Agresif oluşum kızgınlığımdandır, kime niye kızgınım,. milyar dolarlık servetleri olan, durumuna bakılıpta birşey sanılan borsadaki şirket sahiplerinin , onları bir şey sanıp da hisselerini alan borsadaki küçük yatırımcının, çoluk çocuğunun rızkından kesip biriktirdiği üç kuruşa bile göz koyacak kadar alçalmalarınadır,kızgınlığım.Üstelik çoğuda bunama yaşına gelmiş yinede sende bendeki üç kuruşun peşindeler. Sanki şeytana ruhlarını satmışlar, onun hesabına çalışıp insanların hayallerini yıkmakla yükümlüler gibi. Lafım bu hisseye değil, genel bir durum tespiti. bu hisse daha ne yapsın. 2014 yılında 2 tl idi şimdi olmuş 20 tl. Patron yatırımcısının varlığını 10 a katlamış. Daha ne yapsın adam. Bakarmısın şu başarıya.
Yukaridaki yorumu park maden hissesi sayfasindan kopyaladim. Ayni basariyi bucim patronda gostermis, yatirimcisini 2015 yili rakamlarini 10 a katlamistir. Kalite budur, basari budur. Bu basarinin filmi yapilmalidir.borsamizda kotu basarisz bir cok patron vardir, onlar toplanip ders almalidir, bu basarili patrondan. 10 yilda 10 Kat pirim. Anita dikilmeli bu basarisi yuksek patron ki gelecek nesiller yuzune sey yapsin,Dua etsin.
posta kutuma eğitim bilgisi gelmiş: "Borsada Hisse Senedi Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Rasyolar" Eğitimi
Kıssadan hisse...
aklıma karpuz seçmece geldi: 1 kamyon karpuzun içinden istediğini seç, cinsi bozuksa bir halta yaramaz.
YTD
Bizim BUCİM'de kaç liramız var.
İT'nin kaç lirası var?
Sermaye artımına kaç lira koydu?
Fabrikanın revizyonu yeni bitti.
Bundan sonra selâmet.
Eğer fabrikanın dibine hortum yerleştirmediyse kâr eninde sonunda ortaya çıkacak.
Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
"Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Her şey mümkün,
Elimizden ne gelir?
Bursa küçük bir yer.
BUCIM kurucuları Bursa esnafı.
Yapılan ya da yapılmayan her şey duyulabilir.
Bekleyip göreceğiz.
Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
"Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Yer İmleri