Sayfa 744/744 İlkİlk ... 244644694734742743744
Arama sonucu : 5951 madde; 5,945 - 5,951 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,167
     Alıntı Originally Posted by slamdunk393 Yazıyı Oku
    Bu HGV ve ZVO beni çok güzel öptüler. Ayşe kadın yatırımlarından şaşmamak lazım
    Bendekiler dengeli her spetten var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,167
    Likit fonlarda faiz düşüşü mevcut son günlerde,bende mecbur ütüne ilaveler yapıyorum,en iyi yüksek kazanç sağlayan altın fonları,dolar bazlı eurolar yatayda,devamlı dövize baskı uyguluyorlar,baskıyı kaldurdıkları an dolar 50 üstünde,artık ne kadar dolar yaktıkları belli değil,nebat zamanında fondan iyi kaldırmıştın döviz bazlı olarak,sadece KKM olarak yatırım yapmadığıma pişmanım,millet %100 kaldırırken biz 50'de kaldık,gerçi fazla parada insanı bozar,gerçi o yönde bende sıkıntı yok paraya alışkın olduğumdan,o sıkıntı birden paraya boğulanlar için yani iktidara yakın çevreler,biz özümüzden şerbetliyiz,öyle olmasaydı dedeme kurtuluş savaşında verilen yerleri bağış yaparmıdı,fazla değil 2 milyarcık dolar vs,zaten yaşta geçiyor öteye gün sayıyor sayılırız...

3. Bugün Kızılay sakarya döviz bürosunda doları 41,40 tl. den bozdurdum. Tabela da bozma 41,35 satış 41,60 yazıyordu.

Yılbaşına kadar dolar tutulmaz. Serbest Hisse fonları hafta %10 üzeri para dağıtıyor. Adamlar 100 bin dolar bozarak örnek 4 milyonluk serbest hisse fonu alsa ( stopajda yok ) Bir haftada %10 alsa 400 bin tl. İsterse geri dolara geçer ve fazladan 10 bini olur.

Ben korktum yapmadım. Ama geçen hafta ki manüpülasyonları görünce riski göze alarak bugün doları sattım. Pazartesi en az 3 çeşit fona böleceğim parayı.

4. Doviz artmaz bosyere umit baglamayin aylik ortalama % 2 artiyo o kadar enflasyonun hayli hayli gerisinde tcmb de rezervleri dolu

5. Bu forumda Yuji arkadaşımız vardı. Teminat'a para yatırarak dolara carry trade yapmayı öğretmişti bize. Beni aştığı için yapamadım. Tefas'ta Sayın Yuji'nin tekniğini kullanan bir carry trade fonu var mıdır?

6.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Bu forumda Yuji arkadaşımız vardı. Teminat'a para yatırarak dolara carry trade yapmayı öğretmişti bize. Beni aştığı için yapamadım. Tefas'ta Sayın Yuji'nin tekniğini kullanan bir carry trade fonu var mıdır?
    İşinize yarar mı bilemem ama şöyle bir kaç şey var.

Dolarla alınan ve getirisi dolar olan Nurol portföy NCS ( buna benzer serbest fonlar var. içinde eurobond olanlardan kaçmak lazım)

Yabancı ülke borsalarına yatırım yapan serbest fonlar var. İstikrarlı getiren PPS Philips portföy 1. serbest fon. Bunlar , arbitraj, opsiyon, hisse türü her işlem yapmaktalar. Sonuçta serbest fon. Getirileri güzel. Ama TL ile alınıyor.

Yüksek getiri yüksek risk derseniz DFI Atlas portföy serbest fon. Deli ötesi.

7.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    İşinize yarar mı bilemem ama şöyle bir kaç şey var.

Dolarla alınan ve getirisi dolar olan Nurol portföy NCS ( buna benzer serbest fonlar var. içinde eurobond olanlardan kaçmak lazım)

Yabancı ülke borsalarına yatırım yapan serbest fonlar var. İstikrarlı getiren PPS Philips portföy 1. serbest fon. Bunlar , arbitraj, opsiyon, hisse türü her işlem yapmaktalar. Sonuçta serbest fon. Getirileri güzel. Ama TL ile alınıyor.

Yüksek getiri yüksek risk derseniz DFI Atlas portföy serbest fon. Deli ötesi.
    Çok teşekkür ederim Sn. Canlı. Ben de NCS'deyim. Arbitraj yapan döviz fonu hangileridir?

Sayfa 744/744 İlkİlk ... 244644694734742743744

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •