Sayfa 126/126 İlkİlk ... 2676116124125126
Arama sonucu : 1003 madde; 1,001 - 1,003 arası.

Konu: BESLR - Besler Gıda ve Kimya San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Haha , lafı götünden anlamışsın. Bi sende mi var 5 milyon Ama sen 5 milyonluk besler aldıysan geçmiş olsun. Sittin sene ekrana bakarsın ne zaman çıkacak diye
    Sen lafı götünden anlıyon asıl. Tavana kadar 5 milyonluk mal var diyorum. sernest fiyat alış girsen yada satış taban tavan olur diyorum. Ama o işler benim işim değil. Yılların borsacısıyım yeğenim. Biz illa çıkacak demedik. Fiyatı tahtacı belirler.biz şansımızı deniyoruz burada. Biz stoklardaki yağ fiyatlarına oynadık. 9 aylık bilançoya bakacağız.. ülker grubu borsada pek hayırla anılmaz ama şansımızı deniyoruz.

2. forum da polemiğe kim olursa olsun girmemelidir herkes bir birinin yazdığını yanlış anlamış olur 28 yldır borsadayım borsada bildiklerimiz
    % 5 bile değildir . tahtacılar üst ve alt kademelerde ne kadar yatırımcı olduğunu biliyor üst kademelere yazar 10 / 15 kademe kaldırır alıcı gelir basar malı satış gelir alt kademelere alış yazdıklarına basar daha aşağıda alış bekler yapılan işlemlerin % 70 / 80 ni tahtacı yapar alıcı olmayınca satıcı gelmez satıcı olmayınca alıcı gelmez alıcı da satıcıda çoğunluk kendileri tahtacı . 10 / 15 kademe alta 1000 lot yazıyorum oraya kadar gelip yukarı çeviriyor eğer satış fazlaşırsa o zaman biraz daha aşağıya veriyor tahtada alıcı görünür 1 / 2 aracı kurumdan alırlar 10 / 15 aracı kurumdan mal satarlar . veya 1 / 2 kurumdan satıcı görünür 10 / 15 aracı kurumdan mal alırlar
    bugün alan ertesi gün satıcı olur başka kurumlardan alırlar büyük oyuncular endeks hisselerine alt kademelere yazdıkları hisselere vererek mal satmadan endeksi düşürürler mal almak için yaparlar . yine üst kademelere yazdıkları hisseleri alırlar endeksi yükseltirler alıcılar gelince mal satarlar tavana kadar 950 bin lot var burada 200 bin yatırımcı lotu yoktur 400 / 500 bin yatırımcı lotu olsun tavana kadar çizerler borsada hiç kimse elini açığa vermez zaten etik değildir ama şirket sahipleri tahtacılar kimlerde ne miktarda lot olduğunu bilirler tahtacılar şirket sahibinden habersiz tahtasında cirit atamaz borsa çok bilinmeyenli denklem ben çok biliyorum diyen çok yanılır bugün bist de çok hisse var 10 00 tl etmeyen hisseyi 80 00 / 100 00 / 200 00 tl yapmışlar çünki yatırımcılar hissenin değerini tahmin etmiyor bir model arabanın markasına göre fiyatı 3 aşağı 5 yukarı bellidir 800 / 900 bin tl olan bir arabayı 3 / 5 milyon fiyata satıyor bunada miyancılarla alıcı çekiyorlar hissede aynısı 2 / 3 sene buralarda tutarlar alıcı gelirse veriyorlar hisseyi çok düşürmeden tutuyorlar endeksin ralli yaptığı zaman alıcılar gelince hepsini verirler .
    yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 126/126 İlkİlk ... 2676116124125126

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •