Uzun bir yatay dönem geçiyor en geç Eylül sonu itibarıyla göreceğiz Anyayi Konya yi bakalım ne olacak.Halen tether ...
Uzun bir yatay dönem geçiyor en geç Eylül sonu itibarıyla göreceğiz Anyayi Konya yi bakalım ne olacak.Halen tether ...
Bu tane tip var , adı ichizo kripto, tam bir kripto kriptocudur, ne ayak olduğunu hem çözdüm hem çözemedim burnunun üstünde bir bant var , ayrıca hayvanlara düşman , tam bir insanlık doğa , evren düşmanı şahıs ..
Söylediği herşeyin ters çıkması da cabası , ters indikatördur kendisi , bunların nefes alması haram aslında , mecazi manada yani..
Muhtemeldir ki, ETHBTC desteklerine kadar geri çekilecek.
ETHUSD tarafını belirleyen de, BTCUSD paritesi olacak:
![]()
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Katılıyorum sayın KLP de aynı şeyi söylemişti bizim hep bir gözümüzün BTC de olması lazım ama 3800 altında ki gelirse yavaş yavaş taşımaya kademeli baslayabilirim ...Ama emin değilim , ...
...
Bu da bahsettiğim şahıs , ilginç adam burnunda 6 aydır bantla dolaşıyor , ilginç laflar da ediyor kendi kehanetini gerçekleştirmek gibi bir yorum yaptı vakti olan ve tanımayan varsa bir baksın derim kesinlikle lafları ile iş yapılmaz .Adamı çıra gibi yakabilir
https://youtu.be/_VaplSbCgjE?si=dyQkX5vxoBtjTuGB
Yer İmleri