve Sözleşmesi imzalanmıştır.

-KAP-

Kafein yazılım kıtır kıtır doğramış iyi kaçmışım 2,5 ay önce para piyasası fonunda zararımı çıkarttım.
    2,5 ay aradan sonra tekrar baktım grafik dönüş filan yok düşüş bayır aşağıya devam ediyor ytd..

Sayfa 505/505 İlkİlk ... 5405455495503504505

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •