süre 2 yıl
bir kenarda bulunsun... bu![]()
süre 2 yıl
bir kenarda bulunsun... bu![]()
Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
duhul: eylül 2012
Dolar tam olarak 3,90-3,94 civarı iken bankacıların yoğun takıldığı hisse.nette mevduat topiğine şunu yazmıştım, bu ürünün her yerde reklamı yapılıyor, bu ürün dolar, ve mal vatandaşa kitleniyor gibi bir mesajdı, sonra 3,84 iken sanırım ''dolarda yükseliş kaçınılmaz'' topiğine dolar için alım satım için bir rota( destek noktaları) yazmıştım, o vakit 3,50 olsa herkes almayı kafaya koymuştu, ben ise 3,50 den hatta 3,30 dan tepki çok cılız gelir, belki gelmez gibi birşey yazmıştım, mesajı bulan olursa sevinirim, benim tahminim artık GLP geminin dümeni olacak, büyük para bunu kullanacak, tek odak noktası yatırımcı için bu olmalı, 18 olmaz, 20 olmaz, 40 olmaz, bu tür şeyler bilinç altına kazıyorsa bilinki olur, büyük para olmazı oldurur, ''olabilecek herşeyin olma ihtimali olduğuna inanabilmek''. böyle düşünen birinin kaybetme riski hemen hemen sıfırdır yada sıfıra yakındır![]()
sonuç olarak 1-2 yıl içinde GLP nin dip noktası 3,45-3,50 olacağını tahmin ediyorum, 1.1.2019 3/4 çeyrek den önce bu görülmesi lazım,
Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
duhul: eylül 2012
Olacağı olmadan önce tahmin edebilmek, iste bütün mesele bu Watson
Sherlock Homes,
Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
duhul: eylül 2012
şimdi nolacak sterlin
GBP/TRY paritesini beni her geçen gün şaşırtıyor gerçekten. Şuna baksanıza arkadaşlar. GBP/TRY şu an 6.24 aklım almıyor.
Dolar zaten aldı başını gidiyor. Euro zirvesinde. Türk Lirasının pek bir hükmü kalmıyor göründüğü üzere.
pazarcı tam ıskalamışsın, GBPTRY 8.33................
imza çok komik kalmış neyse 2017 den bu yana dolar 50 kuruşa gelmemiş belki yarın olur
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri