Sayfa 94/94 İlkİlk ... 4484929394
Arama sonucu : 752 madde; 745 - 752 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

1.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Mevcut marjlar TUPRS için sıradışı bir faaliyet karı yazmasına yeterli değil. TUPRS'ın kendi beklentisi 5-6 USD/Varil. Bence bu fiyatlardan 2026 3.Ç sonuna kadar temettümüzü alıp oturmak mantıklı olabilir çünkü ticaret savaşları vs. petrokimya sektörüne etkisi kısa vadede olumsuz olsada orta vadede olumlu olabilir.

Yazdıklarım şahsi düşüncelerimdir.
    Bana da mantıklı geliyor. Temel hedefimiz sığınacak güvenli liman olmalı.(Bu hedefimde hiç dönüşemiyor. Nasıl bir ülkeyse kriz hiç bitmiyor) Tüpraş bu dönemi en az hasarla atlatacak konumda görünüyor.
    Genelde temettüden sonra hep aşağı basıyorlar. 2 yıldır öyle oldu. Böyle bir düşüş dönemini yakalayıp, temettüleri de ekleyerek en azdan ana parayı korumaya çalışmalı. Rusya'dan petrol alımına engel gelmesi hiç iyi olmadı. Petrol fiyatlarının düşmesi, işlenmiş petrol ürünü talebini artırabilir. Marjlar biraz toparlar diye düşünüyorum.

2. Yabancı satışı devam.

3. Kardeşim son dakikada o nasıl bir kapanış öyle. Ayıp:

4.  Alıntı Originally Posted by Salih Karakaya Yazıyı Oku
    Bana da mantıklı geliyor. Temel hedefimiz sığınacak güvenli liman olmalı.(Bu hedefimde hiç dönüşemiyor. Nasıl bir ülkeyse kriz hiç bitmiyor) Tüpraş bu dönemi en az hasarla atlatacak konumda görünüyor.
    Genelde temettüden sonra hep aşağı basıyorlar. 2 yıldır öyle oldu. Böyle bir düşüş dönemini yakalayıp, temettüleri de ekleyerek en azdan ana parayı korumaya çalışmalı. Rusya'dan petrol alımına engel gelmesi hiç iyi olmadı. Petrol fiyatlarının düşmesi, işlenmiş petrol ürünü talebini artırabilir. Marjlar biraz toparlar diye düşünüyorum.
    Esas dikkat edilmesi gereken bir husus Rusya'nın benzin ihracat yasağını kaldırması.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,734
    Blog Entries
    6
    verdiğim bir önceki grafikte belirttiğim 133 seviyesi önemli idi oranın altına kırması hoş olmazdı. olmadı da.
    124 desteğinde tutunamaz ise 116 destek seviyesine temas edebilir.
    RSI aşırı satım bölgesine girdi. tepki gelmesi gerekir normalde.

Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

6.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    verdiğim bir önceki grafikte belirttiğim 133 seviyesi önemli idi oranın altına kırması hoş olmazdı. olmadı da.
    124 desteğinde tutunamaz ise 116 destek seviyesine temas edebilir.
    RSI aşırı satım bölgesine girdi. tepki gelmesi gerekir normalde.

Teşekkürler.

7. Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

8. Sonuçlar beklentimin altında geldi maalesef.

Sayfa 94/94 İlkİlk ... 4484929394

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •