eylül ayı bitiyor , yazın sıcaklığı geride kaldı şehre dönüldü iş başına geçildi, çocukların okulları başladı, son bir ay aslında fena olmayan bir yükseliiş oldu ama arada bir ton kurultay haberi mahkeme kararı derken borsa bir noktaya geldi artık patinaja başladı sanki ...onun dışında altın ve abd borsası non stop ralisine devam etti , eğer dolar da artsaydı altın baya bir yol yapacaktı demek
- yüzde 38 abd fonu yüzde 18 altın yüzde 8 altın viopu kalan da yüzde 4.5ten 8 hisse şeklinde devam ediyorum ... bistte ; avm'yi nakit büyüklüğü olan bir altyapı taahhüt şirketi yaptım biraz eğer savaş biterse altyapı işleri artar diye düşndüm ama aksine trump putin görüşmesinden birşey çıkmadı üstelik nato rusya gerilimi başladı kim bilir belki yine avm'ye döneriz yurt içine dönüş olur aslında ihracat kısmı zayıflar ama bazı avm'leri de turistler daha çok geziyor sanki onların da geliri ihracat gibi aslında... kafamda kentel dönüşümler ... diğer konuılarda biraz daha netleştim gibi... servis taşımacılığı, petrol rafinerisi , muhasebe yazılımları , hastahane, bankacılık, giyim perakende , demir-çelik şeklinde bir dağılım yaptım .. ana hisseleri değiştirmeden ara ara yanlarda sektör değiştirdiğim oluyor ... o yüzden kesinlikle ytd sadece kendi amatör fikirlerimdir... inşallah herkes gönlüne göre hayılı bereketli kazançlar elde eder ..
Son düzenleme : HATAKE; Bugün saat: 14:55.
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Yer İmleri