Dostlar, yabanci ulkelere tatile gitmeyi dusunurken onereceginiz ulkeler, hangi donemler gitmeli, nereler populer, anilarinizi, tecrubelerinizi paylasir misiniz..
Tesekkurler..
Dostlar, yabanci ulkelere tatile gitmeyi dusunurken onereceginiz ulkeler, hangi donemler gitmeli, nereler populer, anilarinizi, tecrubelerinizi paylasir misiniz..
Tesekkurler..
Bu konu hakkinda bir soru sorayim
Misir piramitlerine gitmek istiyorum. ABD de yasiyorum ama TR uzerinden gitmek isterim fakat ucuza bir ucak bileti bulamadim. Mesafe uzak olmamasina ragmen 600-700 TL nin altina bilet yok
Ben Pegasus ve THY e baktim
Ben kayak.com I kullaniyorum cok guzel bir matrix sunuyor yani gunler flexible falan. Ama ucuza bulamadim hic. Zaten TR den baska ucak ucmuyor oraya
Yeni bir konu actim. Sohbet e bekliyorum arkadaslar..
IGA, kopruler, sehir hastaneleri, nukleer santral vb. hakkinda sohbetler...
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=3061
Sizce bir tur ile mi yabanci ulke gezilmeli yoksa kendimiz mi otel organize edip, web ten bilgi edinip o ulkeyi yada sehir i gezmeliyiz..
Tur yerine araba kiralayıp dolaşmak çok daha doyurucu. Ama mutlaka internet lazım çünkü gidilecek yemek yenecek yerler navigasyon uygulaması yürüyüş güzergahları hep internette.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Kurallarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz
Borsanın Altın Kuralları Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarınızı, etkilenmeyeceğiniz bir ortamda verin. Seans anında görüşlerinize ters düşen hareketlerin planlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düşünmediğiniz yeni fikirler oluşturmayın. İyice incelenmeden yapılan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandığı gözlenir."
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Not: Lütfen dini tartışmalara girmeyelim.
Yer İmleri