Sayfa 909/1000 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,265 - 7,272 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yas kac oldu Patrick?

Coluk cocuk var mi?

Ozel soru olarak goruyorsan cevaplama

Syg,
    35, çocuk yok. Kendimden başka kimseye karşı sorumluluğum yok. Kafama göre takılıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    O zaman gelince..

Sen de kel Jason gibi bir blog acarsin, Tayland'in gusel bir beachinden yazarsin, biz de okuruz..
    Agizimiz sulana sulana..

Syg,
    Olabilir. Bir de oradan vururum voliyi. Para parayı çekiyor bu işlerde.

Para kazanmak bir olay, sonra bak parayı nasıl kazandım diye hikaye anlatıp parayı katlamak başka olay.

3. arkadaşlar bugün 11 de vakıfbank mobil şubeden de internet şubesinden de eurobond almak istedim ama alamadım. şöyle oldu karşıma eurobondların olduğu bir liste çıktı 4 adet idi. hiçbirini alamadım. yani 1000 nominal adetle de olmadı 5000 nominal adet ile de olmadı. olacak gibi oluyor onayla diyorum "almak istediğiniz tutarda ürün bulunamadı" diyor. anlamıyorum minimum zaten 1000 nominal adet alınabilir diyor bankanın sitesinde hiç bir şekilde son aşamada işlem tamamlanmıyor. sonra liste ekranına geri dönüyorum bu sefer de eurobondların sayısı azalıyor. hatta en son karşıma hiç eurobond çıkmadı. ilk defa almak istedim. bir bilen varsa anlatabilir mi? çünkü inanın ne şubeden ne de müşteri temsilcilerinden kimse bilmiyor eurobond işlemlerini.

4.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    arkadaşlar bugün 11 de vakıfbank mobil şubeden de internet şubesinden de eurobond almak istedim ama alamadım. şöyle oldu karşıma eurobondların olduğu bir liste çıktı 4 adet idi. hiçbirini alamadım. yani 1000 nominal adetle de olmadı 5000 nominal adet ile de olmadı. olacak gibi oluyor onayla diyorum "almak istediğiniz tutarda ürün bulunamadı" diyor. anlamıyorum minimum zaten 1000 nominal adet alınabilir diyor bankanın sitesinde hiç bir şekilde son aşamada işlem tamamlanmıyor. sonra liste ekranına geri dönüyorum bu sefer de eurobondların sayısı azalıyor. hatta en son karşıma hiç eurobond çıkmadı. ilk defa almak istedim. bir bilen varsa anlatabilir mi? çünkü inanın ne şubeden ne de müşteri temsilcilerinden kimse bilmiyor eurobond işlemlerini.
    Bankalarda 2 ayrı stok oluyor, internette satışa açtıkları stok, bir de bankanın internete açmadığı stok.

İnternetteki stok bankanın varlığı olduğu için T+0 ile işlem görüyor.Parayı yatırdığınızda kıymet hemen hesabınıza geçiyor.

Bankanın internete açmadığı stokta ise genelde T+1 ve T+2 de alım ve satım emirleri girilmiş kıymetlerden oluşuyor.

O nedenle müşteri temsilcisi bu 2. stok durumunu banka hazinesine sormalı ve fiyat almalı. Bu 2. stoktan işlem yapılırsa kıymet hesabınıza 1.stoktan yapılan işleme göre 2 gün geç geçiyot. Yani T+2 de işlem kapanıyor. Parayı yatırıp 2 gün bekliyorsunuz.

Ancak fiyat çok hızlı düştüğünde çalıştığınız banka için satış emirleri azalmış olabilir. O nedenle aradığınız kıymet T+1 ve T+2 stokta da bulunamayabilir.

NOT: 200.000 nominal üzerini banka elinde olmasa da broker aracılığıyla alıp size verebiliyor ama bu miktarın altı için banka işlem yapmıyor.

Bu durumda aracı kurumlar ile şansınızı deneyebilirsiniz. (İş yatırım v.b. gibi) ama işleyiş orada daha farklı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bankalarda 2 ayrı stok oluyor, internette satışa açtıkları stok, bir de bankanın internete açmadığı stok.

İnternetteki stok bankanın varlığı olduğu için T+0 ile işlem görüyor.Parayı yatırdığınızda kıymet hemen hesabınıza geçiyor.

Bankanın internete açmadığı stokta ise genelde T+1 ve T+2 de alım ve satım emirleri girilmiş kıymetlerden oluşuyor.

O nedenle müşteri temsilcisi bu 2. stok durumunu banka hazinesine sormalı ve fiyat almalı. Bu 2. stoktan işlem yapılırsa kıymet hesabınıza 1.stoktan yapılan işleme göre 2 gün geç geçiyot. Yani T+2 de işlem kapanıyor. Parayı yatırıp 2 gün bekliyorsunuz.

Ancak fiyat çok hızlı düştüğünde çalıştığınız banka için satış emirleri azalmış olabilir. O nedenle aradığınız kıymet T+1 ve T+2 stokta da bulunamayabilir.

NOT: 200.000 nominal üzerini banka elinde olmasa da broker aracılığıyla alıp size verebiliyor ama bu miktarın altı için banka işlem yapmıyor.

Bu durumda aracı kurumlar ile şansınızı deneyebilirsiniz. (İş yatırım v.b. gibi) ama işleyiş orada daha farklı.
    teşekkür ederim.

6.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    teşekkür ederim.
    Bol şanslar .
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. aklınca gizli mesaj verenlerle işim olmaz. hakettikleri saygıyı görürler bundan sonra.

syg,

8.  Alıntı Originally Posted by Kokareç Yazıyı Oku
    Sn Shorts yaş 56 oldu artık. Emekliyim. ...
    hocam bu konuda neredeyse aynı durumdayız. tek fark siz benden bir yaş gençsiniz :)

Sayfa 909/1000 İlkİlk ... 409809859899907908909910911919959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •